Groot assortiment, snelle levering en goede afhandeling retouren! Ook fijn dat je achteraf kunt betalen.

Zeer handige website!

Heel makkelijk om de juiste maat bh te vinden op de website. Het werd snel geleverd in een mooi doosje. Ik ben heel tevreden.

Geen levering en update

Ik vind het echt jammer dat ik zo slecht op de hoogte wordt gehouden van een levering die niet plaats kan vinden. De leveringstijd is al mega lang overschreden en ik moet er zelf maar achteraan bellen wat de stand van zaken is. Telkens krijg ik te horen ‘oh ja, normaal gesproken zouden we dat wel doen’. En de enige belofte die nagekomen is dat ik teruggebeld ben om te vertellen dat de leverancier nog steeds niet geleverd heeft, waarbij ook weer niet aan verwachtingsmanagement gedaan is. Ik vind het echt jammer omdat ik een trouwe en vaste klant bij jullie ben. Ik had gedacht dat jullie dat konden waarderen en je eigen fouten of misbeloften dan in ieder geval zelf de verantwoordelijkheid voor neemt Vriendelijke groet, Heidi Euverman

Super tevreden

Makkelijk bestellen, snelle levering en de bestelling is altijd prachtig verpakt net een kadootje

Super snelle en een verzorgde levering

Zeer goed.

Niet zo best

Bestellen ging oké Maar contact ivm retourneren vond ik onpersoonlijk en totaal niet klantvriendelijk

duidelijke site, bestelling geleverd zoals beloofd.

Groot assortiment. Mooie artikelen. Voldoet aan de verwachting.

Gewoon top geregeld!

Snel geleverd en pakketje ziet er zeer verzorgd uit!

Goed assortiment, jammer dat ik moet betalen voor een retourzending

Wat ik hebben wilde was op voorraad, het bestelproces is simpel, mijn pakketje was netjes op tijd. Helaas paste één van de twee bestelde BH's niet en moest die retour. Ik vind het jammer dat ik daarvoor moet betalen; als er een kledingstuk is wat perfect moet passen is het wel je BH en als gespecialiseerde webshop zou dit geen probleem moeten zijn. Het assortiment van AnnaDiva is niet zo exclusief dat de producten niet te vinden zijn in een webshop met betere klantenservice

Helemaal goed

Mooie kwaliteit Snelle en nette levering

Ben erg blij met de pasvorm Eindelijk mooie bikini’s in een kleine cup grote omvang en geweldige slips.

Ik heb met Chantal goed telefonisch gesprek gehad en top advies!

Dat ik de volgende keer weer bij Andiva ga bestellen zoveel keus!

Het ontvangen pakketje leek wel een kadootje. Met zorg ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij van degene die bestelling had verzorgd. Helaas pasten de bestelde artikelen niet, maar verder heel tevreden.

Goede deskundige service.

Veel keuze, Mooie spullen. Nadat ik mijn order ontvangen had bleek de maat toch niet goed. In overleg met medewerker Naomi een andere maat nabesteld en dat was de juiste maat. Alles zeer snel geleverd en geld snel terug na het retourneren. Absoluut top allemaal!

Klantvriendelijke deskundigheid

Ik heb een lastige BH maat, al een paar maal een bestelling gedaan bij AnnaDiva, met telefonische hulp van de klantenservice. Je wordt altijd netjes geholpen door iemand die verstand heeft van buitenlandse maatvoering omrekenen naar de europese maat en er wordt echt de tijd voor je genomen. En als je pakje dan komt zit er altijd zo'n leuk kaartje bij, met zorg ingepakt. Hier durf ik wel vaker te bestellen! M.vr.gr Diane van der Kooij/Ridderkerk

Vriendelijk personeel , mooie merken, Veel keus en super service

Goede service en mooie mode

Gemiste kans

Online bestelling ging perfect, duidelijke website en snelle levering. Helaas paste de bh’s niet en ben ik de volgende dag naar Den Bosch gegaan om ze terug te brengen en iets anders uit te zoeken. De verkoopster was bezig dus ik heb zelf wat stuks gepakt en ben gaan passen. Mijn lijf is blijkbaar veranderd want niks paste. Aangezien ik een smalle omvang heb en grote cupmaat is het altijd al een struggle en nu niks past helemaal haha. Ik ben de paskamer uitgegaan, heb de stuks teruggehangen in de hoop dat de verkoopster nu tijd zou hebben om me te helpen. Ze nam mijn pakketje aan en ik vertelde haar dat de andere ook niet paste en dat het echt heel moeilijk was voor me. Ze zei toen: “oh dat is inderdaad heel vervelend, als je even een foto maakt van het retourformulier, geef ik die meteen mee” Het is niet dat ze niet vriendelijk was, maar ik kom voor €300 spullen terugbrengen en geef duidelijk aan dat ik hulp nodig heb... een gemiste kans voor jullie lijkt me. Heel jammer.

Betrouwbaar, kwaliteit, snel, afterpay

Betrouwbaar: Annadiva is een betrouwbare site. De maattabellen kloppen, de levertijd klopt en hebben een goede service. Kwaliteit: De kwaliteit van de producten lijken goed te zijn (2 bikini's besteld maar nog niet geprobeerd). De stof voelt heel erg fijn en de bikini's zijn gevoerd. Snel: De levering ging heel snel! Precies zoals aangegeven op de site. Afterpay: Annavida biedt de mogelijkheid voor Afterpay. Dit is erg fijn dan kan je op een later moment betalen als dit beter uitkomt. Ik ben zeer tevreden!

Tevreden

Veel keuze online, snelle levering. Al regelmatig wat besteld via de website. De klantenservice is ook zeer behulpzaam

Snelle service en mooie producten

Goede merken en snelle verzending. Zeer tevreden.

Prima gegaan

Super kennis en ondersteuning bij het kiezen van de juiste BH.

Sinds ik mijn BH’s bij Anna Diva koop, heb ik nooit meer een miskoop.

Gewoon heel goed!

Per mail gelijk geïnformeerd over de bestelling, dat het niet op voorraad was. Bij de nieuwe bestelling, snel geleverd en zoals altijd, keurig verpakt. Goeie service!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB