Ben uiterst tevreden!

Mijn eerste ervaring was prima! Duidelijk qua product en maatvoering en aflevering netjes en snel

Prma gedaan. geen klachten over het bedrijf.

Prima geholpen door de klantenservice. Vriendelijk en ook kundig over het product. De levering ook prima en netjes . Zou zeker jullie aanbevelen bij vriendinnen. met vriendelijk groet Ria.

Webshop die betrouwbaar is en mooie spullen

Geweldig!

Snelle levering van mooi product! Keurig verpakt, leuk om open te maken.

Snelle service, mooi ingepakt, retouren keurig en snel afgehandeld

Zeer fijne website, mooie merken en goede service.

Een cadeautje om uit te pakken!

Mooi aanbod, bestellen is makkelijk en een waar cadeautje om uit te pakken. Ga zo door :)

snel,mooie verpakking.

online bestelt 1dag later kwam er een mooi pakketje binnen.

Goede ervaring!

Bestellen ging gemakkelijk, artikel kwam snel en keurig verpakt. Retourneren ging ook gemakkelijk, jammer dat je zelf je retour kosten moet betalen. Verder zeer tevreden!

bestelling is verzorgd ingepakt en afgeleverd.

keurig verzorgd pakketje!

Klantvriendelijke service

Snelle levering, met veel zorg ingepakt. Ruilen/retourneren snel afgehandeld.

Prachtige spullen

Goede service.

Veel keuze en duidelijk informatie over de levering

Levering in een mooi doosje, zonder overbodig verpakkingsmateriaal. Ook voldoende keuze in sport bh's en grotere maten.

snelle reactie

retour en mailcorrespondentie wordt snel op gereageerd Want tegenwoordig wordt dat bij vele leveranciers niet of na een maand pas gereageerd. Mijn complimenten hiervoor.

Snel en goed

Artikelen zijn goed te zien op de website, bestelproces is erg makkelijk en alles werd in een mooie doos, snel bezorgd. Enkele minpuntje is de verzendkosten die je zelf moet betalen. Maar dit is voor mij geen reden om hier niet te bestellen.

Erg goede service.

Professionele, goede en juiste service.

Prima.

Goede website. Duidelijk.Maar vooral mooie lingerie en badkleding voor grotere cupmaten. Ook aan de telefoon heel attent.

Fijne voedingsbh levering lang

De producten zijn goed en één van de weinige winkels die normale voorgevormde voedingsbh heeft zonder vulling. Jammer dat ze dit niet in de winkel op voorraad hebben maar een alleen online. Levering wordt idd aangegeven op 3-5 werkdagen en dat klopt maar niet meer van deze tijd. Daarnaast retour moet je zelf betalen ook dot is inmiddels achterhaald.

Levering binnen de tijd die op de website staat met goede info

Op de websites stond duidelijk dat één van artikelen 3 - 5 werkdagen levertijd had en dat alles in één keer geleverd zou worden en dat is ook daadwerkelijk gedaan. Op site duidelijke info over status van bestelling Geleverd wat besteld is, waarbij deze ook heel netjes verpakt zijn en door wie het ingepakt is. Al met al een nette afhandeling waar andere websites nog van kunnen leren

Snelle levering en goed product!

Nette serviceverlening

Het pakketje met mijn bestelling zag er netjes uit, zorgvuldig en snel geleverd!

Zoals op foto’s leuke bikini’ maat komt overeen met cup maat 👍 in een woord geweldig

Snel en netjes geleverd en kreeg ook korting maar ik ken het via mijn moeder en die vind jullie ook super.

Snelle levering met een cadeautje als ontvangst

De website werkt gebruiksvriendelijk en de levering is conform communicatie. Het ontvangen van het pakketje is echt een cadeautje door de wijze waarop deze is ingepakt. Er is zichtbaar zorg en aandacht besteed aan het inpakken. Ik kom hier zeker terug.

Goede levering en klantvriendelijk

8 Australielaan