Snelle levering, netjes ingepakt.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende aankoop. Team Annadiva
Snelle en goede levering
Beste Lies, Fijn om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij wensen jou veel draagplezier en graag tot een volgende bestelling. Team Annadiva
Fijn om bij Annadiva te bestellen. Duidelijk snellen levering en makkelijk om te retourneren.
Beste J, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te lezen dat een deel van jouw bestelling naar wens bleek. Wist je dat het ook mogelijk is om jouw pakket te retourneren via onze winkel in Nijmegen? Wij wensen jou veel draagplezier toe en graag tot een volgende (online) aankoop. Team Annadiva
Zoals ik gewend ben, BH met mooie pasvorm, zit perfect, zacht voor de huid en fantastisch voor het oog !
Beste I, Fijn om te lezen dat jouw aankoop wederom naar wens bleek. Wij wensen jou veel draagplezier toe! Team Annadiva
Er ging iets mis met de levering van mijn bestelling en ik werd enorm aardig geholpen aan de telefoon. Alles werd goed begrepen, goed afgehandeld en dat met een vriendelijke, meedenkende aanpak. Heel fijn!
Beste Bernardine, Ontzettend bedankt voor jouw fijne review. Goed om te lezen dat jij onze service als prettig hebt ervaren. Wij zullen jouw compliment ook overdragen aan de betreffende collega! Team Annadiva
Snelle en goede service. Had een artikel besteld en was achteraf uitverkocht krijg gelijk een mail met een korting voor een volgende aankoop.
Beste Caroline, Hartelijk dank voor jouw review. Het kan inderdaad eens voorkomen dat een item reeds is uitverkocht bij onze leverancier maar dat wij hier nog niet van op de hoogte waren, wel proberen we de aankoop dan inderdaad zo snel mogelijk te annuleren ten behoeve van een terugbetaling. Goed om te lezen dat jij deze service als prettig hebt ervaren. Team Annadiva
Fijne bh's, kunnen iets beter communiceren over de levering als die een paar dagen langer duurt. Maar ik zal hier altijd mijn bh's bestellen. Zit altijd goed, maat klopt altijd. Geweldig!
Beste Merel, Hartelijk dank voor jouw review. Helaas bleken niet alle items uit jouw bestelling direct uit voorraad leverbaar, dit werd ook aangeven in jouw orderbevestiging alsook in de webshop. Mogelijk had jij dit over het hoofd gezien waardoor jij langer op jouw bestelling hebt moeten wachten dan vooraf verwacht. Wij hopen in ieder geval dat jouw bestelling naar wens bleek en wensen jou veel draagplezier. Team Annadiva
Bikini's kopen was altijd een drama. Het eindigt vaak in veel teleurstellingen, maar niet nu. Ik stond te springen in de kamer. Alles paste perfect, ondanks de grotere cupmaat die ik heb. Het was mooi en leuke designs. Ik had oprecht keuzestress, welke zal ik houden. In plaats van dat ik het moet doen met 1 oke versie, had ik meerdere leuke opties. Het was super verpakt en snel in huis. Annadiva voelt voor mij als een ontdekking. Een hele blije nieuwe klant.
Aan mijn aankoop zat nog een alarmlabel. Heel snel een retourcode gehad en teruggestuurd . Binnen een paar dagen had ik mijn aankoop weer terug met een leuke attentie in de verpakking. Heel attent !
Bestellen via internet zonder te kunnen passen vind ik altijd moeilijk. Wonder boven wonder zijn de maten tot nu toe perfect. Super lingerie setjes van goede kwaliteit. Ik ben dik tevreden en draag ze met veel plezier.
Ik ben nu voor de 2e keer naar het Annadiva filiaal in Nijmegen geweest. Ik ben goed aan het afvallen en de bh's die ik had besteld waren duidelijk te groot maar ik wist niet welke maat ik dan wel moest bestellen. Een vriendelijke vrouw in de winkel heeft met mij mee gekeken en verschillende merken laten passen zodat ik nu precies weet welke maat, van welk merk ik het best kan proberen. Hoewel ik het normaal ongemakkelijk vindt om in een winkel door iemand te worden geholpen, stelde ze me op mijn gemak waardoor ik er weer lol in had om bh's te passen. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar de bh die ze voor mij heeft besteld!
Ik had twee beha's besteld. Een daarvan was goed, de andere geretourneerd met de handige service via DHL. Eerdere bestelling was niet goed besteld door mij, maar kon meteen worden geannuleerd. Fijn WhatsApp contact gehad hierover.
Snelle levering en prima service! Ik wacht met smart op drop 2 van AnnaDiva Swim!! Dank AnnaDiva!!
De ontvangst was prima, ondanks de kou vanwege een (op dat moment) niet goed verwarming. Meteen werd er koffie/thee aangeboden. Helaas was het gevraagde product in de winkel niet op voorraad, maar werd ter plaatse via internet besteld. Ook de levering daarna was prima.
Mooie producten. Als vragen hebt klantenservice op WhatsApp werkt ook goed. Staan vriendelijk en goed te hulp. Retourneren gaat ook snel en makkelijk. Ook meerdere bestellingen kunnen in één Retour pakket.
Snelle levering,goede maten. Mooie bikini s en lingerie
Uitstekende en goede levering uit de webshop. Mooie kwalitatief goede lingerie. Goede service mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn.
De verkoopster nam uitgebreid te tijd om met mij een goed zittende sportbeha uit te zoeken. Ze dacht mee en liet me bij twijfel een paar keer opnieuw passen. Uiteindelijk ben ik goed geslaagd.
Duidelijke webwinkel, netjes verpakt, snelle levering. Een webwinkel waar je met een gerust hart kan bestellen.
Ruime keuze aan lincherie. Er wordt duidelijk gecommuniceerd naast de maat hoeveel dagen het duurt tot de bezorging. Draag altijd hetzelfde merk, zelfde maat en model zit altijd goed. Mooi verzorgde bezorging feestje om je lincherie uit te pakken.
Ik heb 2 prachtige badpakken gekocht van het merk Annadiva. Pasvorm zeer goed en het dessin ook zeer mooi. Het versturen ging zeer snel en het was ook nog eens mooi en goed verpakt.
Website is goed en overzichtelijk. Winkel is niet echt groot en hebben niet alles op voorraad. Dus kies ik ervoor om het online te bestellen. De dames van de webshop zijn erg behulpzaam en meedenkend. En het is altijd leuk om het doosje van Annadivq te ontvangen met nieuwe spullen.
Ik heb een sport bh besteld. Die was niet op voorraad in de winkel en moest worden opgestuurd vanuit een ander filiaal. Ik ben daar heel netjes over geïnformeerd. Echt goede service.
Mooie collectie en een heldere communicatie iver mijn bestelling. Heel fijn
Na jaren van frustratie en eindeloos zoeken naar een bh die écht goed past, besloot ik een gokje te wagen bij Anna Diva. Ik had weinig verwachtingen, want ik ben gewend dat bh’s of niet goed aansluiten of simpelweg oncomfortabel zijn. Maar wat een verrassing! ik heb genruik gemaakt van de handige maattabel waardoor de bh meteen paste. Voor het eerst in jaren draag ik een bh die niet knelt, of juist niet goed zit aangesloten. De bh zit als gegoten, heeft hele goede ondersteuning en ziet er ook nog eens prachtig uit. Ik voel me zelfverzekerd en comfortabel, iets wat ik al zo lang gemist heb. Anna Diva heeft echt mijn leven veranderd – dat klinkt misschien overdreven, maar als je al jaren moeite hebt om iets te vinden dat past, weet je hoe groot dit voelt. Ik wil nooit meer anders en ben nu al aan het kijken welke setjes ik als volgende ga bestellen!!