Kadootjes voor jezelf door vakmensen geleverd

Ik heb gebeld voor advies en ze namen de tijd om alles goed met me door te nemen en samen hebben we een juiste bikini voor me gevonden. Online! En toen het pakketje kwam was het een waar kadootje. Ook als wist ik wat er in zat, het was echt een verrassing. Zeker aan te bevelen voor vrouwen die niet zeker weten wat de juiste bikini is voor hun type lichaam.

Heel erg fijn advies en top bh's!

Zelf heb ik altijd moeite met het vinden van een goede bh. Maar bij Annadiva nemen ze de tijd voor je om te kijken wat goed zit, ze doen moeite. Heel erg blij met de bh die ik daar heb gekocht, zeker aan te raden!

Mooie artikelen, snel geleverd, prachtig verpakt.

Zeer positief. Een ruime keuze voor de vrouw die prijs stelt op kwaliteit, exclusiviteit en esthetiek. Voor iedere gelegenheid een passend antwoord.

Top!!! Zeer snelle levering!!!

Mooi ingepakt door mensen met liefde voor het vak!! Zeer tevreden ben ik erover!

Prima!!

Zowel het bestellen als het afleveren waren prima in orde!!!

Prima service, duidelijk, redelijk snel

Gewoon goed. Niks op aan te merken

Heel tevreden

Een hele snelle levering, netje verpakt Erg tevreden

Netjes afgeleverd

Ik werd netjes per mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling, aangezien er 1 artikel niet op voorraad was.

Zeer goed, mooie kwaliteit en veel keuze!

Groot aanbod in lingerie , mooie merken. Mooi verpakt echt een kadootje.

Fijne, betrouwbare en snelle service!

Ik bestel er vaker en alles verloopt erg vlotjes. Je krijgt je bestelde artikelen met grote zorg opgestuurd. Hun assortiment is zeer uitgebreid met mooie merken. Ook bij artikelen die je retour stuurt verloopt alles soepel. Kortom: ik raad Annadiva echt aan.

Keurig!

Duidelijke omschrijvingen op de website, indicatie levertijd klopte. Mogelijkheid tot vragen stellen via chat is fijn en laagdrempelig, maar het duurde lang voordat ik antwoord kreeg. Terwijl je met chat zou verwachten dat dat sneller gaat. Al met al ben ik prima tevreden, al vaker besteld en altijd met zorg ingepakt en mooie spullen.

Prachtig en met liefde ingepakt. Fijne service. Ik ben fan!

Betrouwbaar

Artikel was keurig verpakt en verzonden en ze houden je op de hoogte als een artikel even niet voorradig is

Jammer!!

Goede maat maar 3 verkeerde BH’s binnengekregen! Dit via mail (eerste instantie geen spontane reactie) uiteindelijk telefonisch contact en de klacht doorgegeven. Ik kan ze terugsturen op eigen kosten! Met andere woorden ik ga hier nooit meer iets bestellen want je wordt voor gek versleten.

Service kan beter!

Twee bh’s besteld, betaald, ruim een week niets gehoord. Geen verzendbevestiging, niets. Aan de bel getrokken en binnen een dag had ik ze binnen. Waren jullie mij vergeten? Een bh geretourneerd, verzendkosten € 7,25 voor eigen rekening. Bh’s zijn ook al niet goedkoop. En dan zie ik bij aanmelding nieuwsbrief € 10,00 korting. Misschien was het attent geweest om mij daar op te attenderen. Dat noem je klantvriendelijkheid.

Toegankelijkheid, zowel online als in de fysieke winkel. Goede en snelle service.

Zowel fysiek als online geholpen. Deskundig en eerlijk personeel. Fijne winkelervari.

De goede bestelling binnen gekregen en in een korte tijd

Superblij met mijn aankoop. Mooie kwaliteit, netjes verpakt en verstuurd.

Ben zo blij dat ik mijn lingerie bij jullie besteld heb. Heb er alle vertrouwen in dat ik de volgende bestelling die ik inmiddels geplaatst heb, net zo blij mee ben.

Goede ervaring

Fijn om een prachtige freya BH te kunnen scoren in mijn unieke maat 70i. Ook nog leuke sale items erbij kunnen vinden van CK. Ik zal vast nog eens bestellen.

mooie website

Bestellingen worden snel geleverd. Als ik in de buurt ben kom ik naar de winkel ivm de maat. Vind dat toch fijner als elke keer thuis passen en vervolgens weer terug te moeten sturen.

Product 👍

Voor de eerste keer besteld bij Annadiva en is goed bevallen .Keurige aflevering en prima producten.

Geweldig en snelle service en bezorging

Fijn om te bestellen zorgvuldig ingepakt fantastisch

Fijne ervaring bij 1e bestelling

Duidelijke website met mooie artikelen, snelle levering, erg leuk en zorgzaam ingepakt.

Fijne webshop

overzichtelijke site met duidelijke omschrijvingen bij de artikelen en snelle zorgvuldige levering.

Gezellige kleine winkel, ruime keus en goed en vriendelijk advies 😃

fijne gezellige winkel in Nijmegen, nemen alle tijd voor goed advies. Ook online bestellen is een feestje als je bestelling vervolgens in zo’n mooie verpakking wordt bezorgd....voelt als kadootje aan jezelf 💝

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB