Site werkt prima, Annadiva communiceren prima over de bestelling.

Snelle levering. Helaas paste de bikini niet

Goede service en een snelle levering.

Er zat geen safety strip op t bikini broekje.

Snelle service.

Perfecte shop

Ik heb altijd moeite om goeie bh's te kopen. Nu koop ik al jaren bij Annadiva. Prima service, keurige levering,en mooi kwaliteit. Ik koop nergens anders meer , klantenservice staat altijd voor je klaar ,als er problemen zijn. Mijn lingerie en badmode koop ik alleen nog maar bij Annadiva

Altijd netjes en mooi afgeleverd. Mooie producten

Product prima. You get what you see

Bestellen, bezorging en retouren goed geregeld

Gewoon goed en mooie spullen

2 hele mooie bh 's besteld , keurig en super mooi verpakt en verstuurd . Mooie site !!!! Ga zeker weer bestellen !!!! Wat een mooie lingerie ...prachtig !

Alles wat je verwacht van een webshop!

Breed assortiment, goede kwaliteit, overzichtelijke website, heldere communicatie gedurende het bestelproces tot aan levering.

Bestelling keurig geleverd

Ik werd al blij van de zorgvuldigheid waarmee de bestelling was ingepakt.

Snelle service, mooie spullen

Super fijne site.

Snelle levering, mooie kwaliteit. Ik bestel hier zeker meer

Mooie lingerie. Eenvoudig te bestellen. Keurige verpakking.

De lingerie wordt mooi verpakt en afgeleverd binnen de beloofde periode.

In 1 woord GEWELDIG!

Duidelijke site, heel veel keuze, uitstekend advies en supersnelle bezorging! Keer op keer bestel ik hier mijn favoriete Prima Donna's!

Blij verrast

Lingerie is heel mooi en luxe verpakt. Snel geleverd. Lingerie set is prachtig en past perfect. Heel blij mee. Het was mijn 1e bestelling, maar niet de laatste.

Snel,goed verzorgd verpakt dus zeer tevreden

prima donna!

Geweldige collectie en prima levering.

Geweldig goede snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Het was zoals beschreven op de site en bovendien een prima service!

Het was de eerste keer dat ik iets bij Annadiva bestelde, maar heb er beslist geen spijt van. Alles was keurig verpakt toen ik het binnen kreeg en was precies zoals ik verwacht had. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.!

Heel mooi

Zit perfect, en snel geleverd!

Helemaal top!

Word elke keer weer blij als in een AnnaDiva doosje ontvangt. Echt een kadootje met mooie kwaliteitsproducten

Prachtige lingerie ..

Draag al jaren primadonna goede pasvorm en bij Anna Diva snelle service en soms mooie aanbiedingen

Snelle en nette service

Goed contact, snelle en nette service. Keurig en gezellig verpakt; kortom, zeer tevreden.

Helemaal tevreden met Annadiva

Goede en persoonlijke service, goede kwaliteit en ruime keus!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB