In één woord geweldig

Vriendelijk en ervaren personeel en snelle bezorging en mooi verpakt.

Keurig netjes bezorgd

Het is echt een feestje om het uit te pakken, het zat in een mooi doosje, keurig ingepakt, het past perfect, ben er erg blij mee

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en goede en snelle reactie als je iets vraagt per mail. Telefonisch contact ook zeer vriendelijk

Superfijn!!

De medewerkers zijn supervriendelijk, goed bereikbaar, erg behulpzaam, geduldig en komen samen met de klant tot een goede en tevreden keuze !

Snelle verzending, goede en persoonlijke service

Perfecte bikini gevonden. Snel verzonden en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. Er werd nog gebeld of alles naar wens was. Wat ik wel heb geretourneerd werd snel verwerkt.

supersnelle service

Makkelijk klantcontact en superhoede service

Mooie goede producten en heldere informatie en beeldmateriaal

Wat verschrikkelijk fijn dat deze website er is. Het is absoluut niet makkelijk om goede bh's voor grote maten te vinden. Het zou daarom nog wel extra fijn zijn als retourneren kosteloos zou kunnen, omdat je over het algemeen meer bestelt dan dat je daadwerkelijk koopt.

Aanrader!

Snel bezorgd, prachtige kwaliteit en met liefde ingepakt. Online retourneren ging ook zonder problemen.

Fijne website onduidelijke afhandeling

Fijne site maar geen bevestiging van bestelling ontvangen, na 1 week maar opnieuw besteld … toch de eerste ontvangen … Retour vervolgens moeten betalen en UPS accesspoint accepteerde m niet omdat er betaald moest worden, dus 10km moeten rijden om pakket te retourneren Sorry zwaar waardeloos!

Prima service, mooie kwaliteit

Ik zag bij Annadiva de bh's die ik erg mooi vind. De online bestelling ging erg makkelijk, en de artikelen zijn snel geleverd. Prima service. En de bh's zijn net zo mooi als op de website.

Terugzend kosten zijn duurder dan op de site aangegeven.

Op de site staat aangegeven dat retourneren slechts 2,95 kost. Echter bij een van de afleverpunten heb ik toch 7,25 moeten betalen om het pakketje terug te kunnen sturen. Dat zijn de tarieven van het afleverpunt. Gelukkig heb ik na overleg met een medewerker het verschil in verzendkosten teruggekregen! Goede en directe service.

Erg snelle levering

Erg overzichtelijke site en zeer snelle levering

Tevreden over producten en snelle levering.

Fijne webwinkel, omdat je niet lang op je aankoop hoeft te wachten, er mooie en kwalitatief goede lingerie te verkrijgen is. Ik ben een tevreden klant en kom graag weer terug.

Ik ben een nieuwe klant bij Annadiva. Na 20 jaar Marlies Dekkers te hebben gedragen helaas over moeten stappen naar een ander merk omdat de maten niet groter waren. Na een pasafspraak bij Annadiva in Den Bosch geslaagd en met 3 nieuwe bhs naar huis. 1 bh van FANTASIE, 1 bh van EMPREINTE en 1 bh van FREYA. Daarna online nog een paar besteld omdat ik nu wist welk merk en maat ik nodig had. Zeer tevreden met Annadiva en hopelijk kan ik hier weer jaren terecht voor mijn lingerie

Geweldige service! Prachtige producten

Zelf een telefoontje gekregen om iets op te lossen (ik had item dubbel besteld..). Dát noem ik service! En daarbij zijn het prachroge peoducten van zeer goede kwaliteit!

Vaker wat besteld. Altijd goed!

Verrassing bij retourneren

Dat het retourneren maar liefst €7,25 kostte. Dat had ik niet verwacht. Na deze review is er contact met mij opgenomen door Annadiva en hebben zij aangegeven dat ze een contract hebben met UPS waardoor de verzendkosten maar €2,95 zijn. Dat was bij mij niet bekend waant ik heb mijn pakket via post NL verstuurd. Annadiva heeft aangeboden om het verschil te compenseren. Dat is pas echt service! Heel fijn dankjewel

Verzorgd verpakt

Uiteindelijk toch goed behandeld

Bestelling geplaatst op 25 februari en op 5 maart nog niet geleverd. Bleek 1 product toch niet op voorraad te liggen. Had fijn geweest als dat toch even was gemeld. Want dan is het wel vreemd om vervolgens een mail te krijgen met de vraag hoe tevreden bent u met Annediva...... Toch een beetje jammer. Gelukkig daarna wel goed behandeld.

Helemaal gelukkig

Snelle levering en mooie korting .

Een pakketje, een mooie doos, persoonlijk ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Badpak gekocht zit perfect en snelle levering

Mooie badkleding moet nog wel even zoeken naar de juiste pasvorm

De bestelling is erg vlot geleverd.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB