Niet webshop waardig. Slechte service.

Pas 2 wk na plaatsen v bestelling zoeken ze contact omdat 1 besteld item voorlopig niet leverbaar is. Vervolgens moet ik zelf bellen om de rest wel verstuurd te krijgen. Dat duurt dan nog enige dagen. Dan blijkt nog 1 item niet leverbaar. Dus nog weer paar dagen verder. Ik moet zelf contact opnemen om de rest te laten versturen. Ik moet erachteraan om geld terug te krijgen voor de niet leverbare items. De dingen die wel komen zijn goed en leuk verpakt. Ik zal hier nooit meer bestellen. Service en bereikbaarheid zijn niet van deze tijd.

Geweldig!!

Mooie site, prachtig ingepakt, echt een cadeautje om te krijgen! En snel.

Snelle levering en kan makkelijk retourneren in de winkel

Dit is mijn eerste keer dat ik wat besteld heb bij Annadiva. Het is mij heel erg goed bevallen. Snelle levering en mooie produkten. Ook retourneren kan makkelijk in de winkel. Daar word je erg goed en professioneel geholpen. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen!

Top geregeld

Mooie duidelijke site, goede keuze producten en prima levering!

Lang wachten

5 weken moeten wachten op bestelling, terwijl na 2 weken beloofd werd dat het de volgende week zou komen.

Voldoet precies aan verwachting

Snel en goed

Snelle levering en goede communicatie

Snel geleverd en goed beschreven en past perfect

Snel bezorgd, zit perfect!

16.45 besteld, volgende ochtend in huis! Super snel bezorgd dus, leuk en met zorg ingepakt. Zit de bikini ook nog eens heerlijk! Wat wil een mens nog meer?

Zeer goed bedrijf

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en je heb zeer ruime keuze aan lingerie en leveren snel

Snelle, mooi en kleurig verzorgde levering van mijn bestelling

De afhandeling van bestelling is goed. Bezorging in een fleurige doos :-). Vragen over de bestelling worden snel en correct beantwoord. Fijne 'online-'winkel.

Betrouwbaar!

Kwaliteit!

Helaas lange levertijd Enige minpuntje

Fijne service en aandacht

Wat ontzettend fijn dat er voedingsbh's zijn met smalle omtrek en grotere cup bij Annadiva! Daarmee alleen al ben ik ontzettend gered. Maar dat de medewerkers in de winkel echt de tijd nemen om verschillende merken en modellen met je te passen, zodat je écht met de fijnste bh verder kunt, die ze zelfs in een andere kleur online voor je bestellen, dat is echt een cadeau.

Superblij!

Superblij dat ik bij AnnaDiva toch nog de mooie roze PrimaDonna Deauville BH in mijn maat heb gevonden! En ook lekker snel met Postnl

Bestellen bij Annadiva loopt altijd probleemloos. Er staat altijd netjes bij als verzending wat langer duurt. Dit was bij mij nu het geval. Altijd keurig netjes verzorgd en ingepakt. Heerlijk die ruime keus. Een echte aanrader!

Alles netjes ontvangen!

Netjes en snel geleverd!

Hele goede service, had de verkeerde besteld met een telefoontje was het opgelost. En de verpakking... wat een kadootje, zo mooi en zorgvuldig ingepakt! geweldig

Zeer mooie badkleding

Erg mooie badkleding

Vlotte en persoonlijke service

Het pakketje was keurig en vlot afgeleverd

Top webshop simpel, snel en top service

Mooie kwaliteit en prijs

Veel keus en wanneer nodig een goede after sale. Geen gedoe gewoon snel je geld terug. E

Snelle, vriendelijke service

De bestelling was de volgende dag al binnen. Netjes ingepakt met een vriendelijk, bijgevoegd kaartje.

Geweldig product en service

Ik heb meerdere keren iets bij Annadiva besteld. Het product voldeed altijd aan mijn verwachting. Ook vind ik het fijn dat het met veel zorg en aandacht wordt ingepakt en verstuurd.

Top kwaliteit

Snel geleverd, open voor vragen! Top service en kwaliteit.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB