Perfecte bh

Prima Donna

Matig

Heb een paar keel besteld bij Annadiva, prima snelle bezorging. Een keel iets teruggestuurd incl de kosten voor terug sturen, wat ik prijzig vond. De keer daarop heb ik het badpak persoonlijk terug gebracht naar de winkel in Den Bosch daar mocht ik een foto maken met mijn mobieltje van de rekening waar de verkoopster op schreef wanneer ik het teruggebracht had met de reden, dat was op 6 aug, en vervolgens nog steeds niets van gehoord ?....

Ik had al eerder een bestelling gedaan en nu ging alles weer perfect!

Ik had al eerder een bestelling gedaan en nu ging alles weer perfect!

Mooie bh

Na veel heen en weer gemail daar waar ik lang op antwoord moest wachten heb ik ze gebeld en toen kwam mijn bh toch nog. De 2e bh moet ik nog krijgen dmv een " omruiling" met korting omdat een eerdere bestelling uiteindelijk toch niet leverbaar bleek te zijn. Die korting vond ik wel attent van ze.

Goede Service

Fijn om met AfterPay te betalen zo kan je eest passen thuis!

Snelle levering en mooie producten

Onlangs een aantal items in diverse maten besteld. Deze werden snel geleverd en de items die niet paste kon ik makkelijk en zonder gedoe in een van de winkels retourneren.

perfect

Nette verpakking en goed verzending

Te late levering

Mijn bestelling voor mijn dochter zou binnen 2-5 werkdagen geleverd worden, precies voordat zij een maand weg is. Helaas kwam het pas na 7 dagen. Bestelling gaat nu retour

Zeer tevreden met de service!

Snelle levering van mijn bestelling. Mooie producten gekocht, helaas moest een terug. Heel snel had ik mijn geld teruggestort op mijn rekening. Top service!

Geweldige pasvorm!

Ja, de pasvorm is super voor mij, en de uitvoering en kleurgebruik spreken mij erg aan. Ik oop gaan andere meer dan die van Marie Jo.

Fantastisch goede service

Stuurde mail. Heel snel beantwoord en alles opgelost

Makkelijk om BH's in mijn maat te vinden op de website. De communicatie over bezorging is helder. De BH's zitten als gegoten en zijn nog mooier dan ze al leken op de website. Top!

Goede en snelle service, mooie kwaliteit bikini’s en bh’s.

Het is elke keer weer een feestje bij het uitpakken van het pakketje.

Ik bestel mijn lingerie altijd bij Annadiva

Top bedrijf!! Met de juiste merken.

Geweldige bh .

De eerste bh die echt goed past. Zowel de maat en stevigheid van de zijkanten zijn perfect. Vele bh's al geprobeerd maar deze wordt een blijvertje. Super mooie bh.

Goede webwinkel met grote sor******

Veel keuze in grote maten en snelle levering!

Top service!!

De website is overzichtelijk en een snelle service en tot slot een leuk berichtje bij de bestelling! TOP!!

Anna is geen Diva maar hardwerkend om zo snel mogelijk de bestellingen bij de klant te krijgen!

Kwalitatief hoogstaand assortiment. Heel, heel vroeger droeg ik Hema, zo lekker voordelig. Al jaren kies ik voor "merklingerie" vanwege de pasvorm en materialen. Ik zweer bij spacer. Vorig jaar weer eens een Hemaatje geprobeerd: DRAMA. Gelukkig kon ik de bh's terugbrengen. Ik vind AnnaDiva's sale zo fijn. Niet altijd vind ik er de kleur die ik het liefst zou willen maar daardoor heb ik nu een kleurijke garderobe (spacer) bh's. Daar wordt een mens vrolijk van. Perfecte, snelle service.

Helemaal goed!

Goed en mooi geleverd

Snelle correcte goedverzorgde levering

De bestelling was heel netjes en uitnodigend verpakt.

Super ervaring!

Veel keuze inclusief in maatgeving, gemakkelijk besteld en ontzettend snel geleverd, topservice en topproduct. Erg tevreden, voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en het bestelde produkt was mooi verpakt

Snelle levering, keurig en verzorgd ingepakt met persoonlijke woordje erbij

Fijne webshop, door de snelle levering en keurige verpakking bestel ik nog eens bij deze webshop, bij concurrent 3 maanden op een badpak gewacht wat uiteindelijk niet leverbaar was! Hier snel en efficiënte bediening; Top!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB