Erg tevreden met het bikinibroekje. Past perfect en van een goede kwaliteit. Snelle levering!

Goede kwaliteit en prijs

Eindelijk een online winkel met bikini's in hele grote maten. Goede kwaliteit en prijzen. Snelle verzending. Erg blij mee.

Mooi aanbod, snelle levering

Mooi aanbod. Goede pasvorm, snelle levering en afhandeling van retouren

Vrolijk mooi verpakte doosje, een plezier om te ontvangen!

Het mooi bedrukte doosje mer citroenen en blad maakt je al blij en met plezier maak je het open. Dan zie je je bestelde artikelen in een mooi vloeipapiertje ingepakt met daarin mijn bestelde prachtige artikelen. Wat een feestje! Ik heb niet alles gehouden maar ben blij met mijn favorieten merk Prima Donna! Top gewoon!

Prachtige kwaliteit. Mooi verpakt en snel binnen.

Super kwaliteit

Product omschrijving was perfect. Ben superblij met mijn bestelling.

De verpakking is al een kadootje

Mooie lingerie en de verpakkingsdoos is ook al een kadootje. Heel tevreden!

Snel reageren op vragen

Product was niet voorradig. Maar snelle reactie op mijn vraag waarom ik product nog niet had ontvangen. Daarna prima verlopen

Hele goede bh en bikini's echt een aanrder om bij hun te bestellen

Heel erg goed bestel altijd bij hun ook heel erg klant vriendelijk helpen al tijd en zorgen voor een oplossing als er iets is.

Mooie producten.

Mooie plus size producten. Bikini van Elomi gekocht. Snelle levering.

Zeer klantvriendelijk en een hoge kwaliteit

Ik had en tankini besteld waarvan het bovenstuk niet meer leverbaar was. Ik kreeg toen netjes een mail of ik dan ook afzag van het broekje Dat vind is service

Fijne winkel, volop keus

Makkelijk bestellen, fijne klantenservice en mooie producten

Iedere keer wanneer ik een bestelling plaats, zijn artikelen uiteindelijk toch niet leverbaar helaas

Met liefde ingepakt

Alleen van de verpakking werd ik al blij:, zonnige groengeel met daarop een grote zwarte @ van Annadiva. Van de inhoud werd ik nog blijer: lingerie zorgvuldig ingepakt in vloeipapier en een persoonlijke note. Maak mijn dag!

Fijnste zaak ooit

Ik koop hier altijd en de service is goed. Altijd een persoonlijk kaartje erbij. Goede kwaliteit lingerie.

Professioneel, goede kwaliteit, leuk ingepakt

Bestelling was makkelijk te plaatsen alleen was de lever tijd niet echt duidelijk. Bij 1 bh stond 2-5 dagen en dan sturen ze het pakket opa's alles klaar is. Maar ik wist niet meer hoeveel dagen en kon het ook niet duidelijk terug vinden tot dat ik de bh in mijn maat weer online opzocht. Een vermelding in de bevestigingsmail zou handig zijn. Verder heel mooi ingepakt en goede kwaliteit.

Persoonlijke note

De verpakking geeft je het idee dat je een cadeautje aan het uitpakken bent. Een ondertekend kaartje geeft een heel persoonlijke touch

Super service

Laat besteld en al snel in huis. Nergens meer een bijpassend broekje te vinden. Maar gelukkig wel bij annadiva op de website.

Super origineel en netjes verpakt

Snelle vlotte correcte afhandeling

Mooie BH en mooi verpakt prima levering!

Geweldige ervaring

Zo mooi verpakt, het was gewoon een cadeautje

Snelle levering, prima pasvorm

Snel geleverd, prima pasvorm.

Vlotte levering in mooie verpakking

Ik wist precies wat ik wilde dus zocht naar t product. Prijs was goed en de levering een cadeautje.

Fijne aankoop, goede service!

2 prachtige bh’s online besteld, 1 gehouden, omdat deze mij het mooiste paste. De andere gemakkelijk retour kunnen sturen en blij met mijn aankoop!

Prachtige wit lingeriesetje dat prima past.

Blij met levering van gewenste product in leuk doosje.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB