Mooi aanbod, duidelijke foto's en beschrijvingen

Prettige winkel om online te kopen, omdat je op de foto's en filmpjes goed kunt zien wat voor bh je bestelt.

Goede service, snelle en verzorgde verzending.

Tot nu toe ben ik erg tevreden met Anna Diva. Goede kwaliteit en een goed verzorgde verpakking.

Mooie site top service

Wat een mooie site ,zeer goed overzicht ,uitstekende service.

Fijn online geshopt!

Ik vond het prettig om te winkelen op de website. Er werd duidelijk aangegeven wat de levertijd was en ik had het idee dat er voldoende voorraad was. Ook de merken die ze aanbieden zijn super. Jammer dat je niet kosteloos kunt retouren. De voordeligste optie (USP) was voor mij helaas geen optie. De ophaalservice was een erg fijn alternatief maar duurder. Ook het klantcontact over de kortingscode was erg prettig en duidelijk.

Snelle levering en mooie BH’s

Mooie BH’s besteld en werden snel geleverd. Erg blij mee!

Prettige site en snelle levering

Annadiva is een mooie site waarop ik snel mijn favoriete lingerie kan vinden . Ze hebben regelmatig leuke prijzen door de sale aanbiedingen. Je bestelling wordt netjes verpakt bezorgd. Als je de verpakking al ziet wordt ik er al vrolijk van!!! Top Annadiva

Prima, vlotte levering ondanks coronatijd.

Alsof je een kadootje ontvangt. Met zorg ingepakt en verstuurd..

Gewoon goed!

Duidelijke website. Mooi verpakt. Gewoon heel goed! En voordeliger dan andere aanbieders

Goede kwaliteit, klantvriendelijk,verzorgde levering.

Prima website met veel keus in goede merken. Zo nodig wordt er duidelijke informatie gegeven. Kan Annadiva aanbevelen.

Supergoede service en dito levering

Keurig netjes verzorgd en in een blijmakende verpakking. Zelfs op het afhaaladres bij the Readshop zei de dame achter de toonbank wat een vrolijke verpakking. Mijn antwoord was : de inhoud maakt me nig veel blijer. En dat was ook zo. Volgende bestelling wordt hier weer geplaatst.

Een cadeautje om mijn bestelling te ontvangen!

Geweldig om de bestelde lingerie keurig verpakt in een gezellig doosje te ontvangen, een cadeautje voor mezelf. Voor herhaling vatbaar!

Erg fijne winkel!

Mooi assortiment, veel op voorraad. De verpakking is zo mooi, die heb ik bewaard!

Aanbeveling

Zo wordt een bestelling een cadeautje voor jezelf in zo n prachtig doosje.

prachtige bikini met bijpassende kaftan van Prima Donna geleverd

Nergens was deze bikini nog online te krijgen. Bij Annadiva wel!

Snel en gemakkelijk

Duidelijk en helder wat te doen. Levertijd staat duidelijk aangegeven. Doen wat ze zeggen.

Goede en correcte levering

Redelijk snelle levering. Vind alleen dat ik lang moet wachten op bericht van aftershave pay.

Goede service en leuke aanbiedingen, altijd betrouwbaar

Erg goed

Een prachtig met zorg verpakt pakketje gekregen! Mooie lingerie is best duur maar je ziet aan alles dat er zorg en aandacht is besteed aan het maken van het pakketje. Ik ben zo tevreden over Annadiva dat ik direct nog een setje lingerie heb uit gezocht uit het ruime assortiment op hun duidelijke en overzichtelijke site. Dank jullie wel dat ik na 22 kilo afvallen sinds september 2019 me weer sexy en elegant voel in de mooie lingerie van de site van Annadiva.

Mooi verpakt en de bh was precies zoals ik verwacht had.

prachtig badpak, snelle service

al eerder iets mooie dingen besteld op annadiva, altijd goede pasvorm en goede levering

Snel bezorgd en super blij met het product! (en deze ook nog met korting kunnen kopen!)

Helemaal goed!

Snel bezorgd en mooie producten.

Via de mooie site eenvoudig prachtige lingerie besteld

Omdat mijn bestelling er na een week nog niet was telefonisch contact opgenomen. Ik werd zeer snel en op een uiterst vriendelijke manier te woord gestaan. Het antwoord was duidelijk en verhelderend.

Uitstekende en vriendelijke pashulp!

Ik was onzeker over de maat waarin ik een sportbeha had besteld en werd in de winkel erg goed geholpen. Ik koop al mijn beha's bij Annadiva en ben groot fan!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB