Als er onverhoopt iet mis gaat wordt dit snel opgelost

Mooie lingerie, altijd netjes geleverd voor goede prijs

Uitstekend. Bestel al jaren bij Annadiva. Is gewoon mooie lingerie, voor goede prijs en wordt altijd netjes geleverd.

Het pakket wordt snel verzonden en mooi ingepakt.

Pakket zou volgens aangegeven tijd bezorgd zijn. Echter heeft de pakketdienst het pakket fout bezorgd waardoor pakket zoek is geraakt. Annadiva heeft dit snel en goed opgelost.

Super winkel voor grotere cupmaten

Annadiva helpt je graag met de juiste keuzes maken. Ze hebben een hele mooie verpakking voor pakketjes en er is ook een goede retourservice. Je kunt op hun website veel vinden voor grotere cupmaten en ze kunnen je ook helpen met vragen. Voor mij zijn de fysieke winkels een beetje ver weg, dus soms is het dan makkelijker om een BH opgestuurd te krijgen en die in alle rust thuis te kunnen passen.

Snelle en correcte levering

Blij met aankoop!

Mijn nieuw aangekochte Prima Donna bh, werd snel geleverd en zit perfect. Hier wordt ik vrolijk van.

Snelle levering en prima service!!

Super advies en service

Zoals altijd eerlijk en goed advies en fijne service.

Erg mooie bikini, zit als gegoten. Erg blij mee.

Zeer snelle en nette afhandeling en mooi product kom zeker nog eens terug

Goed verzorgd

Duidelijke site Mooie aanbiedingen Snel geleverd Artikel zoals op de foto's

Bij annadiva krijg goede en snelle service en verzending . Als het niet goed is kan je het zo om ruilen en is het op voorraad heb je het de andere dag binnen . Super fijn geregeld .

De website is overzichtelijk. Bestellen gaat gemakkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Retourneren kan gemakkelijk mocht dat nodig zijn. Dat mag zelfs in een van de winkels.

Netjes en snelle levering

Weer een goede ervaring. Dit is tweede bestelling. Mooie sale prijs voor een dure marie jo bh. Erg blij mee!

Geweldig.

Altijd bestelling op tijd. Goede informatie over het product.

Kwaliteit op alle fronten

Al jaren klant, omdat ik uitsluitend kwaliteit en klantvriendelijkheid heb ervaren

Lang gezocht naar een sportbadpak waar ik met mijn grote cupmaat ook goed in pas zonder dat ik het idee heb dat mijn borsten er elk moment uit kunnen floppen. Hier hadden ze echt onwijs veel keuze uit cupmaten. Levering was ook al onwijs snel, dus echt onwijs blij mee!

Fijn dat er een website is voor lingerie in grote maten!

Maar, soms gaat het niet helemaal goed met het bestellen van de juiste maat. Je kunt bij sommige BH's in het bestelproces kiezen voor de Europese maat. Echter, de BH is niet verkrijgbaar in deze EU maat maar in de UK maat. Maar je moet wel de Europese maat opgeven als je wilt bestellen, bijvoorbeeld bij de Freya Viva Side Support BH. Door Annadiva wordt dan wel de omtrek aangepast naar de UK maat maar niet de cup grootte. Ik bestelde dus 75K en kreeg een BH waarvan de omtrek was omgerekend naar UK maat (34) en de cup bleek O te zijn. Dus helemaal niet passend. Het zou handiger zijn dat als je 75K besteld in het bestelproces er dan achter staat "= UK maat 34H"

Fijne en snelle service!!

Dames zijn altijd zeer meedenkend, en dit is soms heel prettig.

Veel keuze

Ik vond vooral het e-mail kontakt heel prettig. Ben erg blij met mijn bikini, die ik al lang wilde hebben, maar in combinatie met de hoge slip, nergens kon kopen. Alleen één ding: waarom versturen jullie zo een klein pakket niet als postvakpakket? Nu moet je ervoor thuis zijn...

Goed geregelde website.

Ik bestel regelmatig bij Anna Diva. Altijd goede verzending keurig verpakt.

Makkelijke website Ruime keuze Goede kwaliteit Voor ieder wat wils

8 Australielaan