Antwort des Geschäftsinhabers
Beste Angelica, bedankt voor je review! Vervelend om te lezen dat je langer dan verwacht hebt moeten wachten op jouw bestelling, onze welgemeende excuses voor deze vertraging. Om te zorgen dat klanten op de hoogte zijn van ons retourbeleid en de kosten hiervoor vermelden wij alle informatie hierover op onze website. Dit voorkomt dat onze klanten voor een onaangename verrassing komen te staan op het moment van retourneren. We begrijpen dat het wellicht vervelend kan zijn dat je hiervoor moet betalen, maar helaas zijn wij op dit moment nog niet in staat om dit gratis te maken. Om onze klanten toch tegemoet te komen kan er via UPS geretourneerd worden voor een gereduceerd tarief van €2,95. Verder bieden we inderdaad een nieuwsbrief korting van €10. Deze korting kondigen wij aan op onze website maar het blijft uiteraard vervelend dat je deze wellicht hebt gemist. De kortingscode is voor langere tijd geldig dus je zou deze altijd op een eventuele volgende bestelling kunnen gebruiken. Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva