Het is een fijn bedrijf waar je eigenlijk alles kunt bestellen of naar de winkel kunt gaan. En daarnaast ook een snelle levering van je mooie lingerie. Wat ook fijn is aan dit bedrijf, is dat alles zo netjes in een mooi doosje verpakt zit. Even dat beetje extra voor de mooie lingerie.
Mooie collectie snelle levering
Website is duidelijk en biedt alle gewenste informatie over de producten. Bestelproces loopt prima en de afhandeling ook. Mooi en met zorg ingepakt en snel verstuurd.
Bikini besteld die helaas toch niet helemaal goed zat. Bij nalezen hoe de retour geregeld moest worden zag ik dat de kosten volledig voor de klant waren. Dat vind ik geen prettige manier van iets kopen. Ik heb via DHL 6,75 euro moeten betalen. Dat zorgt ervoor dat ik in de toekomst niet snel weer een bestelling zou plaatsen, omdat het risico van retourneren altijd aanwezig is... Nadat ik bovenstaande review heb geplaatst heeft Annadiva mij deels gecompenseerd (iets meer dan de helft retour ontvangen) in de verzendkosten. Dat is dan wel weer correct en maakt de service toch weer een stuk beter
Beste Manon, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te lezen dat jij niet geheel tevreden bent over onze service. Zo geef jij aan dat jouw retourkosten hoger waren dan dat jij op voorhand had verwacht. Helaas bieden wij geen kosteloze retourservice. Wel is het mogelijk om bijvoorbeeld via UPS jouw pakket retour te sturen tegen een gereduceerd tarief, namelijk € 2,96. Uit jouw review maken wij op dat het maken van retourkosten jou zouden weerhouden van een toekomstige bestelling. Graag komen wij hier via e-mail bij jou op terug waarin wij een en ander nader toe willen lichten. Mocht jij hier echter nog vragen over hebben vernemen wij dat uiteraard ook graag. Met vriendelijke groet, Team Annadiva
Original review
Goed assortiment, wordt snel verstuurd en leuk verpakt!
Dankzij de nieuwsbrief extra korting op sale ontvangen. Wederom prachtig verpakt en snel verzonden.
Mooi assortiment en snelle verzending.
Groot assortiment met goede merken. De verzending was gratis en de volgende dag had ik de bestelde artikelen al in huis. Het retourzenden was ook erg makkelijk en koste maar 2,96 wat me het zeker waard was. Echt een aanrader!
goede beha, snel geleverd, verpakking niet te groot: prima
Helaas retour moeten sturen. En dat kost geld. Wel vriendelijke na bel mevrouw. Zij dacht mee aan een oplossing. Maar ik had al besloten gewoon naar een winkel te gaan vanwege kunnen passen.
Goede kwaliteit en makkelijk retourneren.
Geen problemen met bestellen en leveren. Gaat lekker snel
Bovendien korting op de Prima Donna & Twist lingerie. Op de Prima Donna website wordt amper korting gegeven en blijven alle items even duur.
Snelle levering en goede service
Mijn bestelling was per ongeluk verwisseld met de bestelling van een andere klant. Maar de goede bestelling werd gelijk verzonden zodat de kimono op tijd binnen was om hem cadeau te doen voor de verjaardag.
Normaal schrijf ik nooit reviews, maar deze (web) winkel verdiend er eentje! Ik was in grote nood voor nieuwe bikini’s en zocht specifiek naar het merk Beachlife. Nergens meer te krijgen maar Annadiva bood uitkomst. Kreeg een mooie kleine doos binnen met de bikini’s keurig in papier verpakt met daarbij ook nog een losse instructie hoe je het beste kunt omgaan met de bikini’s (wasinstructie e.d.). Ik ben helemaal blij! Minpuntje is dat je de retourkosten zelf moet betalen.
Bought a hunky punky brief - loved the style. The price was great and my package was delivered without any delay!
Snelle levering in mooie verpakking.
Prima service!
Nette service, bij vragen krijg je altijd netjes bericht van ze terug. Zeer tevreden.
Snelle levering, mooie lingerie en badkleding. Mocht het een keer niet passen. Geen moeite om het terug te sturen. Snelle afhandeling
Pakketjewerd binnen de afgesproken tijd bezorgd en was zeer netjes ingepakt . Een kadootje op zich alleen al . Zo blij met alweer een bh van prima donna via jullie . Zeer tevreden met jullie service en verzending .
In de winkel staan vriendelijke, kundige mensen. Zij hebben mij goed geholpen aan de juiste maat. Via website zelfde maat gekocht die bleek niet fijn te zitten. Ik ga weer naar de winkel toe. Bevalt me prima.
Wat een mooie kwaliteit, pasvorm zit goed. Materiaal is soepel. Met liefde ingepakt, kaartjes erbij met wasinstructie en retour gegevens. Ik geef de bestelling een 10 !
Al meerdere keren hier wat gekocht. Dit keer inclusief kado verpakking. Alles heel netjes ingepakt. Soms wel een iets terug moet sturen, maar dit gaat ook super. Netjes een melding dat ze het binnen hebben en het geld ook snel terug. Super fijne webshop om lingerie te bestellen.