Uitstekend!

Bestelling verliep prima, levering op tijd, keurig verpakt

Keurig behandeld

Duidelijke site, goede bezorging, mooi verpakt

Goede levering

Het is een uitstekende site. Alles heel netjes geregeld

Snel, verzorgd: Zeer tevreden!

Snelle levering, betrouwbaar, veel keus. Heel prettig om hier te bestellen!

Betrouwbare goede site

Ik heb tot nu alleen maar goede ervaringen met Anna diva Goeie kwaliteit en pasvorm

Makkelijk bestel systeem, snel geleverd, goed verpakt, eenvoudig retour proces

Prima (donna)

Prima service, prima kwaliteit. Zeer tevreden. Heel mooi en zorgvuldig verpakt en verzonden. Voor mij is er maar 1 merk PRIMA DONNA

Erg prettig geholpen door dames met verstand van zaken. Zowel mijn dochter als ik uitstekend geslaagd.

Primadonna is mijn merk waarin voldoende keuze. Als je de maat weet, past het altijd goed. Correcte bezorging in een leuk doosje.

Ruime keuze, hoge kwaliteit

Ik stond versteld van het ruime aanbod, heb online besteld en dit verliep perfect. Helaas niet de juiste keuzes gemaakt, maar ik bezoek binnenkort zeker de fysieke shop in Den Bosch n.a.v. een heel goede online ervaring!

gewoon super!

duidelijke website, snelle levering en heel belangrijk; goede kwaliteit producten!

Goede producten, snelle levering!

Vaker beha's en badpakken besteld. Altijd goede informatie over de maten en goede kwaliteit. De producten worden altijd snel geleverd. Tevreden klant!

Goede snelle levering

Lingerie van Simone perele is kwalitatief geweldig. Het is kostbaar in aanschaf maar blijft heel mooi en het comfort van het materiaal is zo fijn! Ik ben daarom blij dat Annadiva dit merk verkoopt!

Snelle levering en prachtige bikini!

Mooie website met veel keuze! En dat vooral is heel fijn wanneer je niet in een standaard maat past.

Goed!

Uitgebreide keuze en goed uitgelegd welke maat nodig is. Pakketje zag er leuk uit en goede kwaliteit en mooie merken

Gewoon goed

Ben tevreden met de levering en het product. Bestel de volgende keer weer.

Alles word netjes aangeleverd

Super goeie service

Leuke bikini,s voor alle maten. Niet altijd goedkoop,maar zeker waar voor je geld

Ruime keuze. Snelle en nette levering. De verpakking vond ik ook geweldig. Echt een cadeautje.

Goede keuze en een prettig en persoonlijk contact.

Veel keus. Snelle levering. Goed contact bij niet beschikbaar zijn van een artikel. Bedrag van 1 niet geleverd artikel moet nog wel teruggestort worden

Geen melding als bestelling langer op zich laat wachten

Ik heb een bh besteld waar een Levertijd van 5 werkdagen op zat. Het duurde echter weken, waarin ik ook niets over vertraging hoorde. Ik heb uiteindelijk zelf gemaild en begreep dat de bh was nabesteld. Wellicht een tip om de klant dat dan ook te laten weten als de levering niet op afgesproken tijd plaats gaat vinden....

Zeer tevreden.

Snelle levering en keurig verpakt. Ben zeer tevreden.

Gewoon tevreden

Heb al meerdere keren besteld en komt altijd netjes op tijd binnen.

Supernette en -snelle afhandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis in een prachtige verpakking. Echt een kadootje. En dat in deze coronatijd.! Helaas moest ik hem retourneren omdat het niet paste maar ook dat ging heel soepel. Een maat kleiner besteld en ook die had ik de volgende dag in huis. Dus 5 sterren dik verdiend!

bestelling pas na 6 werkdagen gekregen, niet eerder aan mij verteld

Jammer van de extra porto als je iets retour moet sturen. Nee, dan maar geen internet bestelling meer

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB