I recommend

I bought a swimsuit twice. Very good contact with the store. No problems with cashback, as well as changing the date of shipment

Collectie en verpakking zijn echt kadootjes.

Mijn ervaring is alleen maar positief. Levering op de afgesproken tijd,dagen Mooi ingepakt en mooi doosje eromheen Alles met zorg en aandacht behandeld en verpakt. Ben er elke x blij mee.

Snelle service en netjes verpakt

En leuk kaartje erbij wat het persoonlijk maakt! Super! Erg blij mee!

Keurig retour betaald, goede telefonische adviezen. Top.

Bestelde BH paste niet lekker. Mijn gebruikelijke product was niet on line te leveren. Na telefonisch advies even gewacht tot deze weer verkrijgbaar was. Na een weekje verkrijgbaar in mijn maat en direct besteld

Mooie lingerie en super snel in huis

Als PrimaDonna fan had ik direct de juiste bh's en bijpassende slips gevonden op de site. Afrekenen en twee dagen later al op de mat. Mooi verpakt, net zo luxe als de lingerie zelf. Heel erg tevreden.

Fijn en snelle levering

Alleen ik ben verhuisd ! Is het toch nog naar het oude adres geleverd ! Dat is jammer . Hoe kan ik dit veranderen Verder een snelle service Mvg

Snelle passende webshop

Annadiva ik had er nog nooit van gehoord Geweldige site alles staat mooi beschreven bij de artikelen de levering alles is gewoon top

Alles klopt

Snelle bezorging en de artikelen zijn netjes verpakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Prima bestel ervaring

Makkelijke en overzichtelijke website. Bestellen + online afrekenen ging gemakkelijk en vlot. De bezorging duurde helaas wel meerdere dagen langer dan gehoopt en verwacht.

goede service en snelle levering.

Geweldig!

Ik was heel blij met de snelle verzending. Alles was mooi ingepakt en paste perfect! Ik zal zeker nog een keer bij Anna Diva bestellen.

Snelle levering, goede service, prachtige spullen

Mooie merken, goede service. Blij mee!

Prima!!

Ik wist .inn precies bh maat niet,ik heb gebeld en fantastisch geholpen!

Mooi en snel geleverd

De lingerie is geleverd volgens afspraak. Daarnaast is deze echt mooi. Netjes verpakt.

Mooie bh, snelle verzending, perfect verpakt en super leuk een persoonlijk berichtje in de doos.

Een pakje van Annadiva komt altijd binnen als een prachtig cadeau!

Prachtige lingerie, goed passend ook voor de wat grotere maat! Heel fijn dat dat op de website ook de vollere model te zien is! Een pakje komt altijd binnen als een cadeau: mooi en met zorg verpakt!

Lastig maar gelukt

Ik bestelde een beha in de maat die ik altijd heb van dat merk. Helaas was het niet goed omdat Annadiva de maten omzet naar eigen maten. Uiteindelijk toch nog de goede beha kunnen bestellen en ben er heel blij mee!

Ik heb nog nooit een passende bh gevonden en vond dit heel moeilijk was er heel onzeker over maar nu ben ik in het voorjaar in de winkel geweest en ben daar heel goed geholpen heel fijn geholpen en nu kom ik nog in de winkel maar weet ik ook eindelijk mijn echte goede maat dus kan ik gewoon eindelijk bh’s online bestellen ik ben zo blij met annadiva niet normaal. Ik raad dit iedereen aan die onzeker is en niet de goede hulp krijgt hier word je zo goed behandeld

Ruim aanbod

Ik was op zoek naar een specifieke bh, maar vanwege mijn lastige maat is die lang niet overal te vinden. Bij annadiva gelukkig wel! Enige minpuntje is dat de ze de uk maat bij de bh gebruikten. Dit hadden ze heel netjes aangegeven, maar ik weet uit ervaring dat het omrekenen soms heel erg kan wisselen per merk. Ik had gelukkig de bh al, dus kon in het label kijken en heb daardoor iig de juiste maat gekregen!

goede service, juiste productweergave

Dankzij de goede website, de juiste foto's bij de producten, is het wederom prima gelukt het juiste lingerie-setje uit te zoeken. Ook de service en telefonische afhandeling bij Anna Diva is altijd prima in orde.

Goede kwaliteit en mooi ingepakt verzonden

Ik koop al jaren online bij Annadiva. Ze verkopen topmerken van goede kwaliteit. De verzending is mooi en netjes verpakt.

Snelle levering, heel netjes verpakt!

Goed en duidelijk

5 a 6 dagen een beedje lang

Snelle levering van prachtige lingerie

Prachtige lingerie snel bij je huis bezorgd. Ik draag al jaren hetzelfde merk dus weet mijn maat. Zorgvuldig verpakt en af en toe ook nog leuke acties.

Goede service, mooie items. Bezorging kan wel sneller.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB