Zeer tevreden!

Ik ben erg blij met mijn bestelling!

Zeer tevreden!

Ik ben erg blij met mijn bestelling! De zending werd snel geleverd en de maatvoering klopte ook. Ik heb niets retour hoeven sturen.

Mooie bikini & supersnelle levering

Mooie kwaliteit van de bikini en supersnelle levering! Ook fijn dat er een fysieke winkel is om langs te gaan om eerst even te kijken en om te ruilen/retourneren indien nodig.

Afwachten

Prima Donna BH besteld, was aanbieding, zou binnen twee dagen bezorgd worden, uiteindelijk is het 6 weken geworden. 3 x contact gehad met klantenservice, 3x antwoord gekregen, nog even wachten, leveringsproblemen ! Uiteindelijk wel een BH ontvangen, goede maat, verkeerde kleur... Ik wilde Persian Red, maar kreeg Red. Niet eens meer gebeld, ik heb te lang moeten wachtten en anders waarschijnlijk geld terug en nog geen BH......

Super goed

Alles duidelijk op de webshop en super snel geleverd.

Prima service!

Paar items besteld, keurig aangeleverd. Helaas ook wat retour gestuurd, retourzending was heel snel terug geboekt. Chapeau

Fijne en overzichtelijke webshop. Bestelling kwam binnen de toegezegde tijd binnen. Netjes verpakt en een feestje op uit te pakken. Retourzending ging ook prima.

Bestelling was snel binnen en na retour was het bedrag ook snel teruggestort

Hele goede service!

2 bh's besteld. Na het lezen van alle reviews had ik mijn twijfels.. Levertijd was 3 tot 10 werkdagen en op dag 6 had ik het binnen. Netjes verpakt. Dus ik ben tevreden.

Ik bestel al mijn lingerie hier

Groot aanbod voor zowel bh's als bikini's, badpakken en sportbh's. Mooi verpakt verstuurd en genoeg bedenkdagen om rustig thuis te passen en eventueel terug sturen.

Keurig en verzorgd

Super veel keus en terugsturen ging ook heel makkelijk.

Super vriendelijke service en ruim aanbod

Ik ben zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Verder is het aanbod zeer ruim zodat je altijd kunt slagen. Bij elk product staat een goede omschrijving van de artikelen.

Bestelling liet wat langer op zich wachten, maar hiervan werd ik wel op de hoogte gehouden. Per abuis kwam er een pakketje, dat voor een andere winkel bestemd was, bij Annadiva terecht. Zij namen gelijk contact met mij op en het pakketje had ik binnen 2 dagen weer terug. En de verzendkosten kosten namen zij voor hun rekening. Super!

Persoonlijke service en een kanootje aan jezelf

Mijn ervaring met Annadiva is al sinds enige jaren erg positief. Overzichtelijke webshop met fijne filter opties en helder bestel systeem. Prima afhandeling per mail en je ontvangt een prachtig pakketje thuis met de lingerie zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij. Daar wordt ik altijd heel vrolijk van. Dit is echt een kadootje aan jezelf! Ook als het niet past en retour moet kun je dan eenvoudig terugsturen. Wel bij ups service punt geloof ik, dus dat moet net uitkomen. Door gebruik te maken van afterpay zit je nergens aan vast. Ik ben tevreden!

Vandaag besteld morgen in huis! Geen enkel probleem goede levering! Dikke 10 voor mij

Product en levering zoals gewend van Annadiva. Niets op aan te merken.

Als ik morgen weer wat nodig heb, maak ik zeker gebruik van de levering van Annadiva.

Duidelijke website en goed verpakt

Een bh online kopen is altijd lastig. Door de foto’s en de informatie heb ik een juiste keuze kunnen maken. Netjes verpakt met duidelijke informatie bijgesloten.

Prima product maar waardeloze levering

Levertijd op site 3 tot 5 werkdagen. Na 6 werkdagen gebeld. Ja, hoor we kunnen vanaf nu leveren in 3 tot 5 werkdagen. Erg druk. Weer 6 dagen later: we zijn nog niet aan uw bestelling toegekomen. Op mijn antwoord, als het hier morgen niet bezorgd wordt, ga ik annuleren, kwam onmiddellijke actie. Daags erop kreeg ik het netjes verpakt thuis!

Geweldig!

Snelle levering, artikel mooi verpakt, geeft een gevoel van luxe.

Goede service en uitstekende jwaliteit

de B.H van prima donna zit orima en geeft goede steun. Ze zijn van zeer goede kwaliteit. En erg mooi om te zien.

Annadiva geeft goeie info wanneer er vertraging zal zijn. Daar was ik heel blij mee zo was ik geïnformeerd dat mijn bestelling later ging geleverd worden. Zo heb ik mijn bestelling later zeker goed ontvangen.

Goed!

Snelle levering, uitstekend verpakt. Product is ook heel goed! Blij mee!

Goede duidelijke webshop, snelle levering

Hele duidelijke webshop, waar je goed kunt zoeken en filteren. Snelle levering, en erg leuk verpakt.

Uitstekende service!

Website is heel prettig, afhandeling en verzorging van de verzending is uitstekend. Kortom ik ben enorm tevreden.

Heel blij met jullie

Voor mijn dochter is het moeilijk vanwege haar maat om een goede bh te vinden maar jullie sportbh zit voor haar erg goed. En het pakketje ziet er heel feestelijk en gezellig uit zonder plastic!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB