Uitstekend!

Wat een keurig verzorgd pakketje werd er geleverd! Echt een cadeautje om te ontvangen! Ook nadat er iets mis was gegaan met de bestelling, werd alles keurig opgelost, en kreeg er nog een kortingscode bij cadeau voor het ongemak!

Prachtig verpakt en snel geleverd

Ik vind porto voor slip veel te hoog. mag ook in zakje komt toch heel bedrag bij als je 1 slip besteld. niet reëel.

Ruime keuze!

Voor het eerst bij Annadiva besteld en zeker niet voor de laatste keer. Super ruime keuze! Makkelijk te bestellen en keurig thuis bezorgd in een mooie verpakking!

Fijne online winkel met goede en snelle service

Ik ben erg tevreden over Annadiva. Ze hebben een breed aanbod aan artikelen, goede artikelen en de service is snel en goed. Echt een aanrader!

Mijn droom bikini werd dankzij 1 telefoontje geregeld!

Ik had een super mooie bikini gezien alleen het broekje was niet leverbaar online en er werd niets uit de filialen besteld vanwege de coronacrisis. Na 1 telefoontje met het filiaal Amsterdam heb ik hem kunnen bestellen en had ik hem 2 dagen later in huis. Super bedankt Anadiva Amsterdam!!!

Cadeautje thuis

Het was prachtig en zorgvuldig verpakt, een waar cadeau om te ontvangen. Goede prijs en kwaliteit! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijn bedrijf, moest nog iets weten en werd uirstekend geholpen.

Kwaliteit zoals het hoort te zijn

Levering duurde wat langer maar dat komt door De huidige tijd. Kwaliteit is prima en persoonlijk ingepakt door een medewerker in een mooie geschenkdoos. Als het een verrassing is zou ik de afzender er niet op zetten. Nu weet de ontvanger al wat er in zit

Redelijk goed.

Alleen jammer dat de retour niet gratis is dmv antwoordnummer en sticker. Nu niet goed wordt verwerkt door post.nl Mijn retour wordt vandaag weer bij mij terug bezorgt. Hierdoor duurt het terugsturen dus langer en heb je als klant er meer gedoe mee.

Snelle levering en veel keuze, ook mooie verpakking 👍

Mooie verpakking en setje was precies wat ik verwachtte.

Prima service en mooie website! Goede ervaring die ik door zal vertellen!

Super stipt bezorging, mooi producten en makkelijk ruilen proces

Ik ben ook heel blij te ontdekken Anna Diva heeft een winkel in mijn buurt...!

Bh’s zaten nooit echt lekker deze zijn top!

Mooi badpak en een hele goede bh gekocht heb er meteen nog 1 besteld. Zowel het badpak als de bh zitten echt heel goed

Whow. Het is een kado om je bestelling zo geleverd te krijgen Shapoo. Voor altijd een fan.

Hele fijne service en netjes contact persoon.

Door de Corona duurde de levering iets langer toen ik hier een mail over schreef kreeg ik meteen antwoord met de keuze mogelijkheden om mijn bestelling in delen op te sturen dan wel nog even te wachten. Twee dagen later had ik mijn hele bestelling in huis en werd er nog netjes na gebeld of de bestelling binnen was. Top service!

Zeer snelle levering

Op site artikel zeer gemakkelijk kunnen bestellen. Ben netjes op de hoogte gehouden van de leverstatus. Artikel is snel en correct bezorgd.

Fijn bedrijf

Retour gestuurd paste niet binnen enkele dagen geld retour

Goede communicatie en levering

Mijn artikelen zouden op vrijdag aankomen maar waren vertraagd vanwege corona. Ik werd hiervan keurig op de hoogte gehouden en de maandag erna werd het pakketje in een heel mooi kleurig doosje geleverd.

Goede prijs en snelle levering

De prijs van de lincherie was bijna de helft van de prijs in de winkel

Helemaal goed

Mooie collectie, keurig verpakt, goede service

Heel tevreden

De site werkt heel fijn. Mooie uitgebreide collectie. Gratis verzending en ondanks de Corona-crisis de volgende dag al, mooi verpakt, in huis. Echt top voor elkaar.

Goedzittend, verleidelijk ondergoed aangeschaft, erg blij mee!

Lang geleden dat ik zulke goed zittende en vooral mooie BH's heb gekocht. Online aanschaffen was wel een gok maar heb dankzij de duidelijke uitleg de juiste maat gekocht. Geen knellende bandjes meer en door de fantastische pasvorm voel ik me weer eens op en top vrouw! Sabine

Fijne website om complete setjes te kopen

Verschillende keren al iets besteld. Altijd mooi en netjes verpakt. Als het een keer niet mooi staat, kun je het zonder problemen terugsturen.

Vanwege de corona heeft de levering lang geduurd, maar dat is begrijpelijk. Mooi en netjes verpakt met een persoonlijke noot (;

Na telefonisch contact, mijn product gevonden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB