Goede en snelle service...

Handig en fijn!!

Ik ben altijd tevreden over Annadiva. Eindelijk een goede website en met de juiste producten. Ik heb een grote cupmaat en kan daar altijd de juiste bikini's vinden! Super toffe producten en nog goede kwaliteit en stevigheid! Erg blij met Annadiva!

Top zaak goed geregeld

Keurige informatie niets op aan te metken Ik beveel deze zaak aan

Mooie webshop, zeer prettig en overzichtelijk.

Ik was op zoek naar een bikini, er is veel keuze maar door aan te geven wat je zoekt, kun je het ook snel vinden. Helaas had ik het verkeerde bovenstukje besteld, binnen een week het verkeerde bovenstukje teruggestuurd en het juiste ontvangen. Binnen een paar dagen had ik het geld van het retour bovenstukje alweer op mijn rekening staan. Top geregeld, zeer tevreden.

Ze hebben mijn maat :)

Snelle bezorging. Mooi ingepakt maar belangrijkste is dat ze een superfijne bh in mijn maat hebben. Ik heb jullie al aangeraden bij een vriendin.

Heel tevreden!

Makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.

super kwaliteit

vanwege grotere maat ben ik erg blij met een merk als annadiva, die de mogelijkheid hiervoor geeft!

Goed bereikbaar en goede klantenservice. Bestelling netjes en compleet ontvangen.

Heel erg tevreden!!

Goede snelle bezorging. Bestelling is zorgvuldig, goed en mooi ingepakt. Bij retournering vlotte afwerking van het terug te ontvangen bedrag.

Mooie artikelen bij Annadiva

Prachtige rode body besteld bij Annadiva van Prima Donna Twist I Do Moest er even achteraan bellen omdat de levering wat langer duurde dan er op de website stond, maar toen was het er ook binnen een dag. Mooi als cadeautje verpakt. Prachtige body met perfecte pasvorm in een mooie sexy rode kleur, staat toch even wat leuker dan een huidkleur body.

netjes snel geleverd in een prachtige doos :-) helaas te groot voor mijn dochter

hele goede service

Bestellen is gemakkelijk Het ontvangen van het bestelde is als het ontvangen van een cadeautje, netjes ingepakt in een mooi doosje.

Mooi overzichtelijke website...goede en snelle levering

Fijne website mbt tot lingerie en badmode... overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Mooi groot assortiment en snel geleverd mooi verpakt.

Voor 't eerst besteld en dat is heel goed bevallen. Snelle aflevering, mooi verpakt in luxe verzenddoos. Ruim assortiment met mooie merken! Volgende keer weer! Bedankt!

Zo blij dat ik deze winkel gevonden heb! Super service!

Ontzettend mooie badmode en lingerie. Ruime keuze en vele maten op voorraad. Personeel erg vriendelijk, behulpzaam en eerlijk.

Eerst had ik een geur besteld die later nadat ik had betaald toch niet meer geleverd kon worden. Tussen betaling en mailtje dat het niet meer geleverd kon worden zat wel een week tijd. Geld wel snel terug gekregen en ik heb opnieuw een andere geur besteld en die was snel geleverd! Over het algemeen dus echt prima en het ruikt lekker.

Echt top!

Mooi verpakt, snel geleverd. Telefonisch wordt ook nog fijn advies gegeven. Blij mee!

De spullen die ik bestel zijn altijd netjes ingepakt en geleverd zoals besteld. Het retourneren is makkelijk

Mooie lingerie, prima service

Duidelijke website, heldere communicatie, mooi verzorgd pakketje en prachtige, goed zittende bh’ s.

Snel en goede kwaliteit producten

Lekker snel geleverd, betrouwbare winkel en mooie producten

Zelfs in deze moeilijke tijd was mn bestelling keurig op tijd, en super mooi ingepakt/verpakt ....Ik hou ervan.

Topie!

Super leuke doos en netjes ingepakt. Ook snel bezorgd! Ik voel me super in mijn nieuwe bikini, dankjewel! Groetjes Yvonne

top

supersnelle levering, ook met retour sturen van art die niet oke waren ...snel afgehandeld. een site om aan te bevelen

Snelle levering, juiste artikelen ontvangen, retouren worden snel verwerkt. Duidelijke en overzichtelijke website.

Snelle levering, bikini mooie kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding goed

8 Australielaan