Prachtige collectie! Super service

In een woord fantastisch !

Prima website en service

Snelle verzending en eventueel afhandeling retour

Geweldig goed

Snelle levering. Prachtig verpakt. Ben erg blij.

Snel geleverd, mooi verpakt, makkelijke retourzending, vlotte administratie.

Geweldige service

Zo goed geholpen aan de telefoon en kon het daarna bestellen top

Duidelijk, fijn, snel

Er staan duidelijke omschrijvingen bij de producten. Als je iets hebt besteld krijg je duuidelijk te horen hoe ver ze zijn met het verzenden. Het zit in een leuke verpakking ( altijd leuk) en het product bevalt heel goed!!

Goede en snelle service.

Ik heb een goede ervaring gehad bij AnnaDiva. De bikini was precies de juiste maat en was na 1 dag al binnen.

Snelle levering, goede service

Al meerdere keren bij Annadiva besteld!! Ik ben dik tevreden. Snelle levering, goede service.

ANNADIVA is een cadeautje voor elke vrouw.

Ruime collectie,goede prijsstelling,snelle levering en tot slot alles verpakt in een prachtig doosje. Wat een verrassing !

Goede service, keurige levering

Tweede keer bij Annadiva besteld. Één artikel was niet meer leverbaar. Keurig mailtje daarover, met de vraag of ik het bijpassende onderdeel van de set dan ook wilde annuleren. Na mijn reactie is direct mijn pakketje verstuurd. Goed ontvangen, heel netjes ingepakt, en het teveel betaalde bedrag (voor het artikel dat niet leverbaar was) teruggestort gekregen op mijn rekening. Top!

Fijne producten, goede service

Mooie pasvorm en goede materialen.

Prima geleverde bestelling., zelfs op tijd tijdens de coronacrisis.

Ik ga zeker nog een keer iets bestellen.

Vlekkeloos

Ik kreeg de bestelling snel geleverd. Nergens was het meer op voorraad maar bij annadiva wel! Top!

Ruime keuze van mijn favoriete merken

Goede kwaliteit en makkelijk om je voorkeuren te selecteren.

Goede communicatie, goede prijzen

Geen problemen met levering, gunstige prijzen.

Goed en netjes

Zeer goed, werd ook gelijk op mijn contact formulier gereageerd

Super webshop!

Ruim assortiment en snelle communicatie bij vragen. Blij met aankoop!

Goed verpakt en volgens afspraak geleverd

Prima pasvorm en levering

Levering cf. aangegeven: duurde even. Pasvorm nog steeds prima van deze BH

Goed!!

Duurde lang voordat mijn bestelling binnen was, maar kan ik nu begrijpen. Blij met mijn aankoop! Top!! Alleen jammer van de retourkosten, meeste bedrijven nu gratis

Prettige online winkel met veel aanbod.

Veel aanbod in alle maten. Overzichtelijke website.

Fijn en zorgvuldig

Anna Diva is een fijne zaak..het assortiment is goed. De service is goed. Ze zijn zorgvuldig met je aankoop, dat zie je aan het pakje dat lijkt op een cadeautje.

Zeer fijne ervaring met hoge mate van verzorging van de artikelen!

Online bestelling van badkleding waarvan één artikel met korting is snel en compleet bezorgd. Je kan zien dat er duidelijk aandacht wordt besteed aan een bestelling en het verpakken.

Hele fijne webshop !

Zeer positief.snelle levering , netjes verpakt . duidelijke webshop

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk bestellen en het wordt in een vrolijk doosje geleverd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB