de bh zit perfect

het aan te bevelen

Super fijne site

Ik heb voor de tweede keer een bh besteld. De levering is super snel. Als je via de chat functie iets vraagt krijg je heel snel antwoord. De omschrijving van de BH was erg goed.

Al jaren tevreden

Al jaren bestel ik bij Annadiva mijn favoriete sportbeha. De Panache Sport, een fijne en stevige sportbeha voor grote borsten. Als ik over de maar twijfel (maatlabel verwassen) neem ik contact op en kunnen zij mij vertellen wanneer ik welke maat heb besteld. Levering duurt soms wat langer maar staat netjes vermeld dus je weet waar je aan toe bent.

Al jaren tevreden

Alleen jammer van de bezorgkosten steeds.

Heel erg betrokken ,geduldig en fijn

Ik had een vraag over het terug sturen van een bikini. De medewerkster vroeg door en het werd een fijn gesprek waardoor ik mij echt begrepen voelde en verschillende mogelijkheden voorgelegd kreeg. Uiteindelijk heb ik haar advies opgevolgd en voelde mij daar erg prettig bij.Later kreeg ik een collega aan de telefoon en ook dat was een fijn gesprek. Aan de telefoon heb ik hen gecomplimenteerd en verteld dat ik mij begrepen voelde .Ga zo door!

Leuke acties

Al vaker bij Annadiva besteld , veel keuze zeker voor grotere maten . Klantenservice uitstekend , er wordt meteen gereageerd en opgelost . Ik ga in de toekomst zeer zeker weer bij Annadiva bestellen .

prima service

I.v.m. vraag via email over cup omvang werd ik gelijk gebeld. Goed geluisterd en raad gegeven, was er heel tevreden mee. Goede service.

Naast dat de sport bh die ik gekocht heb er mooi uitziet past hij ook perfect.

Veel sport bh's geprobeerd maar telkens geen goede pasvorm. De sport bh van Annadiva zit perfect waardoor mijn borsten blijven tijdens het sporten op de juiste plaats blijven.

In alle opzichten goede en snelle service

Mooie kwaliteit lingerie en een goede, snelle service

Correcte en snelle levering

Tevreden

Keurige vriendelijke klantenservice

Mooie producten tegen mooie prijzen. Helaas zat er in t product n klein productiefoutje. Hier werd keurig en snel op gereageerd. Ook belangrijk is dar. Ik zal zeker deze site in de gaten houden.

Zeer vlotte levering

Soepele en vlot te bestellen. En dan zeer snel en keurig geleverd.

Snelle levering, goede service!

Het bestellen van het artikel ging heel gemakkelijk. Het artikel werd goed verpakt en snel verzonden. Heel fijn dat er met AfterPay betaald kan worden, een goede service!.

Goede pasvorm en mooi materiaal.

Snelle levering en mooi product. Zeer tevreden met mijn bestelling.

Snelle levering en top producten!

Ik ben heel weg tevreden met de service van Annadiva. Het item was de volgende dag al binnen, wat ik niet gewend ben van de winkel waar ik meestal mijn ondergoed koop. Dus dat was echt super! Verder was het netjes ingepakt en met een leuk kaartje erbij. Ik zal zeker vaker bestellen!

Snelle service bij retour

Goede webshop, veel opties om te filteren voor bikini. Niet passende retour was snel en probleemloos afgehandeld.

Goed verzorgd

Bezorgd zo als is door gegeven , en het pakketje was heel goed verzorgd

Snel bezorgd, maten precies goed

Ik heb fijn gewinkeld bij Annadiva. Het is snel bezorgd en de maten waren precies goed. Erg fijn!

Geweldige service

Ik heb al meerdere keren bij Anna diva besteld en ben zeer tevreden

goede ervaring

Mijn ervaring met Annadiva is tot nu toe erg positief. Vind het alleen jammer dat de b-h`s in grote maten en zonder beugel vaak alleen in saaie kleuren zijn.

Prima levering, ruime keuze

Duidelijke webshop. Ruime keuze.

Betrouwbare site voor het kopen van lingerie voor afwijkende, grotere maten.

Het bestellen ging makkelijk. De levering was snel. En met achteraf betalen ook flink wat terug kunnen sturen en hetgene wat paste kunnen houden. Ik wist niet wat mijn maat was, dus verschillende maten besteld.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB