Wat belooft is bij de koop is ook zo geleverd
Pluspunt Netjes verpakt Eerste levering kwam snel. Minpunt 2de levering was vertraagd en iets niet op voorraad meer. Weinig communicatie erover. Retourneren kost geld. Wel aangepast tarief maar daarvoor moet ik 15 km rijden. Met post nl betaal je veel.
Erg tevreden als er een besteld product niet goed is afgewerkt wordt je netjes gebeld dat er een nieuwe wordt besteld Snelle levering !
Ik ben perfect geholpen zowel telefonisch alsmede per mail. Het pakket is een kadootje zo mooi verpakt. Online bestellen is heel makkelijk, ik zal daar beslist in de toekomst gebruik van blijven maken.
Na mijn bestelling bleef het stil. Na bijna een week zelf gemaild waar mijn bestelling bleef. Mijn product bleek niet meer op voorraad te zijn en dat kan gebeuren maar is het zo'n grote moeite om dit correct af te handelen?
Beste Anne, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend om te vernemen dat jouw bestelling niet voorspoedig is verlopen. Helaas bleek één van de artikelen uit jouw bestelling niet op voorraad te zijn. Jammer genoeg heeft onze leverancier dit pas na enkele dagen laten weten. Jouw vraag en ons bericht hadden elkaar daarom net gekruist. Onze excuses hiervoor. Wij begrijpen dat dit zeer vervelend is. Daarom zullen wij jouw melding intern bespreken, zodat wij herhaling in de toekomst weten te voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Annadiva
Meerdere bestellingen (3) geplaatst, telkens dezelfde ervaring. Annadiva komt de afspraken in 3 van de 3 gevallen niet na qua levertijd. Dat de bestelling allemaal langer duurt dan op de website staat vermeld, wordt bevestigd door de klantenservice, maar daar blijft het dan bij, je moet er zelf achteraangaan. Er is totaal geen proactieve houding vanuit Annadiva te bekennen om klanten over de vertraging hierover te informeren. Vetraging was meer dan 3 werkdagen.
Beste Alfred, Hartelijk dank voor jouw review Uiteraard mag je van ons verwachten dat jij een bericht ontvangt wanneer een bestelling vertraagd is. Wij betreuren het dan ook zeer dat dit in jouw geval meerdere keren niet is gebeurd. Jouw melding hebben wij dan ook intern besproken, zodat wij herhaling in de toekomst kunnen voorkomen. Namens Annadiva excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Annadiva
Na mail contact over de cup van een bikini toch een te kleine cup ... Terug gestuurd wat je ook nog eens zelf moet betalen!!! Nee geen aanrader..helaas
Beste Mirella, Hartelijk dank voor jouw e-mail. Wat jammer om te vernemen dat jouw bestelling niet naar wens was. Uit jouw review maken wij op dat jij verkeerd advies hebt gekregen vanuit één van onze medewerkers. Wij denken echter dat hier sprake is van een misverstand. In het contact heb jij gevraagd welke maat jij het beste kon bestellen van een bikinitop in het bijzonder. Onze ervaring is dat deze top ruimer valt, daarom is jou geadviseerd om de top één maat kleiner te bestellen. Wij zien echter dat jij er uiteindelijk voor gekozen hebt om een andere bikinitop te bestellen, van bovendien een ander merk. Het gegeven advies is dan ook niet op deze top van toepassing. Onze ervaring is namelijk dat de bestelde top wél op maat valt. Uit jouw review maken wij vervolgens op dat jij het jammer vindt dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. Uiteraard zijn er ook voor ons kosten verbonden aan een dergelijke service. Wij kiezen ervoor om deze kosten elders te besteden, bijvoorbeeld om ons personeel op te leiden om goed advies te kunnen geven. Om zo retourzendingen juist te voorkomen. Mocht jij in het vervolg opnieuw twijfelen over de juiste maat, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Annadiva
Bikini's passen in een hokje is nooit fijn. Bikini's bestellen online is een grote gok, het merendeel gaat retour. Want bikini's zijn nu eenmaal een kledingstuk dat we allemaal aantrekken om lekker bruin te worden, maar je voelt je er al snel onflateus in en superkritisch op je lijf... Bij Annadiva zag ik meerdere mooie bikini's in mijn XL maat op een M-L model. Ik vond ze zo mooi dat ik er met angst en beven 2 heb besteld. En: supertof!! Ze passen, kleden zelfs af en nu heb ik ze allebei gehouden! Nooit verwacht. Ik weet al waar ik in het vervolg blijf bestellen.
Snelle levering, mooi verpakt en super goeie spullen ❤️
Hele fijne webwinkel met een kwalitatief sterk assortiment. Hele goede pasvormen, super tevreden!
Ik koop al jaren mijn lingerie en badmode bij Annadiva. Voor de vakantie wat setjes besteld die verlaat bezorgd zouden worden omdat sommige spullen niet op voorraad waren. Na contact met Annadiva gaf een medewerkster aan ervoor te zorgen de wel voorradige setjes snel op te sturen zodat ze nog mee op vakantie genomen konden worden. De rest zou later dan verzonden worden. Altijd fijn als er iemand met je meedenkt.
Snelle levering, goede service. Artikelen zijn mooi verpakt.
Al jaren bestel ik mijn bh's bij Anna Diva. Altijd een goed service.
Mooie badkleding en veel keus in mijn maat. Ik heb namelijk een kleine omvang en grote cupmaat. Bij Annadiva heb ik altijd meerdere mogelijkheden die ik kan passen. Het is mooi en biedt de juiste stevigheid. Ik ben enorm tevreden met mijn keuze!
Prima ervaring ! Snelle levering en tevreden over producten.
Snelle service en levering
Ben erg blij met een webshop als Annadiva. Heb zelf geen winkel in de buurt maar alles staat duidelijk op de site hoe de maten vallen dus bestellen is erg makkelijk en wat een mooi ingepakte bestelling ontvang je dan… heerlijk om uit te pakken
Het pakketje kwam in een prachtig doosje mooi verpakt aan. De producten passen perfect en kwaliteit is prima. Jammer was dat er stond een levertijd van 2-5 dagen. Heb er alleen een ruime week op gewacht.
Freya bikini dot gekocht! Advies maattabel is kloppend en hierdoor is het ook makkelijk om online te bestellen. Heel netjes in gepakt waardoor het extra leuk is om uit te pakken. Bij Annadiva ga ik nog vaker iets bestellen.
mooie mijn grotere omvang en kleinere cup liep ik altijd in slecht zittende bh's en voelde ik me nooit op en top vrouw tot een vriendin me meesleurde naar de annadiva. Ik werd vriendelijk, enthousiast en kundig ontvangen en liep een half uur later al met een goed zittende mooie BH naar buiten. Dank Annadiva Nijmegen!
Slechte terug koppeling en moeilijk doen als een bh binnen 3 maanden een beugel breekt
Beste Deb, Hartelijk dank voor jouw review. Wat jammer om te vernemen dat jij onze service met een onvoldoende beoordeelt. Wij begrijpen dat het zeer vervelend is als de beugel binnen korte tijd breekt. Dit soort klachten onderzoeken wij / de leverancier dan ook altijd grondig. Helaas is in jouw situatie gebleken dat de klacht niet door een productiefout, maar door een externe oorzaak is ontstaan. Toch hebben wij geprobeerd een passende oplossing te bieden. Wij vinden het dan ook spijtig om te vernemen dat deze oplossing voor jou als onvoldoende wordt ervaren. Met vriendelijke groet, Team Klantenservice Annadiva
Was laat met bestellen maar met 1 belletje werd het meteen de dag erna geleverd ,helemaal super !
Perfect,niks aan toe te voegen!
Op mijn zoektocht naar een passend (sport) badpak ben ik zowel in de winkel als bij de klantenservice goed geholpen. Bij de keuze ervan, de maat en de mogelijkheid te ruilen.