Alles naar wens en verwachting

Goede website met goede beschrijving. Een goede afhandeling een snelle bezorging

Voor het eerst en zeker niet voor het laatst!

Zeer fraaie body gevonden in nog net mijn maat. Zit zalig en de kwaliteit van de stof is mooi, al moet ik natuurlijk nog afwachten of dat ook langdurig zo blijft. Snelle verzending, mooi verpakt… ik ben fan!

Geweldig assortiment en super snelle service.

Twee setjes besteld 1 bh kon niet worden geleverd netjes per mail medegedeeld de slip werd met de andere set mee toch geleverd deze retour gestuurd de andere set ben ik zeer tevreden over en het bedrag wat ik tegoed had omdat ik het geheel vooraf betaald had is binnen 1 week weer terug gestort op mijn bankrekening.

Snel, vriendelijk en service gericht

De bestellingen worden heel snel geleverd, goed ingepakt en retouren worden ook snel verwerkt. Heerlijke winkel met prachtige lingerie

Mooie collectie en persoonlijke (web-)service

Annadiva heeft een unieke collectie, mooie foto’s en een persoonlijke benadering. Spulletjes worden verzorgd afgeleverd.

Kopen Anna zie je er als een Diva uit!

De stoffen materialen en vormgeving zijn geweldig mooi bij Annadiva, het blijft heel mooi van kwaliteit en vorm zeker na vele malen te hebben gewassen.

Retour sturen via UPS lukt niet.

BH zat niet goed en moest retour. (Wel andere bh besteld, zit wel goed.) Op de retourbon staat dat je kan retourneren via UPS. Ik naar UPS punt, maar daar kon pakje niet gescand worden, want was verzonden met Post nl. Dus moest ik naar Post NL punt en daar laten retourneren tegen hoger tarief. Dat vond ik frustrerend, maar verder is de service prima. Geld ook snel retour.

Eerste keer

Eerste keer bij annadiva bestelde. Goeie merken en wat zit het goed en mooi. Ja je betaald er voor maar zit mooi en zit goed waardoor gewoon fijn is gehele dag te dragen.

De bikini paste helaas niet maar de retour is netjes en vlot afgehandeld.

Prachtig verpakt, snel bezorgd

Mooie lingerie uit een mooie winkel (ook online).

Prachtige PrimaDonna BH snel en netjes geleverd

Mooie PrimaDonna BH besteld voor gunstige prijs. Bh werd keurig in een mooi doosje en binnen 2 werkdagen geleverd. Bijpassend broekje was helaas uitverkocht in mijn maat anders had ik deze ook meebesteld.

Too

Bestelling kwam snel binnen Keurig verpakt Extra informatie bij Alles was naar wens .

Meerdere bestellingen gedaan. Product geleverd volgens afspraak. Laatste bestelling bleek niet direct leverbaar. Daar kreeg ik pas bij navraag bericht van. Daarna is de levering correct verzonden. Goede webshop.

Super winkel

Na eerder goed advies, nog steeds tevreden over de juiste merk bh. Neem niet anders meer. Ook bestellingen worden snel en goed verpakt.

Snel, prachtige merken ,goeie service en kwaliteitt

Super service

Snelle verzending en goed verpakt

Snelle Service, wat staat omschreven krijg je. Ook met retour zenden prima en snel geregeld. (Retour was overigens niet door teleurstelling, maar daar ik 2 verschillende looks had besteld) Echt een aanrader. En de persoonlijke touch met de handgeschreven kaart, maakt t af. Je voelt je als klant gewaardeerd.

Goede service, mooi product

Bestelling was door mijn vergissing naar de winkel gestuurd maar nadat ik gebeld had hebben ze het pakje meteen naar mijn huisadres verzonden.

Prima online winkel

Altijd alles keurig verpakt en geleverd. Ben zeer tevreden.

Top service, geleverd binnen het aantal dagen dat ze aangeven. En het wordt keurig afgeleverd in een mooi doosje.

snelle en correcte levering, goed product

De bestelling heb ik snel ontvangen en de bh is naar volle tevredenheid. Mooie kleur!

snel iets moois in huis

Duidelijke bestelling-site Goede keuzes Ook na bestelling goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling afgeleverd wordt. Mooi verpakt, echt een cadeautje voor jezelf of iemand anders. Zal er regelmatig blijven kopen. Bedankt

Snelle levering, mijn aangekochte lingerie was tevens zorgvuldig en met liefde & aandacht ingepakt.

Zoals altijd weer netjes verpakt.

heel fijn

Ik had een pareo besteld en heb die heel snel ontvangen. Helaas was de maat niet goed en moest ik het product terugsturen. Binnen aantal dagen geld retour op mijn rekening. Fijn om zo snel en correct behandeld te worden dus zeker een aanrader om weer iets bij te bestellen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB