prima en zo mooi verpakt

door de coronacrisis duurt t wat langer maar prima verder. zorgvuldig verpakt

Gebruiksvriendelijke site

De site is erg gebruiksvriendelijk. Ondergoed setjes zijn makkelijk bij elkaar te zoeken. Snelle levering.

Betrouwbare site

Fijne uitgebreide collectie. Heb zelf een sport-bh gekocht via AnnaDiva. Super snel geleverd in een mooie doos. Voelt als een cadeautje aan jezelf. De bh past goed. In het vervolg bestel ik weer via AnnaDiva

Ga hier vaker bestellen

BH was heel mooi verpakt. Binnen 5 werkdagen binnen. Omdat ik de zelfde BH al had, wist ik dat hij goed zou passen. Ga hier zeker nog een keer bestellen.

9+ klantervaring

Fijn geholpen, absoluut een 9+ klantervaring!

Alles wat of ik besteld heb bij Annadiva is prima. Hele goeie maten die mij perfect passen.

Uitstekend.

Juiste artikel op voorraad en supersnel en mooi verpakt geleverd.

Met zorg ingepakt

Levering duurde wat langer dan gewend maar blij met de goede service en product!

Snelle levering en bijzonder mooi en zorgzaam ingepakt

Fijne ervaring met Annadiva. Achteraf betalen Snelle levering Op je gemak passen en wat niet goed is gratis retouren Ik ben helemaal tevreden en heb weer mooi zittende lingerie binnen.

Snelle levering, correct afgehandeld

Artikel besteld en binnen de aangegeven levertermijn in huis. Netjes verpakt

Super snel en fantastisch ingepakt

Blij met de snelle levering van mijn prachtige bikini!

Heel mooi verpakt

Mooie bh besteld van prima Donna voor mijn vrouw als cadeau. Ze is er heel blij mee

Snel geleverd, goede kwaliteit

Een bikini besteld, was er binnen 1 werkdag. Mooi verpakt, goede kwaliteit, snelle levering!

goede service

klantvriendelijk, snelle reactie op vraag, zoeken naar oplossing

Fijne ervaring, snelle reactie op vragen, blij met de producten!

Ik had nog een bon van Salon de Lingerie, deze kon ik gelukkig ook bij Annadiva inleveren. Het contact via de mail hierover was fijn, en ik kreeg steeds snel een reactie. Helaas zijn de fysieke winkels nu dicht wegens corona, maar ze hebben mijn bon omgezet naar een online voucher waardoor ik toch nu al kon bestellen! De producten zijn heel mooi, en leuk verpakt, met een persoonlijke noot erbij! Erg blij met mijn ervaring bij Annadiva!

Snelle levering ruim assortiment

Overzichtelijke website met ruim assortiment. Goede aanbiedingen en snelle levering.

Vriendelijk, behulpzaam, echt een aanrader

Bij vragen zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam, ga zeker de winkel ook een keer bezoeken.

Snelle correcte levering. Mooi product van goede kwaliteit.

Snelle correcte levering. Mooi product van goede kwaliteit.

Uitgebreide collectie, snelle levering en keurige service

Ik bestel al een aantal jaren op rij mijn badkleding en lingerie bij Annadiva en ervaar keer op keer een zeer prettige en persoonlijke service. Artikelen worden snel geleverd, zijn prachtig verpakt (het oog wil ook wat) en de informatie op de website is duidelijk en accuraat. Kortom een zeer tevreden klant!

Nooit eerder besteld maar is prima bevallen

Prima keus en prachtige collectie

Snelle bezorging

een kadootje

Netjes verpakt, op tijd en zoals het hoort te zijn

Mooie collectie

Heb een prima donna setje gekocht nu en slip, mooie kleur, juiste maat en snelle levering en goed verpakt.

Helemaal goed ,ben er blij mee

Het was voor het eerst ,vond het spannend,maar kwam goed na wat lang wachten. Het was erg druk met bezorgen. Hij zit goed en lekker.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB