Geweldig, de snelle levering en bijzonder goed en netjes verpakt en vezonden
Beste A.P.H.M., Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n berichtje tovert een glimlach op ons gezicht! Anna | Customer Care
lastig om een retour aan te maken.
Beste Mano, Hartelijk dank voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten. Voor de retourprocedure kun je altijd terecht op onze website onder Klantenservice. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op – we helpen je graag verder. Lotte | Customer Care
Snelle levering, mooi verpakt, fijn contact
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor jouw review. Top om te lezen dat je tevreden bent over levering, verpakking én ons contact. Daar doen we het voor! Anna | Customer Care
Maken waar wat ze zeggen Voor 17.00 uur besteld is écht de volgende dag in huis Verbaasde me omdat het met PostNL was en ik daar niet zo veel vertrouwen in had.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor jouw review. We streven er altijd naar om jou zo snel mogelijk blij te maken met je pakketje! Anna | Customer Care
Fijne winkel om te shoppen.
Beste Astrid, Hartelijk dank voor jouw review. Niet alleen mooie spullen, maar ook met zorg verpakt. Zo maken we van shoppen een feestje, elke keer weer. Anna | Customer Care
Mooie lingerie en badkleding. Zeer vriendelijke klantenservice. Hele fijne webshop.
Beste Dineke, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons plezier dat je onze klantenservice en webshop zo waardeert. Veel plezier met je aankoop! Lotte | Customer Care
In de winkel netjes geholpen. Goed advies en meedenken over als het niet n de winkel op voorraad is.
Beste Monique, Hartelijk dank voor jouw review. We werken nauw samen met onze winkels om jou de beste ervaring en het beste advies te geven, ook als iets niet op voorraad is. Bedankt voor je mooie woorden! Lotte | Customer Care
Ik winkel graag bij Annadiva, mede om het advies in de winkel zelf. Goede kwaliteit en advies. Online is de site overzichtelijk en makkelijk te overzien. Goede levering en netjes ingepakt. Retouren ook nooit problemen mee.
Beste Chantal, Hartelijk dank voor jouw review. Het doet ons goed om te weten dat onze service in de winkel en online aan je verwachtingen voldoet. We staan altijd voor je klaar! Lotte | Customer Care
Heel goed assortiment voedingsbh’s die super zitten en veel ondersteuning bieden. Pakketje was ook sneller dan verwacht aangekomen. Ik kan Annadiva alleen maar aanbevelen.
Beste Dirkje, Hartelijk dank voor jouw review. We doen ons best om voor elke levensfase het perfecte assortiment te bieden, zodat jij je altijd prettig voelt. Fijn dat je zo tevreden bent! Lotte | Customer Care
Klantenservice en ook winkelpersoneel vakkundig en vriendelijk. Keurig geleverd. En mooi product.
Beste Sabine, Hartelijk dank voor jouw review. Wij geloven in service met aandacht, en persoonlijk advies hoort daar natuurlijk bij. Zo maken we het winkelen extra fijn. Lotte | Customer Care
Netjes verpakt, en een fijne bh
Beste Franca, Hartelijk dank voor jouw review. Geweldig om te lezen dat alles naar wens is. Veel plezier met je BH! Anna | Customer Care
Hele goede service en hele mooie bikini's goede pasvorm ik ben heel tevreden
Beste Sylvia, Hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te lezen dat je helemaal blij bent met je bikini! We hopen dat je er veel plezier van hebt tijdens de mooie zomerdagen. Lotte | Customer Care
Annadiva heeft aandacht voor de klant en levert het bestelde als een kadootje! Zo leuk om uit te pakken. Zo hoort het. Ik ben zeer tevreden met mijn badpak en bikini . Goede pasvorm. Ga zo door.
Beste Annet, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n mooie review maakt ons blij. We steken graag extra aandacht in elk pakketje, zodat het uitpakken een feestje wordt. Geniet van je aankoop! Lotte | Customer Care
Voor mijn bruiloft had ik een bh nodig, met een maat die in bijna geen enkele winkel wordt aangeboden. Daardoor werd het erg spannend om deze nog op tijd bezorgd te krijgen. Maar met de beloofde datum zou deze nog prima op tijd zijn, als het paste! Echter, de leveringsdatum is 3x tot 3 dagen voor mijn bruiloft uitgesteld en uiteindelijk geannuleerd. Pas toen werd een alternatief geboden, waar ik al meerdere keren om had gevraagd. Wat een zinloze stress. Ik denk dat Annadiva best wel wil, maar als je je leverancier hier mee weg laat komen, blijven de klanten ook weg.
Beste B, Hartelijk dank voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat een deel van jouw bestelling niet op tijd geleverd is en dat je hierdoor zoveel stress hebt ervaren. Dat is natuurlijk precies wat we willen voorkomen, zeker bij zo’n belangrijke gelegenheid. We begrijpen hoe spannend het is om een maat te zoeken die bijna nergens beschikbaar is en dat de vertragingen en het uitblijven van een passende oplossing erg teleurstellend zijn geweest. We nemen jouw terugkoppeling dan ook heel serieus. We werken continu aan betere samenwerking met onze leveranciers om dit soort situaties te voorkomen en onze leverbetrouwbaarheid te verbeteren. Jouw ervaring helpt ons daarbij om scherp te blijven en te verbeteren. Als je nog vragen hebt of we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of stuur een Whatsappbericht naar 073-8512017. Chantal | Customer Care
Jammer dat een andere maat bh's zijn geleverd dan ik besteld had. Retourneren was een gedoe, want je moest het label zelf uitprinten....
Beste Lot, Hartelijk dank voor jouw review. Voor het merk dat je hebt besteld, hanteren we de Britse (UK) maatvoering. Dit staat ook aangegeven op onze webshop, zodat je een goede keuze kunt maken. Wat betreft het retourneren: via ons retourproces kun je gemakkelijk kiezen tussen een QR-code, die je bij een afgiftepunt kunt laten scannen, of een retourlabel dat je zelf kunt uitprinten. Op deze manier bieden we flexibiliteit en maken we het retourproces zo eenvoudig mogelijk. We hopen dat je hier bij een volgende bestelling meer gemak van zult ervaren. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar via [email protected]. Chantal | Customer Care
Mooie bh's, ook van het fijne merk PrimaDonna voor een mooie prijs en lekker snel in huis! Helaas ben ik niet op de hoogte gebracht dat mijn retour bij hen binnen was, maar kon ik het constateren omdat het geld netjes teruggestort is!
Beste G.J., Hartelijk dank voor jouw review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze bh’s en scherpe prijzen! We proberen altijd duidelijk te communiceren, ook over retouren. Misschien is de bevestiging per e-mail ergens anders terechtgekomen. We staan altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt! Anna | Customer Care
Heel goed geholpen door Chantal. Echt super service en zij dacht ook met mij mee.
Beste José, Hartelijk dank voor jouw review. Super dat Chantal je zo goed heeft kunnen helpen. We vinden persoonlijke service heel belangrijk, geweldig dat je dit zo hebt ervaren! Anna | Customer Care
Snelle levering, netjes verpakt super bedrijf dus
Beste Mar, Hartelijk dank voor jouw review. Een mooi verpakte bestelling maakt het extra leuk om uit te pakken, toch? Blij dat je zo tevreden bent met onze service! Anna | Customer Care
Fijne winkel en webshop. De medewerkers zijn eerlijk en deskundig. Ik bestel vaak online en haal het dan in de winkel op. Dan kan ik het in de winkel nog even passen. Dat werkt het beste, want in de winkel (Nijmegen) is de voorraad nog wel eens wat beperkter, maar op de website kun je het vaak wel bestellen. Aanrader!
Beste Angela, Hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te lezen dat onze combinatie van webshop en winkel zo goed voor je werkt. Je bent altijd van harte welkom, online én in de winkel! Lotte | Customer Care
Als de omvang wordt gemeten in centimeters en de cupmaat in UK inches, dan gaat weleens iets fout. Misschien gewoon alles UK maken of alles in Europees.
Beste Marieke, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer er verschillende maatsystemen worden gebruikt, zeker als je niet gewend bent aan UK cupmaten en EU omvangsmaten. Voor onder andere dit merk hanteren we bewust de originele UK-maatvoering omdat deze het meest accuraat is voor een goede pasvorm. We vermelden dit daarom duidelijk bij elk artikel: zowel op de productpagina als bij de maatinformatie. Om misverstanden of onduidelijkheid te voorkomen, helpen we je graag bij het selecteren van de juiste maat. Op onze website leggen we precies uit hoe je dit het beste kunt doen, en uiteraard kun je altijd bellen of appen met ons Customer Care team voor persoonlijk advies. Nogmaals dank voor je feedback, we blijven werken aan duidelijkheid en gebruiksgemak! Anna | Customer Care
Goedemorgen, Mijn ervaring met Annadiva is 5 sterren waard . Snelle levering , zorgvuldig ingepakt en goede pasvorm. Ik ben er erg blij mee , en ga dagelijks zwemmen , hopend tot de volgende bestelling . Groet, Carien
Beste Carien, Hartelijk dank voor jouw review. We zijn blij dat je zo tevreden bent met het zwembroekje én met onze service. Geniet van het zwemmen, en we hopen je natuurlijk graag weer terug te zien voor een volgende bestelling! Lotte | Customer Care
Overzichtelijk en goede zoekfilters. Zo heb je snel wat je nodig hebt. Fijne producten.
Beste Alien, Hartelijk dank voor jouw review. Zo’n fijne webshopervaring geeft ons extra energie om door te gaan. Tot snel! Anna | Customer Care
Zie bovenstaand
Beste Willemien, Hartelijk dank voor jouw review. Wat mooi om te lezen, we hopen dat je er van geniet! Anna | Customer Care
DHL gebeld, heel veel tijd om door te komen. Wacht nog steeds op telefoontje. Weg mijn geld, dat is heel veel voor een a.o.w .Ben 77 jaar wat verchrikkelijk!!!
Snelle en nette levering zeker een aanrader
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor jouw review. Wat leuk om te vernemen dat je bestelling snel en netjes geleverd werd – zo blijft het uitpakken een feestje! Lotte | Customer Care