Niet wat ik verwachtte

Een prachtige bh gekocht die op voorraad was, tenminste dat deed de site voorkomen. Ik heb een maand moeten wachten op mijn levering en ik werd nergens op tegemoet gekomen slecht hoor, het is dat ik de bh graag wou hebben maar ik was in staat hem weer terug te sturen.

Huplvaardig & Mooie ondergoed

Mijn bestelling was wat vertraagd maar ik was snel gehoplen met vriendelijk oplossings. De produkten zijn erg goed en mooi.

Erg lange verzendtijd!

Ik heb erg lang moeten wachten op mijn artikelen. Er stond 3-10 werkdagen, maar dat zijn er zo’n 14 geworden! Met als gevolg dat mijn buurvrouw de bestelling heeft ontvangen en dat mijn ouders het bij de buurvrouw hebben opgehaald. Erg discreet, maar niet heus! Jammer! (Ik heb de bestelling 10 dagen voor vertrek naar vakantieadres gedaan in de hoop dat ik het mee zou kunnen nemen)

zeer snelle en goede levering.

Leuke kado verpakking met vriendelijke kaart van inpakster.

Blij met jullie

Op de website stond dat de BH die ik bestelde in voorraad was, maar moest nog besteld bij de leverancier. Daardoor duurde het wat langer, maar daar werd, na de bestelling wel netjes over gecommuniceerd. Alles was echt mooi verpakt, wat voelde als een cadeautje. Retourzending van enkele stukken prima afgehandeld.

Mijn mooie BH was keurig verpakt en snel binnen. Prima bedrijf

Snelle levering en mooie bh.

Voor mij allen deze site

Hoge kwaliteit Veel keuze Goede tips Love it Ik kocht altijd bh van 30 euro Nu hier dure geen rugklachten meer Cup d

zeer mooie design

Zeer mooie design en pasvorm. Zeer klant vriendelijk Snelle verzending

Zeer positief

Snelle levering na de bestelling, mooie pasvorm en goede kwaliteit.

Zeer goede service, goede kwaliteit

ik heb een zeer mooie bikini mogen ontvangen. Goede kwaliteit, goede service. Ik ben tevreden!

Fantastische webshop

Duidelijk en overzichtelijke webshop met eigentijdse lingerie en badmode voor de vrouw van nu!

Goede communicatie

Ondanks dat de levering vertraagd was, werd ik op de hoogte gehouden en is alles netjes bezorgd. Ook het retourneren was simpel.

bestelling heel snel ontvangen. Kwaliteit is prima!

Wat een perfecte service!

Er waren problemen met de retourzending. Heb hen gebeld. Totaal geen aarzeling, ter plekke opgelost en afspraken daarover nagekomen. Echt heel netjes.

Goed!

Snel geleverd en netjes verpakt

Lingerie besteld, ging zeer eenvoudig en snel geleverd.

Tevreden!

Groot assortiment, ook grote cup maat vandaar dat ik bij Annadiva bestel. Snelle levering. Bestelling is altijd zorgvuldig ingepakt en super leuke inpakdozen waar je vrolijk van wordt. Goede BH's die comfortabel zitten. Heb zelfs mijn moeder overhaald om bij Annadiva te bestellen. Ook zij is zeer tevreden over haar BH. Ook als je een klacht hebt wordt die netjes in behandeling genomen. Er werd naar mij geluisterd. Dan voel je je erg gewaardeerd. Hele aardige klantenservicemedewerkers.

Uitstekende service

De bestelling werd snel en netjes ingepakt geleverd. Ik had meerdere bikini’s besteld en kon zo rustig thuis kiezen. Retour werd snel verwerkt en dmv afterpay betaalde ik alleen de gekozen bikini.

Te lang moeten wachten op bestelling

De genoemde levertermijn kwam niet overeen met de termijn waarbinnen ik mijn bestelling heb ontvangen. Ik hoorde niks van de website over een vertraging. Ik heb er 2 weken op moeten wachten. Ik had al betaald en heb na de verlopen verzendtermijn zelf het bedrijf gemaild, de dag erna werd mijn bestelling verzonden. Product voldeed aan verwachtingen, maar gezien voorgaande zal ik niet snel weer iets bestellen via Annadiva.

Heel fijne merken en snelle levering!

Heel fijne merken en snelle levering!

Uitgebreid assortiment grote cup beha’s & badmode

Het is altijd een feestje om te shoppen bij Annadiva. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan lingerie en badmode. Ook in grote cup maat. De levering is altijd snel en de bestelling is keurig & zorgvuldig ingepakt. In de doos zit een briefje met bedankt voor uw bestelling. Super attent!

Verwennerij

Luxe artikelen, mooi ingepakt. Deskundig personeel. Helaas pasten 2 beha’s die ik online had besteld niet goed, dus die heb ik retour gestuurd. Bij het passen van deze beha’s (lager uitgesneden dan ik gewend was) merkte ik een bobbel bovenin mijn borst, die wordt nu onderzocht op ******. Waar een nieuwe beha allemaal niet goed voor is!

Snelle levering, leuk ingepakt, Goede maatvoering

De bestelling wordt altijd snel geleverd. De retour ook snel verwerkt. Je hoeft niks te printen voor op het pakketje. En de kwaliteit is top. Enige nadeel is dat het terugsturen via ups is en dit niet bij ons in het dorp is. En de kosten maar 2,95 euro voor terug sturen. Ik ben zeer tevreden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB