Bestelling werd uit voorraad geleverd.

Top service!

Goede aanbiedingen en goede kwaliteit. Ik zou hier weer bestellen.

Uitstekend!

Eerste keer was de bestelling er vlot. Top kwaliteit ook! Tweede keer was er vertraging ivm vertraging evering vanuit de leverancier. Echter, ik werd super goed op de hoogte gehouden en de bh die er wél al was, werd zonder extra kosten meteen verstuurd!

Klantvriendelijk, meedenkend en snel

1 artikel was niet op voorraad, netjes een mailtje ontvangen met de vraag om het bijbehorend bikini topje dan ook geannuleerd moest worden, dat is meedenken met de klant en zeer klantvriendelijk. Mooi ingepakt, mijn dochter hartstikke blij met haar mooie bikini! Zo moet dat gaan, dan voel je je als klant wel gewaardeerd.

Annadiva is netjes en betrouwbaar!

De beha is precies zoals ik hem verwachtte. Netjes ingepakt en snel thuisbezorgd! Complimenten Annadiva

Super fijn de juiste steun

11 jaar geleden heb ik met mijn zwangerschap ook een babbelt gedragen. Voor meer steun aan buik en bekken. Nu ben ik weer zwanger na 2 miskramen en hopen we nu dat het goed mag gaan. Kan mijn nieuwe partner ook papa worden. Maar hoe dom ook eerst een andere band gekocht maar die beviel niet zo en toen herinnerde ik mij her merk anita. Daar vond ik de juiste band.

Altijd tevreden!

Al vele malen bij Anna Diva besteld. Ik weet mijn maat en favoriete merk en da's gemakkelijk. De keuze is reuze, de pakketjes zijn net cadeautjes in de mooie doosjes, de bezorging is snel! Ik ga eens een keer live naar de winkel, want volgens mij word je daar professioneel geholpen, dat kan niet anders!

Super snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goede aanbieding

Mijn favoriete merk met goede prijs en snelle levering, dik tevreden

Blij verrast

Het pakketje ,was niet zomaar een pakketje. Een mooie kadobox met aan de binnen zijde een mooie tekst . Het bestelde een bh van Chantell nog eens ingepakt. Ik heb er een foto van gemaakt en mijn oudste zwangere dochter gestuurd.Die onderweg was voor een voedings bh . Haar reactie was, mag ik het adres mam.!! Mooie service Dank je wel

Altijd goede service, helaas te klein

Ik bestel graag de Prima Donna producten hier. Heldere communicatie en het is altijd een cadeautje hoe t is ingepakt. Helaas was de bikini (ander merk) te klein en heb ik terug gestuurd.

Breed aanbod!

Als iemand die een atypische bh maat heeft is het brede assortiment bij Annadiva erg prettig! Verzending is alleen niet zo vlot, maar voor de kwaliteit BH's vind ik dat het wel waard!

Amazing bra, perfect size and model for me. Delivery was as expected. Great experience.

Eindelijk een goed passende bikini van goede kwaliteit

Elk jaar/ elke paar jaar vind ik het een hele opgaaf om een goed passende bikini te vinden. Een smalle taille en een grote cupmaat is blijkbaar een ingewikkelde combinatie. Bij AnnaDiva was het direct raak. Mooie webshop, makkelijk besteld, gauw thuis, en ja hoor 2 prachtig passende bikini’s. Het geld wat je ervoor betaald is alle frustratie, zoekwerk en parkeergeld meer dan waard!

Fantastische service!

Bikini besteld voor de vakantie, broekje zat paar dagen levertijd op. Deze zou in principe ruim op tijd zijn voor de vakantie. Bij de leverancier duurde het helaas iets langer, niks aan te doen. Contact gehad via de mail en hetzelfde broekje in een andere uitvoering besteld. Deze was op tijd en zat nog mooier als het origineel. Alle extra gemaakte kosten netjes vergoed gekregen, en ze hebben er alles op alles gezet dat mijn bikini op tijd was voor mijn vakantie. Echt top geregeld! Onwijs vriendelijk contact gehad, Chantal van de klantenservice verdiend een groot compliment voor het regelen!

Website is overzichtelijk: veel mogelijkheden om je zoektocht te perfectioneren. Pakketjes was 1-2 dagen later in huis: mooi ingepakt.

Helemaal topp!!!

Helemaal toppp!!

Heb super mooie bikini gekocht. Na 1 dag geleverd gekregen in mooie doos.

Super tevreden.

Snelle levering.

Super kan niet anders zeggen !

Snel netjes en compleet !

Prima ervaring!

Ik heb een badpak bij Annadiva van een mij reeds bekend merk besteld. Voordeel van dat ik het merk ken is dat ik weet op welke kwaliteit en pasvorm ik rekenen kan. Voordeel van online bestellen is, naast het feit dat het pakje thuis wordt bezorgd en ik er dus niet de deur voor uit hoef, dat ik niet elders (in een winkel) hoef te passen. Als chronisch zieke kost mij dat relatief veel moeite en komt het dus extra goed uit dat ik thuis in mijn eigen omgeving en in alle rust kan passen. En toen bleek het badpak in het echt ook nog eens net zo leuk als op de plaatsjes.....kortom: een prima ervaring en ik ben een blije klant!

Fijn om hier te bestellen

De levering duurt iets langer dan bij andere shops maar de maatvoering is echt top! Dus dat maakt het helemaal goed.

Mooie producten, snelle levering

Er mooie producten op de site van Anna Diva. Extra leuk is het persoonlijke kaartje wat je bij een bestelling ontvangt.

Super geregeld en geholpen

Prima winkel Korte lijnen en erg service gericht

Fijne webshop

Fijne webshop, goede producten, snelle levering, ik bestel regelmatig en er is nog nooit iets tegen gevallen

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB