Een feestje om een bestelling te ontvangen!

Wat een geluksmomentje toen mijn bestelling binnenkwam. Het met zomerse citroenen bedrukte doosje stond te stralen naast het plastic zakje van een ander postorderbedrijf waar de bestelde kleding van zoonlief in zat. Ook na openen werd ik positief verrast: mijn bikini in een mooi papier verpakt en een persoonlijk ondertekend kaartje van de dame die mijn bestelling heeft ingepakt. Bikini paste perfect! Hier mogen andere postorderbedrijven een voorbeeld aan nemen. Chapeau!

Super mooie bikini!

De bikini is duur maar zeker erg mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering van de bikini! Top!

Precies pas

Mooie bikini, past perfect.

Prima verlopen snelle levering mooi verpakt en waar het om gaat: een prima prima donna bh..

Helemaal top!

Goede overzichtelijke website, en alles word snel geleverd. Topkwaliteit! Er is goede communicatie!

Super.

Snelle levering. En ingepakt als een kadootje. Prachtig.

Prima webshop en winkel

Fijne webwinkel en bezorging in de winkel mogelijk. In de winkel in Amsterdam Utrechtsestraat de bestelling opgehaald; erg prettige en gezellige dames in de winkel. Ik ga er voortaan direct kopen, wist niet dat daar een winkel van Annadiva zit.

niet slecht niet goed

Als eerste wil ik melden dat ik uiteindelijk een hele leuke bikini top en broekje bij AnnaDiva gekocht waar ik erg blij mee ben. Wat ik niet zo netjes vond was dat de levertijd niet overeenkwam met de werkelijkheid. Op de website stond 3 tot 5 dagen, echter bleek dit 14 dagen te zijn. Omdat de levering langer op zich liet wachten dan de 5 dagen, heb ik contact opgenomen met AnnaDiva. Ik heb mijn beklag gedaan. De medewerker gaf toe dat het afwijken van de levertijd niet netjes was en ik de bestelling kon annuleren. Dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Advies: neem zelf contact op met de klant als er afwijkingen zijn en laat de klant niet zelf bellen.

fantastisch model!

Een hele fijne en passende bikini, goede pasvorm, heel mooi model (zelfs in mijn maat) en prima kwaliteit voor een hele redelijke prijs. en niet te vergeten, supersnelle levering en héél leuk ingepakt. Echt een cadeautje voor jezelf :-) ! (een verpakkingsdoosje om te bewaren)

Snel en mooi!

Heel mooi bikini topje, precies wat ik zocht. Prima prijs en snelle levering in mooie doos.

Keurig

Super goede service

Veel keus en aardige dame die me geholpen heeft!

Heel mooi kwaliteit

Altijd netjes in een mooie doos geleverd

Product is mooi, maar levering duurde kanger dan een week

De levering duurde 1,5 weken. Was niet aangegeven op de website.

ruime keus, maar....

de keuze is reuze, maar de levertijden zijn niet meer van deze tijd. ook het retourneren kost geld. dit kan beter!

Goede levering

Hele goede levering zag er netjes uit

Goede service en meedenkend

Helaas was iets voor mij niet op voorraad. Ze hebben dat doen heel netjes opgelost en kwamen met oplossingen. Ik ben toen naar de winkel geweest in Amsterdam en super geholpen, fijn dat iemand met verstand de juiste maat stelt en met goede alternatieven kwam! Tevreden!

Prachtige collectie, moeilijk om uiteindelijk een keuze te maken!!

Prachtige collectie, moeilijk om uiteindelijk een keuze te maken!! Fijne service en snelle levering.

Voor iedereen een keuze

Voor elke maat keuze. Vooral met een grote cup en kleine omvang kan iets vinden erg lastig zijn. Annadiva heeft een ruim aanbod. Waardoor het zelfs lastig word. Want alles is leuk. Het pakket zelf ontvangen voelt als een cadeautje! Super.

Trage levering maar presentatie en product zijn goed.

Het oroduct kwam veel te laat. Dat kan beter. Annadiva correspondeerde hier wel over. Product is goed en de presentatie ook. Mooie verpakking etc.

Goede website, snelle levering.

Nadat mijn eerste bestelling niet de juiste pasvorm bleek te hebben, kun je het moeiteloos retourneren via een, in mijn geval, ups acsesspoint. Nieuwe bestelling weer supersnel geleverd.

Mooie producten!

Goede service, snelle levering en mooie producten!

Mooi assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding

Mooie webshop met erg mooie merken!! Overzichtelijk en voldoende voorraad. Super snelle levering en mooi verpakt. Feestje om hier te bestellen!

Zeer nette levering

Je geeft jezelf een cadeautje door jullie mooie verpakking

Super goed geholpen

Ontzettend klantvriendelijk met aandacht voor de partner, goede kennis van maten en mogelijkheden en goed meedenkend. Zeer tevreden. Kom hier al jaren een blijf dat doen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB