altijd snelle levering en een vriendelijke en behulpzaam antwoord op vragen

mijn vaste adres voor online bestellen. Grote keuze, snelle levering en goede communicatie over en weer.

Mooie badmode

Vlotte levering, retourneren wat omslachtig.

Niets op aan te merken !

Een keurige site ,leuk en veilig pakketje werd thuisbezorgd !

Snelle service en levering. Als iets niet goed is. Terug sturen en snel geld retour. Super

Goede service en kwaliteit

Heb 2 bh’s besteld, deze passen prima en zijn van goede kwaliteit, heb al vaker iets bij jullie besteld, ben erg tevreden.

Fijn om op zo'n mooi pakketje te wachten

Prachtig mooie lingerie

Super, lingerie thuis gestuurd krijgen als een cadeautje

Een mooi product dat snel geleverd is. Daarnaast is het ook nog prachtig verpakt, hier word ik blij van!

Bestelling goed, netjes en snel

Bestelling netjes verpakt, snel geleverd, vragen snel beantwoord, helemaal top!

Bestelling snel en correct verwerkt.

Na enige aarzeling mijn bestelling geplaatst en met iDeal betaald. Prima afhandeling en naar blijkt met zorg ingepakt. Heel erg blij met mijn aankoop en binnenkort ga ik weer bestellen.

Fantastisch!!

Veel keus, goede merken, snelle levering!! Heel blij mee!!

fantastisch

goede kwaliteit en goede service en snelle bezorging

Superfijne webshop

Mooi webshop Goede service

Super Service

Na wat kleine problemen te hebben ondervonden (niet door schuld van AnnaDiva) met mijn pakket, is het heel fijn afgehandeld door de klantenservice. Heel fijn contact en super behulpzaam!

altijd tevreden

zoals steeds een vlugge en correcte levering !

Prima ervaring, snelle levering en goede track & Trace mogelijkheid

Prima ervaring, makkelijk bestellen, snelle levering en goede track & trace mogelijkheid.

Super goede service

Makkelijke site en ook om te bestellen. Goede service. Makkelijk te volgen

Snelle service en als je vragen heb wordt je goed geholpen. Vriendelijke mensen ook!

Helemaal TOP !

Bestelling kun je volgen, wordt snel afgeleverd. Pakket ziet er verzorgd uit, het is een feestje om dat uit te pakken. Ik heb AnnaDiva ook al bij vriendinnen aanbevolen !

Goeie site! Geweldig ingepakte bestelling!! Een feestje! Uitstekende communicatie via mail!

Een feestje om bij AnnaDiva te bestellen!! Leveren geweldige kwaliteit! Super tevreden!!

Mooi bh's en snel geleverd!!

Prettig, fijn dat er communicatie was over de bestelling en snel geleverd!

Je voelt je bij Anna Diva echt een prima donna.

De prachtigste lingerie juweeltjes

Er is geen betere Lingerie website of winkel dan Annadive. De mooitste lingerie juweeltjes zijn hier te vinden. Goed advies en kundigheid staat bij hun in het vaandel.

Geweldige lingerie, snelle levering en mooi verpakt en goede pasvorm

duidelijk en snel

bij sommige artikelen was een 2-5 dagen levertijd en daar hebben ze zich prima aan gehouden!

Snel gestuurd, goede website

Snel gestuurd, wel een tip: bh versturen kan ook via brievenbuspakje. Is handiger en je hoeft er niet voor thuis te blijven.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB