Snelle levering en goede service

Ruime keuze in merken, maten en modellen Goede service en snelle levering

Ik ben heel tevreden!

Veel keus, goede en snelle bezorging, snelle actie bij retourneren/ruilen.

Geweldig!

Mooie producten en een hele fijne service. Altijd fijn om jullie pakje weer open te maken met die leuke persoonlijke touch!

Ben heel erg tevreden met het badpak,en zeker met de snelle levering in een woord super

Mooie bikini’s

Heel goed alleen jammer dat ze retourkosten in rekening brengen. Dat moet gewoon service zijn.

Snelle levering en uitstekende service

Ik ben tevreden met de artikelen die ik besteld had en snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruim assortiment.

Supersnelle levering

Alles was keurig netjes ingepakt en het werd al binnen twee dagen bezorgd!

Prima service en fijne producten

Wederom prettig gewinkeld!

Hele snelle levering en omruiling

Hele grote keuze en superservice , heel blij mee. Ik vind t nl vreselijk om te passen

Perfect!

Hele fijne site, je kunt gemakkelijk selecties maken. Snelle afhandeling en netjes verpakt in een leuk doosje. Aanrader.

Gewoon helemaal top

Ontvangen en niet naar de zin. Terug sturen en t geld staat snel weer op de rekening !

Mooie verpakking en klantvriendelijk

Heb een paar keer telefonisch contact gehad, en zijn heel vriendelijk, Als je vragen heb over iets ,je kan altijd bellen. Alles is netjes verpakt. En er is heel veel keus,gewoon heel fijn.

Mooi verpakt en snel geleverd.

Prima assortiment, goede voorraad.

Prima wegshop

Goede en snelle levering, mooie spullen, mooi verpakt!

Supersnelle levering. Uiteindelijk paste het niet en heb ik het terug moeten sturen. Het bedrag stond na enkele dagen alweer op mijn rekening. Ik ben meer dan tevreden over de webshop van Annadiva.

Alles correct

Super snelle levering

Goede overzichtelijke website en snelle levering retour ging ook vlot en terugbetaling ook dikke pluim andere maat besteld ook weer snel geleverd

Duidelijke site, snelle levering, mooi verpakt

Al lang klant van de voorganger in de Amsterdamse Utrechtsestraat. Zowel in de winkel als online (nog steeds) goede service, van aardig personeel.

Fantastisch, snel en altijd weer een cadeautje

Duidelijke website, snelle levering en pakketje altijd leuk verpakt met een persoonlijke touch

Mooie kwaliteit spullen

Super blij snelle levering mooi verpakt en zoveel keus. En waar ik blij mee ben de grotere broekjes omdat ik een buik vol littekens hebt. . Ik ben er heel blij mee dat ik jullie via me vriendin gevonden hebt. Zeker een klant erbij ❤

Snelle levering.Alle maten voorradig

Opnieuw snelle levering van uitstekende kwaliteit bh. Retourzending en afwikkeling ook prima en snel.

Bikini broekje besteld. Met AfterPay. Retour gestuurd, toch een bericht van AfterPay om te betalen. Mail contact gehad, duurde paar dagen. Konden pakket niet traceren. Na een week toch opgelost. Top en tip: graag snellere reactie. Prima winkel

Supersnelle levering in een mooie doos

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB