Prima webshop/service

Badkleding besteld, maar paste niet goed. Toen geruild voor andere badkleding die wel goed zat. Bestellen en retourneren ging heel makkelijk. En met de betaling wordt het daarna ook prima geregeld.

Snelle en duidelijke service!

Prima ervaring met Annadiva, je kunt met een een gerust hart een bestelling plaatsen.

De levering is snel, de producten worden in een prachtige doos en verpakking bezorgd. De administratie wordt op een correcte manier afgehandeld.....super.

Mijn favoriete webshop voor lingerie en badmode

Groot aanbod, duidelijk instructies qua maat, makkelijk te navigeren en filteren site en mooi verpakt. Genoeg tijd voor retourneren. Enig punt van verbetering is de reactie op de chat: bericht gestuurd maar de reactie was geen antwoord op mijn vraag.

Word niet teruggebeld

Nu al twee keer zonder resultaat met klantenservice gebeld over een klacht met betrekking tot een zo goed als nieuw artikel, slechts eenmaal gedragen. Tot tweemaal toe is mij beloofd, dat ik door collega wordt teruggebeld, maar nee hoor; telefoontje blijft uit. Ik zit nog steeds tevergeefs te wachten. Nu al twee weken. Slecht, zeer slecht. Dit terwijl ik zeer tevreden was met de producten en de service, maar ik heb nu met beide een slechte ervaring opgedaan.

Tevreden

2 BH's besteld. Mooi verpakt en snel ontvangen!

Snelle service, veel keuze

Snelle verzending, veel Keuze, retour verwerking op snelle wijze. Helemaal top

een gewldige service

ruim de tijd om te passen en eventueel retourneren. er wordt aan alle soorten en maten gedacht!! we zijn niet allemaal als model geboren!!

Heb nu 2x besteld.. Zeer tevreden.. Ook met contact.. Werd opgebeld.. Er werd meegedacht

Uitstekende service

Mijn pakketje is snel bezorgd in een mooie verpakking!

Gelijk verstuurd en reactie als je die vraagt. Goede service.

Zeer fijne sport BH

Levering was snel en leuk verpakt. Geen enkel probleem gehad met de bezorging. Verder is de sport BH precies wat ik verwachte. Zeer tevreden klant.

Prima service snelle levering

Verzending goed en snel ontvangen Telefonisch moeilijk bereikbaar maar dan contact via mail.

Redelijk

Ik ben tevreden over de kwaliteit van de lingerie. Maar ontevreden over de aflevering. Ik verneem van post nl dat het pakket terug gaat omdat de adressering onjuist is en ik zie zelf dat het onvolledig is: het huisnr. is zonder de toevoeging 23. Mijn adres is: Beekstraat 77-23

Snel en goede feedback

vriendelijk en snel

Als een cadeautje!

Door de corona omstandigheden duurde het vrij lang voordat de bestelling bezorgd werd, maar dat is overmacht. Voor de rest: prettige site, ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden en het pakketje voelde als een cadeautje! Leuk doosje, mooi in vloeipapier, een feest om uit te pakken. Het badpak was ook naar verwachting, dus ik ben dik tevreden!

Perfect en goed verzorgde service

Ik bestel vaker bij Annadiva. Snelle en correcte levering. Altijd keurig ingepakt pakketje. Het lijkt wel een cadeau .

topproduct en fijne pasvorm

Bestel altijd online mijn favoriete merk prima donna. Snelle levering en prima donna ingepakt .

In een woord SUPER!

Koop nooit via internet, nu bleef er niets anders over, dus de stap gewaagd! - de bestelling verliep voortreffelijk, nog even contact met de winkel in de Utrechtse straat gehad, ook dit was wederom een perfecte service! Volgende dag de bestelling al in huis! CHAPEAU!

Goed op de hoogte gehouden

Levering duurde wat langer ivm Corona, gelijk aangegeven bij bestellen. Daarna goed op de hoogte omtrent voortgang. Helaas nu niet goed, maar dat kan gebeuren. Verder wel goed geleverd en verpakt.

Super goede, snelle en kwalitatieve service!

Super goede, snelle en kwalitatieve service!

Duurt behoorlijk lang voordat bestelling binnen is maar is keurig verpakt.

Duurt behoorlijk lang voordat bestelling binnen is maar het is keurig verpakt.

Prettige ervaring

Snel verzonden, goed mooi ingepakt

Trage verwerking

Als je een favoriet merk hebt waarvan je de maat en de pasvorm goed weet kan er weinig misgaan. Het product is dan ook top! Heel jammer dat na ruim een week na bestelling pas de mail kwam dat men mijn bestelling ging inpakken. Na twee weken werd het pas bezorgd.

Mooie badkleding in alle cupmaten

Badkleding besteld en supersnel ontvangen. Mooie stof, mooi model. Jammer dat de cup niet mooi zat. Maar dat ligt meer aan mijn borsten dan aan de badkleding. Deze badkleding teruggestuurd en geen nieuwe besteld. Binnenkort ga ik naar de winkel om daar te de kleding te passen en te kopen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB