Overzichtelijke site, snelle levering!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi verpakt en snelle service. Ik had 2 producten besteld en daarvan 1 retour gedaan. Dat ging allemaal super makkelijk en het bedrag stond weer super snel op mijn rekening. Over het andere product ben ik heel tevreden!

verrassend

Mooie verpakking en met zorg ingepakt.

GOEDE VERZORGING

De prijs is toch iets duurder dan bij een ander. De BH is iets goedkoper maar door de verzend kosten euro,s duurder.

Super mooie en perfect passende bikin gekocht.

Laatst ook ondergoed gekocht maar laat helaas door gebruik van inlegkruisjes aan de zijkanten de geplakte naar los.

Persoonlijk en oprechte service

Persoonlijk en oprecht advies gekregen over de aankoop die ik wilde doen. Hierna heb ik een hele goede keuze kunnen maken waar ik erg blij mee ben.

ANNADIVA biedt KWALITEIT & levert SNEL

Dank Annadiva, De chatfunctie was redelijk snel beschikbaar. (Verbeterpunt: niet via e-mail maar live chatcontact.) De vragen werden duidelijk beantwoord. De levering van het product was binnen 1 dag! Mooi verpakt! Een persoonlijke cadeau-belevenis. Wellicht kunnen prijzen wat lager bij uiteenlopende of laatste producten. Al met al heel blij

Snelle en correcte levering van mijn bestelde product.

goede en snelle online koop

Erg snelle bevestiging en levering van een online item. Opgehaald in de oh zo mooie winkel in Amsterdam. Absoluut voor herhaling vatbaar. Volgende keer in de winkel een aankoop doen omdat ik dan ook fijner geadviseerd kan worden.

Goede afhandeling van mijn bestelling , werd netjes op de hoogte gehouden over wanneer het pakket werd bezorgd.

Super service en mooie producten

Geweldige service, mijn setje had een lange levertijd en er is alles aangedaan om deze toch sneller in huis te krijgen!

Mooie lingerie

Het is prachtige lingerie, keurig verpakt en op goede termijn geleverd. Spijtig alleen, dat er niet een van mijn bestelde bh's goed zat. Er is slechts 1 minpunt. Waarom is er geen antwoordnummer voor een retour zending. Ik ben slecht ter been, dat is ook de reden van on-line bestelling, maar om het pakket goedkoop te retourneren moet ik naar een winkel in ons dorp. Maar zelfs al zou dat wel haalbaar zijn, dan nog moet ik betalen. In mijn geval is die zaak dus te ver en moet het via post.nl. retour. Dat kost mij 7,95 euro, terwijl ik deze keer alles moest retourneren..

Veel keus en mooie luxe merken! Mooi verpakt en snelle levering.

Heel veel keus in grotere cupmaten. Super snelle levering. Ik ben fan!!

SNel, goed, maar wel duur

Jammer dat grote maten ook zo ongelofelijk duur zijn! Het zou leuk zijn als ik met mijn grote maat ook eens onder de 50 euro uit zou komen voor een mooi setje!!

Nette en snelle bezorging

Snelle bezorging en zeer netjes ingepakt, een cadeautje om uit te pakken!

Op de levering was niets negatiefs aan te merken

Snelle levering, goede service. Kortom, super!

Top bh

Zit gewoon fijn. Voelt als eigen huid aan.

Top product en kwaliteit Zelf heb ik 8 jaar gewerkt bij Hunkemöller en altijd mensen geadviseerd als ons product niet bevalt dan moet je Annadiva proberen. Ben blij met jullie Bedankt

Prima bedrijf

Goede en snelle service, ruime collectie en met regelmaat leuke acties! Heb al aardig wat prachtige sets gekocht.

In 1 woord geweldig

Snelle service, duidelijke communicatie, goede retourregeling, klantvriendelijk

super

snelle service ,mooie verpakking en persoonlijk berichtje ,helemaal top

Super klantvriendelijk en prettig om te shoppen

Mijn ervaring is heel goed. Heel erg klantgericht en vriendelijk. Ook het gekochte product is mooi, in goede staat en voldoet aan de foto/omschrijving.

Geen klachten

Alles prima verlopen.