Ik vond het een top ervaring.

De klantenservice is erg behulpzaam en er wordt geen probleem gemaakt wanneer je een grote bestelling wil retourneren. Bij andere online winkels waar ik BH's heb besteld, deden ze vaak moeilijk wanneer ik zei dat ik ze wilde retourneren, maar bij AnnaDiva dus niet, super fijn! AnnaDiva heeft een erg overzichtelijke site waardoor je gemakkelijk BH's in jouw maat kunt selecteren.

Mooie website, duidelijk en snel. En ook nog eens een supersnelle levering in deze tijd, alles duurt langer behalve bij Annadiva

Sneller bezorgd als verwacht was. Mooi verpakt en goede passende kleding. Dus alles Perfect!!

Perfect!!

Doen wat ze beloven

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling voa de mail.als je vragen hebt kun je die online makkelijk stellen. Kortom een goede service.

Prijs-kwaliteitverhouding klopt. Producten zij mooi afgewerkt . Maten kloppen .

Bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag door mij ontvangen. Geleverd in een vrolijke verzenddoos waardoor het al als cadeautje voelt. De nachtjapon was met zorg in vloeipapier ingepakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Alles straalde zorg en kwaliteit uit.

Heel snelle service. Pasvorm is prima maar dat was me al bekend.

Goed verzorgde levering van de bestelde artikelen.

Uitgebreid aanbod online.

Goede kwaliteit

Eindelijk een cupmaat die goed zit!!

Vlot, goed en mooi verpakt

Heel tevreden.

Snelle levering, met zorg ingepakt!

Fijne service, snelle levering. Deskundig advies indien nodig. En met zorg ingepakt. Een aanrader!

Goede service goed ingepakt mooi materiaal

Correct en betrouwbaar

Toen ik een vraag had kreeg ik snel een zeer sympathiek en correct antwoord.

Na jaren te hebben gewinkeld en besteld bij salon de lingerie, nu overgenomen door annadiva, dezelfde goede winkel ervaring. Alles netjes en op tijd geleverd en de informatie over de maten op de website klopt en is heel duidelijk.

Goede service, mooi produkt!

Mooie bikini van goede kwaliteit. Snelle en goede levering.

1e bestelling al snel ontvangen. 2e bestelling duurt wat langer. Zal door de drukte komen denk ik :) Wel netjes ingepakt in folie en een doosje.

Mooie badmode, maar lange levertijd

Ontzettend mooi aanbod in de webshop. Ik moest wel lang wachten op mijn bestelling, die helaas klein uitviel. Ik heb daarom geretourneerd. Maar ik zal hier zeker terugkomen als klant!

Ik ben blij

Ik ben heel tevreden mat mijn aankoop. Mooi verpakt en met korting, altijd fijn. De levering duurde iets langer maar dat vind ik geen probleem.

Goede snelle service

Erg snelle levering en artikel precies zoals verwacht. Goede kwaliteit en pasvorm.

Fantastische service

Netjes, super leuk doosje, snel! Alles waar je blij van wordt

Snelle en zorgvuldige verwerking van mijn bestelling

Ondanks dat het momenteel erg druk is met bezorging van pakketten, kreeg ik mijn beha al snel geleverd. Keurig verpakt en fijn wasdvies erbij.

Bestelling duurde erg lang, retourneren prijzig

Mijn bestelling heeft bijna 3 weken op zich laten wachten, zonder een bericht over extra vertraging o.i.d. We hebben na 2,5 week gebeld en de dame aan de lijn vond het ook vreemd dat het zo lang duurde en zou het uitzoeken en ons terugbellen. Dit is niet gedaan. Verder blijf ik het jammer vinden dat als je voor meer dan 250 besteld dat je dan nog retourkosten bij Annadiva moet betalen.

Alles super geregeld

Artikel exact als de foto, maat klopt, levering perfect en netjes ingepakt. Prijs / kwaliteit erg goed. Blije klant.

Super mooie tankini gekocht!!! Het pakketje is al een feestje om uit te pakken!

Goede ervaring en super snelle levering!

Super goede en snelle service

Bestel regelmatig bij Annadiva. Wordt persoonlijk en met liefde ingepakt. Snelle levering en mocht je iets willen retourneren dan verloopt dit ook snel en soepel.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB