Snelle en goede levering. Goede kwaliteit product.

Snel en netjes geleverd, vraag gesteld niet beantwoord

Netjes verpakt en snel geleverd. Alleen vraag gesteld via chat en daar is niet op geantwoord. Althans, ze hebben geantwoord alleen niet de vraag gelezen dus er kwam een “verkeerd”. antwoord. Vind ik irritant. En omdat de reactie lang op zich liet wachten heb ik de vraag niet opnieuw gesteld en ben ik afgehaakt.

2,5 weken na bestelling werd de bikini pas verstuurd

Na het sturen van een mail met de vraag waar mijn bikini bleef is na 2,5 weken na het bestellen de bikini opgestuurd. Bij ontvangst blijkt de bikini anders te zijn dan op de afbeelding en de pasvorm die ik ontvangen heb mij niet past. Retour gestuurd, waar ik weer voor moet betalen.

Heel erg goed

prettige website met een prima levering en afhandeling .

Verzendkosten en levertijd jammer, verder goede ervaring

Ik heb de bikinitop in de winkel gekocht. Omdat ze het broekje daar niet meer hadden, heb ik dat bij Annadiva besteld. Kwam na 7 werkdagen i.p.v. 2 tot 5, jammer. Wel snel reactie toen ik daar achteraan mailde. Als er geen verzend- en vooral retourkosten zouden worden gerekend, had ik de top ook bij Annadiva besteld. Maar, omdat ze kosten rekenen wordt er wel extra aandacht aan besteed; de bestelling werd netjes in een doosje en vloeipapier met een briefje bezorgd. Voelt toch een stuk luxer dan zo'n plastic zak van Zalando door de brievenbus.

Mooie collectie, aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit.

Keurig

Behalve de iets latere levering, prima afhandeling. Keurig verpakt. Ook de retouren goed afgehandeld.

Goed, als je de producten al kent

Ik heb altijd hetzelfde merk en maat dus kan makkelijk bestellen. Want zou het ook zonder vinden als ik retourkosten moet betalen. Wordt wel altijd netjes verpakt en komt goed aan. Kortingen zouden wel wat interessanter mogen.

Zeer goede service

Producten zijn niet echt goedkoop. Ik bestel soms meerdere maten als ik het model nog niet ken. Ik merk toch dat bestellen me vaak tegenhoud omdat je zowel voor bezorgen als retourneren moet betalen. Zou fijn zijn als retourneren gratis zou zijn.

Jammer van retourbeleid

Prima prijzen. Soms wat langere levertijden. Wat ik jammer vind is dat je moet betalen voor je retourzending. Dat maakt dat ik minder snel ga bestellen. Alleen als ik maat en model al ken.

Vertraagde levering en slechte retourpolicy

Hebvecht lang op mijn bestelling moeten wachten. Toen ik de BH wilde retourneren kon dit alleen via UPC punt of per post. Heb per ppost geretourneerd en dat kostte mij 4,50 euro. Ik ben gewend gratis te retourneren. Vind dit niet klantvriendelijk.

Super mooie èn functionele lingerie!

Sinds ik mijn eerste BH besteld heb bij Annadiva, ben ik erg tevreden, voorheen was er altijd wel iets met de BH's die ik kocht, te slap, te groot, te klein te weinig steun, vooral dat laatste was vaak het punt. Nu dus niet meer, met de Panache, echt geweldig!

Redelijk vlotte service, mooie producten.

Gewoon goed

Mijn bestelling was er de dag erna al.

Toppie

Snelle, nette bezorging. Mooie verpakking ook

Heel klantvriendelijk, direct geholpen.

Mijn bestelling, badpak, had ik te groot besteld. In de winkel werd deze direct ingenomen en kreeg ik andere badpakken, om te passen. En ik slaagde meteen. Goed geholpen en opgelost.

Prima.

Snelle service. Heeft mijn extreme maat en Freya is sowieso mijn merk.

Nou heel goed. Prachtig verpakt voor een heel mooi artikel

Mooie lingerie, duidelijke omschrijving, snelle levering

Eindelijk een webshop waar ze mooie lingerie En badkleding in alle maten verkopen. Duidelijke omschrijving bij de BH’s, mooie en eerlijke foto’s. Het handgeschreven kaartje bij je bestelling maakt het helemaal af.

Kwaliteit en super klant vriendelijke service

Annadiva heeft prachtige trendy kwaliteitsproducten die snel geleverd worden. Door een fout bij PostNL leek een product ‘kwijt’ te zijn in de post, maar Annadiva dacht mee en heeft mij gerustgesteld dat het opgelost zou worden als het product niet snel boven water kwam.

Goede kwaliteit & snelle levering!

Veel merken en dus veel keuze. Goed geholpen en erg blij met mijn aankoop!

Mooie website, veel keuze in lingerie en badmode. Goede kwaliteit Had een prachtige bikini besteld, snelle levering in een mooie verpakking. Jullie hebben er een vaste klant bij.

Zeer verzorgt

Keurig netjes en verzorgde bestelling gekregen! Meestal ga ik naar de winkel maar nu ook eens besteld via de webshop. Aangezien altijd zelfde merk draag is dat ook eigenlijk een goede oplossing in deze tijden. Ga ik zeker vaker doen! Het is een feestje om zo’n vrolijk doosje met mooie lingerie thuis bezorgd te krijgen!

Een écht winkel-gevoel!

Voor 't eerst heb ik een paar weken geleden, online ondergoed besteld. Omdat dit om een merk ging waar ik vertrouwd mee was, durfde ik de gok te wagen.. Wel langer dan normaal op de bezorging moeten wachten, maar toen ik hierover een mail verstuurde, was het item erg snel binnen. Na het mailtje van Annadiva of ik tevreden was met mijn aankoop, even leuk contact gehad, waardoor het nog persoonlijker werd. Door omstandigheden ben ik heel erg lang niet in staat geweest een winkel binnen te stappen, na het uitpakken van hun zeer verrassend verpakte pakketje was ik helemáál enthousiast! Alles bij elkaar: Ik had het het gevoel alsof ik blij lachend, met m'n aankoop in 'n tasje de winkel verliet..

hele fijne winkel

altijd een ruim aanbod, mooi assortiment en een snelle service

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB