Top!!!!

Mooie website, overzichtelijk en duidelijk. Aflevering super in een doos en snel ook nog eens. Het is echt een kadootje als de doos opent en je je bestelde bikini hierin aantreft. Het is een luxe product en wat niet goedkoop is en daarom ook echt het verdiend om zo afgeleverd te worden!!! Kwaliteit!!! Ik ben een fan!!

Fijne webshop

Prachtige bikini, snel geleverd en goed verpakt. Heel erg blij mee !!

Goede kwalteit en een leuk pakketje!

Mijn bestelling kwam ondanks de drukte redelijk snel binnen in een mooie verpakking waardoor de bh zijn vorm goed heeft behouden. De bh is van goede kwaliteit en de maat klopt. De enige reden voor geen 5 sterren is dat het eventueel retourneren lastiger is dan bij andere webshops verder goede service!

Great store, excellent selection

I wear a very large cup size and cannot find bras that fit me in any other store anywhere close. The selection at Annadiva is always great and I am able to find very nice pieces. The delivery is super fast and the order comes in a nice box, very carefully packed. Absolutely the best lingerie store in NL!

Gewoonweg top

Makkelijk en snel online shoppen Grote collectie

Goede website en goede merken

Goede service, duidelijke plaatjes op de site en de maten kloppen, waardoor het product is zoals verwacht en je niet voor verrassingen komt te staan.

Mooi assortiment, snel en netjes geleverd

Flink assortiment en duidelijke website. Ik heb hier al vaker besteld en de bestelling snel en netjes geleverd gekregen.

Een bestelling snel, andere nog niet ontvangen

De eerste bestelling was snel binnen, maar ik ben niet zo tevreden over de maat, hoewel ik van dat merk al eerder bh's had. Blijkbaar valt een sportbh, ondanks de "beugel" toch anders, maar dat wordt niet vermeld. De tweede bestelling wacht ik nu al twee weken op helaas. Dus deze keer niet zo tevreden.

Zeer goede service

Meerdere malen al wat besteld en alleskeurig bezorgd of retour genomen

Zeer groot assortiment, overzichtelijke webshop en uitstekende service!

Snel gevonden wat ik nodig had en de aankoop werd zeer vlot en netjes afgehandeld. De volgende dag had ik het pakketje al!

Prettige webshop

De site is handig ingedeeld, de informatie over product en verzending zijn duidelijk en het is altijd leuk om een met zorg verpakte bestelling te ontvangen!

goede service

Prettige website en goede service. Maak altijd gebruik van een speciale actie.

Wat een cadeautje om de bikini uit te pakken. Mooi doosje ook. Prima en snelle verzending

Uitstekende service en kwaliteit

Producten ook precies zoals op de foto. Goede kwaliteit. Super leuk verpakt.. Netjes en snel.

Heerlijk overzichtelijke website,...maten invullen en....bam alles op ‘n rij‼️

Heerlijk overzichtelijke webshop,...maten invullen en...bam alles op ‘n rij‼️👍🏻

Helemaal goed.

Probleemloze snelle levering van een mooi en fijn afgeprijsd artikel.

Hele goede service, fantastisch

Maat te klein gekocht, je kunt het in dezelfde doos retour sturen, bevestiging van retourpakket binnen 2 dagen, geld direct teruggestort. Echt, heel fijn.

Supermooi materiaal en kwaliteit

De bikini's die ik besteld zijn hebben echt de kwaliteit en het materiaal wat je verwacht vanuit de productweergave. Ook de maat is duidelijk weergeven. Goede ondersteuning voor de grotere cupmaat, maar ook fabulous eruit kunnen zien. Echt super!!

Goedzittend

Fijne bh's voor een cup maat meer.

Netjes en correct ontvangen

Goede ervaring met uw webshop. Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijke ervaren en behulpzame medewerksters

Mooie site, duidelijk en overzicht Inge site. En vooral de perfecte controle bij de verzending .

Een hele mooie gesorteerde zaak. Kom hier graag nog weer terug.

Mooie heldere site

Goede producten, fijn contact en snelle verzending!

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit