Zeer mooie assortiment, super snelle levering! Ben heel blij met Annadiva.

Al jaren klant!

Annadiva Ik koop er al jaren, zeer klantvriendelijk in de winkel maar ook via de telefoon. Hulpvaardig geven goed advies. Hebben een grote collectie voor de grote cupmaten. Dus ik zeg niet twijfelen maar ga naar de (web)winkel en koop. Je krijgt er geen spijt van.

Supersnel en betrokken

Levering is altijd snel. Ook in de winkels en online fijne, klantvriendelijke service.

Goed materiaal!

Ik ben tevreden over mijn bh's. Ik was verrast over de superleuke verpakking. Eigenlijk was alles goed, behalve de snelheid van de levering. Dat duurde best lang. Ik kreeg uiteindelijk wel netjes een mailtje dat er vertraging was. Deze had iets eerder gemogen wat mij betreft. Ik begon me al af te vragen of het een fakesite was. Verder goede service, ik ben tevreden

Super snelle service en mooi verpakt

Super mooi ingepakt

Prima kwaliteit en super snelle service

Goed assortiment en prima levering

Groot assortiment voor de grotere BH cup ook met een kleinere omvang. Mijn favoriete merk hebben ze in de collectie.

Snelle bezorging

En een leuke /mooie verpakking

Slechte communicatie

Levertijd werd ruim overschreden, op mijn vraag wat de status van de bestelling was, werd niet gereageerd. Vertraging kan gebeuren, communicatie daarover, of op zijn minst reageren op een mail, zou ik wel netjes vinden.

Beloofde verzendtermijn niet gehaald

Annadiva verstuurd pas de bestelling als deze compleet is. Het wachten was nog op een bikinibroekje. Op de site stond 2-5 werkdagen maar na14dagen nog niets gekregen. Na regematig op en neer mailen eindelijk alles opgestuurd gekregen.

niet zo goed

Erg lange levertijd, retour van één van de artikelen is niet gratis. Afhandeling retour duurt ook erg lang, nog steeds geld niet terug ontvangen. Dit is denk ik de laatste keer geweest.

Prachtige badmode!

Na een lange zoektocht naar de juiste bikini, attendeerde iemand mij op ‘Annadiva’ Wat mij meteen opviel waren de mooie, eerlijke modellen qua postuur. De bikini die ik bestelde was prachtig en zat als gegoten. Bedankt!

Blijmakers!

Altijd als ik 'n bestelling ontvang, is het 'n kado, ' word ik blij van' momentje. Komen afspraken na, als het langer duurt, word je geïnformeerd. En het product is met zorg en aandacht ingepakt.

Snelle service, overzichtelijke site

Duidelijke website: ze doen wat ze zeggen

Je kunt makkelijk een bestelling plaatsen. Ze geven duidelijk aan wat je kan verwachten, bijvoorbeeld levertijd. Alhoewel ik die wel wat lang vind. Bestelling werd geleverd in een brievenbus pakketje, dat vind ik top. Sommige andere leveranciers gebruiken allerlei overbodig verpakkingsmateriaal.

Overzichtelijke site, snelle levering

De site is mooi overzichtelijk, kwam er voor mijzelf niet helemaal uit maar na gemaild te hebben kon ik met hun antwoord een goede keus maken. Levering duurde iets langer dan verwacht maar kreeg hier netjes bericht van. Top!

Levering duurde wat lang maar daar zullen de coronaperikelen debet aan zijn geweest. Jullie hielden me in ieder geval goed op de hoogte! Pakketje was een feestje in zo’n mooie verpakking met citroenenprint, erg leuk.

Prima de luxe!

Erg blij met mijn Mey slips. Goede levering en mooie kwaliteit !

Fijn dat er een winkel bestaat die mijn onmogelijke maat heeft (60GG). Levering was snel en bestellen was makkelijk. Ik ga hier vaker bestellen!

Prima product, maar te lange bezorging

Mooi en goed product geleverd. Echter duurde het 2x zo lang met bezorgen dan er gezegd werd tijdens de bestelling. Indien ik dit had geweten had ik het ergens anders bestelt.

Snelle levering, altijd goede kwaliteit en aftersales. Goed contact met klantenservice en goed advies

Snelle levering mooie producten

Beetje jammer

Bikini bij jullie gekocht en eentje terug gestuurd en de maat was te groot kan gebeuren. De andere gehouden best veel geld aan uitgeven een keer mee wezen zwemmen en je kijkt er vol doorheen zit alles en de kleur is al vervaagd. Erg jammer nu kan ik hem natuurlijk ook niet meer terug sturen jammer dat ik zoveel geld betaal voor iets wat gewoon dootschijnt voor de rest ben ik echt verliefd op de badpak maar dit vind ik wel echt jammer doe hem dus ook niet meer aan helaas.

klantvriendelijk

telefonisch klantvriendelijk en probleem snel opgelost

volgende dag al in huis!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB