Erg veel keus in grote maten. Wordt optijd geleverd. Super Annadiva

Erg veel keus in grote maten. Wordt optijd geleverd. Super Annadiva

Alles oke

Keuze ruim en overzichtelijk. Bestellen en leveren helemaal zoals beloofd en naar verwachting. Mooi klein doosje, leek een cadeautje. Draagt heerlijk.

Goed product

Snelle levering , mooie bikini

Snel en mooi verpakt geleverd

Prima.

Hier slaagde ik wel voor een bikini top!

Winkelen voor een bikini is niet mijn hobby. Het zit vaak net niet zoals ik wil. Bij een andere lingerie keten werd ik opgemeten via de passpiegel en daar kwam 70 E / 75 D uit. Ik slaagde er niet want de bovenstukjes zaten naar mijn idee niet goed. De winkelmedewerker vond van wel. Gelukkig ben ik eigenwijs en vertrok zonder aankoop. Bij Annadiva paste ik ook bikini's in deze maten en hier zag medewerker Fatima hetzelfde als ik. Het paste allemaal niet goed genoeg. Zij nam daar dus geen genoegen mee en kwam met een bikinitop in 70 F. En jawel, die zat perfect! Deze is van het eigen merk 'Annadiva' waarvan ik niet wist dat het bestond. Het is ontzettend fijn om zo goed geholpen te worden. Medewerker Fatima kwam met de ene na andere bikini van alerlei merken & modellen en liet mij daarna rustig passen. Als ik een vraag had was ze in de buurt. Zo is het kopen van een bikini weer leuk. Ik ga nooit meer ergens anders!

Top webshop. Ga er zeker weer bestellen!!!

Al jaren aan het klugelen met bh- modellen en maten. Eigenlijk al heel lang niet tevreden met wat ik draag en met de adviezen die ik in de winkel kreeg. Nu hier meerdere maten en modellen besteld, en ik ben eruit! Zonder problemen dat wat niet zat retour kunnen doen, en je krijgt ook per mail nog goed advies als dat nodig is. Dus in 1 woord is mijn ervaring SUPER!

Fantastisch!

In de winkel wordt je warm welkom geheten, is de service geweldig en ben je gegarandeerd van heel goed advies. Ook online is de service van Annadiva geweldig. Altijd mooie collecties en up to date..

Snel, correct en goede kwaliteit

De ervaring met Annadiva is eigenlijk altijd positief. De producten hebben een hoge kwaliteit, het bestellen gaat makkelijk en de levering is altijd correct en binnen een week binnen. Ik vind het prettig om hier mijn lingerie te kopen.

Super!!

Mijn lingerie is altijd keurig op tijd bezorgd, leuk verpakt met een persoonlijke noot. Maat komt overeen met wat het aangeeft en ruilen gaat probleemloos. Fijne om hier online te bestellen!!

Super snelle service

Komt altijd mooi verpakt binnen en als het niet goed is wordt het ook snel geregeld

Wat een geweldige service!

Echt goede service, ik had het verkeerde maat besteld vanwege Engelse maten. Alles keurig opgelost. Aardige medewerkers aan de telefoon gehad. Prachtige, goed zittende bikini gekocht, heel blij mee!

Fijne gebruiksvriendelijke website/shop

Website is erg gebruiksvriendelijk, maar advies is correct omschreven, ook als het afwijkingen heeft op het “standaard”. Service is altijd top en worden retouren heel erg snel verwerkt.

Goede webshop duidelijk is alles

Goede webshop, duidelijke omschrijving en ook fijn dat je achteraf kan betalen..retourneren is ook goed mogelijk. Maar UPS servicepunt is niet in elke plaats. Als je daar rekening mee houd met bestellen.. Niet net voor de vakantie. Omdat je dan naar een andere plaats moet om het terug te brengen.

Dikke prima

Vlotte levering, keurig verpakt, kortom dikke 10!

Heel erg tevreden met Annadiva!

Snelle levering, keurig verpakt en goeie service! Ik ga zeker nog vaker bij Annadiva bestellen.

Leuke Lingerie en badmode en prima kwaliteit Ben een hele tevreden klant

Snelle en correcte levering

Super mooie artikelen en snelle levering

Veel keus ook voor de vrouw met grotere cupmaat!

Persoonlijk tintje bij het pakketje. Iets hand geschreven. Erg leuk en klantvriendelijk!

Mijn ervaring is dat uw medewerkers meedenkend en oplossingsgericht zijn

Recent had ik een mooi lingerie setje gekocht met twee slips. Helaas was één slip direct leverbaar en de tweede nog in bestelling. Omdat de status op nog leveren stond heb ik telefonisch contact gezocht en werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Uw medewerkster bood aan het setje alvast op te sturen en de tweede slip later na te sturen. Hierin kwam ze mij erg tegemoet omdat ik met vakantie ging en het setje graag wilde meenemen. Tot mijn grote verrassing kreeg ik de dag erna het setje mét de extra slip toch geleverd.

Snel, groot assortiment

Fijne service, snel contact, duidelijke info

Eindelijk een website met opties voor grotere cups!

Al jaren vind ik het kopen van bikini's en beha's vreselijk, omdat er eigenlijk nooit iets nieuws is of on trend in mijn cupmaat. Ik heb cup F en hierdoor word ik eigenlijk altijd teleurgesteld met het kopen van ondergoed. Maar met Annadiva heb ik voor het eerst een bikini kunnen kopen die ik echt leuk vind en die past! Dus super blij mee! Hopelijk komen er nog veel meer designs in grote cupmaten en wordt het ook voor meiden met een grotere borstomvang mogelijk om leuke hippe bad- en onderkleding te kopen!

Alles klopt aan de bestelling. Maat, kleur, model en altijd met zorg ingepakt. Zodat de mooie materialen onbeschadigd binnen de gestelde termijn bij mij als klant worden geleverd. Keer op keer.

Annadiva changed my relationship with lingerie

I was recommended the boutique over 10 years ago when I was really struggling to find the right bra for me. The personal advice and guidance I received on fitting and size all those years ago made me fall in love with lingerie for the first time in my life. Years later now, after becoming a mom, having surgery and going through more changes in my body....it's the one place I know I will find what my body needs.

Geweldig!!

-Mooie duidelijke site -Veel keus -Betaalbaarder dan menig ander merk voor de vrouw met een grote cupmaat -Duidelijk verloop via mail van bestellen tot afleveren aan de deur -goede kwaliteit

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB