Uitstekend en snelle levering!

Super service

BH helaas niet de goede maat, toch naar de winkel gegaan, nieuwe maat uitgezocht maar helaas niet meer verkrijgbaar in de juiste kleur. Mocht BH achterlaten en alles verwerkt! Fijne winkel maar ook online

Wat een feestje om het pakketje te ontvangen.

Duidelijke communicatie, snelle levering. Wat een super mooie verpakking. Complimenten!

Prima, snel verzonden

Prima. Snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Wel jammer dat je moet betalen voor retourzending.

Vriendelijk aan de telefoon

Helaas heb ik nu al 2 keer opnieuw besteld en weer past de BH niet. Er zijn wel telkens kosten aan verbonden

snelle service

Ik had mijn pakketje supersnel in huis, ook mijn retour was heel snel verwerkt. Verder werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Dus zeker een aanrader!

Mooie spullen en snelle levering

Snel

Snelle en correcte levering, netjes verpakt

Zeer vriendelijk advies gekregen via de telefoon. Levering snel en netjes.

Prachtige bh

Goede keus in Empreinte. Snelle levering en netjes verpakt. Prachtige bh ontvangen. Heel erg bedankt en graag tot een volgende keer!

super blij

Ik ben echt heel blij met mijn BH. heb lang moeten zoeken naar een passende voedingsBH. deze van annadiva zit echt perfect. heb nog nooit een bh gedragen die zo fijn aansluit en zacht aanvoelt. ik heb G75 dat is niet altijd een handige maat. deze BH is perfect voor mij.

Goede service en snelle levering

Ondanks dat mijn bh niet leverbaar was werd ik netjes op de hoogte gehouden door jullie, wat ik erg op prijs stel. De bh en de string zijn inmiddels binnen en zitten als gegoten. Jullie zijn mijn favoriete lingerie zaak.

Ruim assortiment, heel blij met mn sport bh. Met zorg ingepakt en snel ontvangen.

Goede service!!

Snelle levering , mooi verpakt, prima!!

Snel en netjes bezorgd

Werd verstuurd in een mooi chique doosje, alleen daar werd ik al vrolijk van

Snel levering en uitstekende communicatie!

Het assortiment badmode van Annadiva geeft een ruime keuze met mooie, fleurige dessins. Verder geeft het begeleidend schrijven goeie uitleg, wanneer er wordt afgeweken van de bestelde maat. Erg tevreden met 2 nieuwe bikini's!

Betrouwbaar

Na mijn bestelling kreeg ik informatie wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. En alles ging volgens afspraak. Erg prettig.

Geweldig, bedankt voor d e snelle levering

Prima, kon deze bh nergens meer vinden en bij u was deze vooradig . Geweldig

Groots

Snelle en perfecte levering.

Geweldig vriendelijke en kundige service

Zelfs op afstand (als je niet in de gelegenheid bent fysiek in de winkels langs te komen) weten de dames van Annadiva je tot in perfectie te helpen. Niets is teveel moeite! Altijd Vriendelijk, kundig en meedenkend. Dank Annadiva voor wederom geweldige producten, snelle bezorging en goede service! Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe aankopen en er zullen er nog velen volgen.

Zeker in deze corona tijd is het super om je bestelling bij Annadiva te kunnen plaatsen. De lingerie wordt keurig verpakt en indien op voorraad snel geleverd.

Helaas past niet

Ondanks dat ik een cup groter had besteld paste het badpak toch niet. Vooral aan de zijkant van de borst zat het badpak niet mooi. Het bleek ook lager uitgesneden dan verwacht. Badpak gaat retour dus.

Heel tevreden.

Bestelling netjes en op tijd geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Geeft vertrouwen om er weer te bestellen.

Als ik lingerie nodig heb koop ik dat bij AnnaDiva

Mooi assortiment en mooi verpakt, echt een kadootje. Snelle verzending! Als ik lingerie nodig heb koop ik het bij AnnaDiva. Wat ik jammer vind is de verzendkosten bij retourneren maar ook begrijpelijk, iemand moet het betalen ;)

Super ervarig

Op de site eindelijk eens vrouwen met een realistisch lichaam. Hierdoor is het ook gelijk duidelijk hoe de bikini zal zitten. Bestelde maat klopt perfect en het broekje sluit mooi aan. De foto's op de website en het daadwerkelijke product komen overeen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB