Snelle levering van producten met een goede kwaliteit

Je krijgt echt een cadeautje mooi ingepakt, super

Aanrader!

Heb vorige week voor het eerst een bestelling geplaatst en was blij verrast toen het pakketje aankwam.Wat een feestje om het uit te pakken!Badpak is ook van een mooie kwaliteit.Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Super goede ervaring

Alles word mooi opgestuurd, ook is de kwaliteit erg goed! Heb hier al meerdere keren wat besteld en het is mij alle keren erg goed bevallen!

Mooi!

Snelle service, mooie kwaliteit bikini’s

duidelijke site snelle service

Site is overzichtelijk, afhandeling van bestelling top. Mooie verpakking en makkelijk te retourneren.

Top service!

Goede service, snelle verzending en goede kwaliteit producten. Volgende keer bestel ik weer hier!

Goed en mooi verpakt

Goede service. Bestelling paste perfect, ondanks dat ik het moeilijk vind zoiets te kopen via intetnet

Topshop

Alles vlot en goed geleverd, Ook retour wordt keurig afgehandeld

Goede producten en super service

Snel in huis

zoals beschrijving

mooie kleur en pasvorm

Service prima!!

Snelle levering, met zorg en mooi ingepakt!

Product van Prima Donna paste precies. Ik bestel zeker nog een x bij AnnaDiva. Nadeel: Bij het terugzenden van een product zijn er wel kosten aan verbonden.

Was een goede service en mooie verpakking

Was heel gemakkelijk om te betalen en ik kreeg ook een mooie verpakking erbij gratis dus echt top

Mooie kwaliteit en snelle levering

ik heb een bikini bij Annadiva gekocht. De kwaliteit is super. De maat komt precies overeen dus ik ben erg tevreden.

Goede service en kundige medewerkers

Ik ben erg goed geholpen in de winkel. De medewerkers hebben veel kennis en helpen erg goed. Ze laten vrijblijvend verschillende bh’s naar de winkel komen zodat ik die kan passen, dat vind ik een zeer goede service!

Topbedrijf past precies bij mij mooie spullen

Snelle service en bij vragen krijg je een helder en duidelijk advies.

Supermooi verpakt

Mijn lingerie kwam binnen ingepakt als een kadootje, zo mooie, stijlvolle doos. Superleuk en netjes verzorgd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en zorg bij Annadiva. Niet het goedkoopste adres maar prijs kwaliteit verhouding is heel goed dus het is het waard.

Snelle levering ,mooi verpakt,een kadootje!

Mooie kwaliteit artikelen

Mooie en goede kwaliteit lingerie, vrolijk en goed verpakt, professionele afhandeling proces.

Helemaal goed!

ik had problemen met het terugzenden van een bikini. een paar keer met het hoofdkantoor gebeld en alles keurig opgelost!

Zeer mooi

Past mooi, kleuren niet te fel, mooi zacht. Makkelijk te bestellen

veel te laat geleverd en incompleet zonder bericht

Op 6 mei bestelling geplaatst en pas op 19 mei geleverd, kwam door afhandeling intern (POSTNL heeft maandag 18 mei pakket aangeboden gekregen vanuit Annadiva). Tevens was er een item niet geleverd zonder bericht, daar deze niet meer geleverd kon worden, erg slordig. Helaas eens maar nooit weer.

Simpelweg perfect

Mijn bestelling kwam binnen als een zorgvuldig verpakt geschenk!

Snelle en goede service, maar ook kwaliteit

Omdat het zo goed bevalt, koop ik mijn BH's alleen bij Annadiva.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB