Uitstekende producten, some scherpe aanbiedingen.

Rond pasen was de bezorging iets vertraagd.

Door omstandigheden wat langer moeten wachten maar had er al rekening mee gehouden.

Goede ervaring met anna diva

Top!!

Mooie pasvorm, goede kwaliteit. Snelle levering, keurig in een doos.

Makkelijk online te bestellen en snelle bezorging.

Top kwaliteit en service!!

Jammer dat er niet iets grotere maten zijn!!

Fijne zaak waar ik mooi lingerie kan kopen

Ik blijf fan van Anna diva, weet intussen precies mijn maten en de door mij bestelde artikelen passen altijd perfect. Ik ben blij en voel me mooi!

Hij zit helemaal top.

Ik had deze bh besteld om te sporten en dat gaat super goed.

Top ervaring

Super service! Het is altijd leuk om deze pakketjes te ontvangen en de producten zijn van erg goede kwaliteit.

Helemaal goed

Veel keuze, snelle levering, mooi verpakt.

Helemaal tevreden

Vlotte levering. Mooi verpakt. Pasvorm prima. Kwaliteit goed Zoals ik al aangaf helemaal tevreden. Kan Annadiva aanbevelen bij anderen.

Geen info over levertijd?

Itt mijn normale ervaring ben ik nu niet zo positief: ik krijg geen bericht over de verwachtte levertijd, en dit verzoek tot beoordeling bereikt mij voordat de bestelling geleverd is! Ook in mijn account geen info over de, overduidelijke, vertraging. Jammer! Inmiddels heb ik keurig excuses gekregen, en is het pakje naar alle tevredenheid geleverd

goede service, snelle levering

Mooi verpakt, goede kwaliteit en snel geleverd. Gewoon goed dus.

perfect

snelle levering en goed product

goede produkten, snelle service

ben altijd huiverig om online te bestellen. Was erg verrast, snelle levering en prachtig luxe verpakt, echt een cadeautje!!!

Heel mooi setje

Altijd net een bonbonnetje dat ik uitpak zo prachtig ingepakt en wat een mooie set van Prima Donna , echt top ❤️

fijne website, goede afhandeling, snelle levering

Het is een fijne website waar je snel je weg vindt. Mijn bestelling was toch iets te klein, omgeruild en heel snel een nieuw exemplaar ontvangen. Mooi verpakte producten en duidelijk in communicatie

Super netjes geregeld.

Ontving een prachtjg doosje met daarin een super goed product . EEN FEESTJE OM TE MOGEN ONTVANGEN. HARTELIJK DANK HIERVOOR.. VR. GR . MIA

Grote maten, grote keuze

Voor mijn puberdochter met een grote cup-maat toch heel erg goed kunnen slagen! Mijn kritische dame heeft voor het eerst in jaren een bikini die ze echt mooi vind en geen 2e keus omdat dat het enige is wat goed past. Online besteld, duidelijke communicatie en zeer snel binnen en geen belachelijk hoge prijzen! Erg tevreden dus!

Ik ben al een tijdje vaste klant en zal dat ook blijven. Prachtige lingerie en badmode. Ik maak ook altijd graag gebruik van de leuke acties. Heb ook deze week weer een prachtige bh besteld en die bevalt super!

Alles heel goed ontvangen, via maattabel goed de juiste maat kunnen bestellen. Het was mooi en goed

Zo goed bevallen dat ik gelijk weer een bestelling heb geplaatst.

Super snelle levering

Vandaag besteld , volgende dag in huis. Ruime voorraad en heel erg netjes verpakt

Mooi verpakt , super snel en kwaliteit

Fraaie bikini , veel keuze, perfect zoeken op maat , klantvriendelijk, mooie verpakking en super snelle levering ! Geweldig

Zeer snelle verzending en topproduct

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB