Uitstekende persoonlijke hulp en ruime keuze!

Ik ben ontzettend goed geholpen bij Annadiva (vestiging Utrechtsestraat Amsterdam). Met veel aandacht wordt gekeken naar wat voor jou het beste past. Nemen alle tijd, en ruime keuze!

Top, snelle service.

Veel keuze, echt een aanrader.

Klantvriendelijk en mooie producten

Om tot een goede keuze te komen voor een mooie en goed zittende bikini had ik meerdere setjes gekocht en thuis gepast. Omdat ik bij het setje dat mijn voorkeur had twijfelde of de maat goed was, heb ik via e-mail foto's gestuurd en telefonisch goed advies kunnen krijgen hierover. Als het dan toch op afstand moet, dan is dit wel een erg prettige manier. Van de spullen die ik had geretourneerd had ik vlot het aankoopbedrag terug gestort gekregen.

Goed product, lange levertijd

Mooi en goed product. Moet wel lang wanten 10 werkdagen. Dat is niet meer van deze tijd.

Super service!

Overzichtelijke site, snelle levering in een keurig ingepakt doosje! Een cadeautje om te ontvangen!

Ruime keuze - snelle service

Annadiva heeft een mooi assortiment. Daarnaast verlenen ze goede service: als een artikel wat langer onderweg zal zijn, staat het erbij. je weet waar je aan toe bent. Retourneren gaat ook makkelijk (als je bij een UPS servicepunt woont, anders moet je retourneren via PostNL en betaal je pakketkosten. Prima!

Snelle bezorging in mooie verpakking

Annadiva verkoopt goede producten die snel worden bezorgd en mooi zijn verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Eerste ervaring is heel positief.

Netjes verpakt. Snelle levering. Top.

Super fijn!

Koop hier vaker en altijd tevreden geweest! De bestellingen passen perfect en de hulp/ communicatie is super. Bedankt!

Snel geleverd, goed verpakt en ook het retourneren van een van de artikelen ging goed. Wel jammer dat het retourneren niet gratis is.

Snel en netjes

Mooie bh snel en netjes geleverd.

Duidelijk, goede overzichtelijke site. Snelle levering en met zorg ingepakt!

Altijd goed

Al meerdere keren besteld en het is altijd goed. Toen ik per ongeluk een verkeerd product had gekregen (verkeerde foto op website) is dat ook goed opgelost.

Mooi doos met geweldige inhoud!

Alles wat je besteld wordt mooi ingepakt geleverd. Informatie vooraf en tijdens het proces is precies goed, niet te veel en niet te weinig. Wat toch niet past mag je terug brengen of sturen. Net wat beter uitkomt. Wat wil een mens nog meer.

Zoals altijd goede service !

Weer mooi pakketje met persoonlijk kaartje. Er was wat mis gegaan waardoor dubbel bestellig in het systeem . Emailtje gestuurd en het is snel en netjes opgelost.

Zeer snelle en correcte levering

Een waar cadeautje hoe het al wordt bezorgd!

Ze weten waar ze het over hebben...

Bij Annadiva kunnen ze je altijd goed adviseren. Professioneel en gewoon goede lingerie. Je betaald wat, maar dan heb je ook wat.

Ik vind de service van Annadiva geweldig. Mijn bestelling heb ik goed en optijd ontvangen. De bh is geweldig, hij zit lekker. Dit is precies waar ik tijden naar gezocht heb. In 1 woord, geweldig.

Uitstekende snelle levering!

De verpakking alleen was al een kadootje.

Ik vind dat Anandiva aandacht heeft voor de klant.

Ze hebben grote maten en BH zonder beugel. Toen ik een e-mail stuurde met een vraag over mijn bestelling, kreeg ik spoedig antwoord. Na een paar dagen weer een e-mail of ik de bestelling heb ontvangen en of de BH goed passen. Dus tevreden over de service!

Snel en correct geleverd, duidelijk omschreven hoe ik de maat moet nemen (maat was dus meteen goed) productfoto’s komen prima overeen met de werkelijkheid.

service is perfect

ik had een te kleine legging besteld en deze terug gestuurd, binnen 1 week was het geld terug gestuurd. Ook het bezorgen is binnen 2 werkdagen. kortom heel erg tevreden.

Jammer van de verkeerde levering maar erg netjes dat er gebeld werd

Jammer dat het verkeerde artikel geleverd is. Maar na retourneren heb ik het wel erg op prijs gesteld dat er telefonisch hierover contact is opgenomen. Dit is toch persoonlijker dan via mail. Hoop dat zoals beloofd alles nog goed komt met de bestelling en terugbetaling van de gemaakte retourkosten.

Prachtige lingerie.

Een goed passend setje gekocht. Zeer tevreden.

Snel geleverd! Fantastich verpakt. Heel erg bedankt voor de vlotte aflevering! Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groet, Truus

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB