Ik bestel al jaren mijn lingerie op deze manier en de service is perfekt!
Heel veel keuzes, snelle levering en als het binnnenkomt is het ook mooi ingepakt en voelt het echt als een cadeautje!
Bestellen ging gemakkelijk, product snel in huis in een mooie verpakking.
Keurige snelle levering. Mooi verpakt
Door de snelle levering had ik al snel mijn bh in huis, door de goede info was het ook de perfecte maat.
snelle levering, goed verpakt prachtige bikini
De pasvorm is heel goed en de body is werkelijk prachtig ben heel blij met mijn aankoop
Goed verzorgd ingepakt en snel geleverd
Betrouwbaar, super goede service , beloven niks wat niet kan en komen afspraken na
Mooie verpakking en fijne snelle service! Ook de maat was door jullie aanraden in één keer goed gekozen, dat komt bij mij niet vaak voor. Een volgende keer zou ik zeker weer bij jullie bestellen!
Wat een fijne site! En mijn bikini was echt in een heel leuk doosje verpakt. Bedankt voor de goede service!
Altijd al tevreden. Nu extra, omdat mijn bestelling er heel snel was. En altijd leuk verpakt, echt een kadootje voor jezelf!
Veel keuze, goede service en snel ontvangen
Een cadeautje om thuis te ontvangen! Verpakking is heel leuk en wil je eigenlijk niet weggooien... Maatuitleg erbij is ook fijn!
Zeer duidelijke website. Snelle en mooi verpakt pakketje.
Altijd duidelijk overzichtelijk wat er op voorraad is. Goed verschil tussen direct leverbaar en wat 2-3 dagen komt. Ooit één keer een zending te laat gehad. Hier alleen een melding van gemaakt, maar kreeg netjes een reactie en een waardebon.
Mooi ingepakt en snel geleverd!
Altijd snel in huis een top Webshop
Ondanks de gekke periode waar we nu in zitten, goede levering
Alles snel en correct binnen.
Goede produkten geleverd en kreeg voldoende bericht over de levering. Het was mooi op tijd binnen
het is een cadeautje om je bestelling te mogen ontvangen. met zorg ingepakt. zeer tevreden
Ondanks wel antwoord op mijn vraag waar de spullen blijven niets concreet en niets ontvangen
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb getracht contact op te nemen via mail en telefonisch. De communicatie is niet eenduidig. In de standaard bevestigen staat weer andere informatie dan dat telefonisch verstrekt wordt. Idem voor de reactie via de mail en dit wijkt dan ook weer af van de website. Als je niet zeker weet welke maat je hebt. Zou ik niet bestellen. Daarnaast krijg je de spullen onverpakt toegestuurd, wat ik niet hygiënisch vind. Het is daardoor ook lastig aan te tonen dat je niet iets gekregen heb wat al vuil en beschadigd is? Levertijden zijn veel langer dan vermeldt wordt op de website. Ruilen kan niet, je moet opnieuw bestellen. Het geld wordt pas na ruim een week geretourneerd.
Beste Wilma, bedankt voor je review! Het is ontzettend jammer om te lezen dat de situatie niet zoals gewenst is verlopen. Allereerst onze welgemeende excuses voor de verkeerde/tegenstrijdige informatie die je van ons hebt mogen ontvangen. Je geeft aan dat je jouw spullen onverpakt toegestuurd hebt gekregen, dit zou absoluut niet de bedoeling mogen zijn. We werken met kostbare producten en de artikelen worden hierom in ons magazijn ook zorgvuldig ingepakt. Laat het hierom altijd direct aan onze klantenservice weten indien dit niet het geval is. Zoals mijn collega eerder had aangegeven is een ruiling wel mogelijk, echter duurt het iets langer voordat je de nieuwe artikelen dan in huis hebt. Een snellere manier is het plaatsen van een nieuwe bestelling, dit hebben we hierom ook geadviseerd. We hebben je in de tussentijd ook een mailtje gestuurd en willen je nogmaals onze welgemeende excuses aanbieden. Indien er nog vragen of onduidelijkheden zijn dat vernemen we dat graag van je. Hopelijk is jouw bestelling verder naar wens! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva
Ursprüngliche Bewertung
Persoonlijk contact is vrijwel onmogelijk. Het interne systeem is heilig en gaat voor klantgerichtheid. Communicatie is niet eenduidig. Als je niet zeker weet welke maat je hebt. Zou ik niet bestellen. Omruilen is niet mogelijk. Je krijgt de spullen onverpakt toegestuurd en als er iets mee is, dan is dat jou risico en kun je het niet meer ruilen of je krijgt je geld niet terug. Dit is een heel eenzijdige manier van weken.
Ik moest zelf achter mijn bestelling aan. Levering zeer laat. Te danken aan het systeem ivm Corona!?
Beste Valerie, bedankt voor je review! Wat vervelend om te lezen dat jouw bestelling vertraagd was en je hier zelf achteraan moest, onze welgemeende excuses hiervoor. Helaas merken we dat zowel wij als onze leveranciers en bezorgdiensten n.a.v. COVID-19 momenteel een langere verwerkingstijd hebben dan normaal. Hierdoor werd jouw bestelling inderdaad later geleverd dan aangegeven. Nogmaals excuses voor het ongemak, hopelijk is jouw aankoop naar wens! Groetjes Marie-Claire | Team Annadiva