Prachtige body’s

Ik had 2 body’s besteld, omdat ik altijd last van bh’s heb wegens fibromyalgie. Ik ben zeer tevreden. Zitten fantastisch. Mooi materiaal.

heel servicegericht bedrijf!!

had een set besteld vond het me niet goed passen dus teruggestuurd geen enkel probleem geld snel teruggestort iets nieuws besteld binnen een paar dagen bezorgd , echt top , ook het assortiment is heel groot fijn om uit te kiezen als je wat grotere maat hebt ! voor het eerst gekocht maar zal hier zeker bij blijven .

Zoals omschreven op de site was het geleverde product. Keurig verpakt met duidelijke informatie over het eventuele retour zenden. Volgende dag al geleverd.

Goede service , vriendelijke medewerkers

Snelle en correcte afhandeling en goede service. Vriendelijke medewerkers

Mooie slip

Mooie slip snel geleverd

Groot assortiment en snelle levering. Altijd keurig verpakt.

Makkelijk te bestellen, snel in huis. En een persoonlijke noot door een geschreven naam maakt het toch een ver-persoonlijkte aankoop.

Ondanks de afstand echt goed geholpen

Prachtige bh’s ontvangen. Bikini’s helaas is een te kleine maat, dus deze zijn geretourneerd. Om dit keer de goede maat te bestellen hebben jullie mij telefonisch te woord gestaan, erg fijn !!

Goede service en warm advies

De contacten online zijn warm en gemoedelijk. We zijn uiteindelijk ook nog in de winkel geweest en zijn daar super ontvangen en heel professioneel geholpen. Fantastische beleving.

Duidelijke webshop. Zeer snelle levering en zeer verzorgd ingepakt.

Goede site, eerste bestelling was snel geleverd, was op voorraad. Tweede bestelling duurde een paar dagen langer omdat de levertijd langer was. Dit stond netjes erbij vermeld. Alles netjes geleverd en in een stijlvolle verpakking verzonden. Uiterst tevreden dus.

Prima product !

Had hier al ervaring mee, een heel comfortabele sport BH ,

Nooit meer Annadiva

Voor de corona kwam ik met heel veel plezier naar Annadiva in Amsterdam. Ik was altijd uiterst tevreden. Tijdens online bestellen had ik enorm incident. Ik wilde een nieuw merk proberen en was niet zeker van de maat. Eerste bestelling moest ik retourneren. Een paar dagen later krijg ik een bericht dat de geretourneerde bh was bevlekt en gedragen (dit kon gewoon niet, want ik miste 5cm kwa omvang). Ik voelde mijzelf beledigd. Na het mislukte contact met Annadiva, mocht ik voor een extra bedrag van 6,95 de te kleine bh terugkrijgen. Ik zit nu met bh die bijna 80 euro heeft me gekost en die te klein is. Nooit meer Annadiva.

Mijn ervaring met Annavida Je krijgt een prachtig verpakt artikel thuis gestuurd in een mooi doosje met een persoonlijk kaartje Ook het badpak die ik besteld had was prachtig en zit geweldig Ben een heel tevreden klant en ga zeker vaker bij jullie bestellen Mvg Helene

ruime keus in grote maten

Ruime keus, zoals ik al liet weten en goede service. retourzending is redelijk geregeld.

Grote keuze en snel geleverd!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering van de producten. Mijn vriendin is er blij mee en geniet keer op keer van het moois dat er hier te bieden is.

Geweldig goede service!

Al een aantal keer een bikini besteld, perongeluk 2 bestellingen achter elkaar omdat ik de maat verkeerd had besteld. Alles netjes in 1 levering ontvangen, super snel ook! Verkopen alleen maar hoge kwaliteit artikelen. Mijn favoriet!

Snelle levering, prachtige producten

Fijne webshop om lekker te kunnen neuzen, waar ook alles bij elkaar gematched word!! Super snelle levering en alles netjes verpakt. Ik ben mega blij met mijn aankoop!!

Thuis in alle maten

Ruimassortimdnt aan maten en voldoende voorraad. Duidelijke informatie over de levering, netjes verpakt en afgehandeld.

Mooie site, snelle levering

Ik ben blij met de vlotte afhandeling van een mooi product

Fijne ervaring; super service

Mijn bestelde items waren niet op voorraad, maar er werd goed gecommuniceerd over wanneer er geleverd zou worden en ook kon ik mijn geld terugkrijgen. Inmiddels mijn bestelling binnen; prachtig!

Supersnelle levering

In tegenstelling tot andere vergelijkbare zaken wordt hier supersnel geleverd

Ik ben heel erg tevreden over Annadiva, omruiling ging heel goed en met hulp van de medewerkster die mij belde om te helpen. Heel erg netjes en alles snel ontvangen.

Netjes en snel geleverd

Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Een cadeautje om het uit te pakken.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB