Tegenvallen

De Bh die ik besteld heb is prima Precies wat ik wilde. Maar ik heb er twee weken op moeten wachten. Dit kan gebeuren maar dan is het prettig dat dit wordt doorgegeven

Prettige en snelle service - groot en mooi aanbod!

Een van de weinige winkels met een assortiment mooie lingerie en badkleding van Freya. Als je zoals mij weinig omvang en grote cup hebt is dit het enige merk dat goed zit!

Snelle levering, netjes verpakt.

Mijn bestelde artikel had ik met een paar dagen, netjes verpakt. Doordat het toch niet helemaal goed zat retour gestuurd en na 2 dagen al bericht dat ze het retour ontvangen hadden.

ruime keuze en snelle levering

Op zoek naar een geschikte bikini kwam ik bij Annadiva terecht. Ze hebben veel keuze en ik vond de bikini die ik graag wilde. Had meerdere maten besteld en kon eenvoudig retourneren wat me niet past.

Maanden gewacht, slechte communicatie en suboptimaal product.

Bestelling was niet uitgevoerd, ook na mijn telefoontje niet. Moest nabesteld worden en duurde in totaal ruim twee maanden. In de tussentijd geen communicatie. Het product heeft een beugel die boven het BH gedeelte uitkomt en pijnlijk in de huid drukt. Ook op mijn klacht/vraag hierover heb na een week alleen nog een reactie ontvangen dat ze het druk hebben.

Zeer goede service

Mijn ervaring is dat ze snel levering geven En kaartjes erbij doen en lieve tekst erbij doen.

Snel en verzorgd!

Snel en goed verzorgd!! Mooi ingepakt!

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Voor het eerst een bestelling gedaan bij AnnaDiva. De goede, correcte en klantvriendelijke behandeling en het zorgvuldig afgewerkte mooie product maken, dat ik zeker mijn volgende bestelling weer bij AnnaDiva zal doen. Mag ik er aan toe voegen, dat het uitpakken al een pure vreugde is om vervolgens een blij gevoel te krijgen van de schoonheid van het product zelf. Alle respect in deze tijd van haast en onzorgvuldigheid. Met vriendelijke groet Rita Dieckmann

Super goed

Snelle verzending, mooie lingerie, goede communicatie, vlotte afhandeling van retourzending Alles top geregeld

super

super mooi badpak en snelle levering

Mooie bikini, top service

Goede website, makkelijk te bestellen en betalen en leuke bikini. Jammer alleen dat je de retourkosten zelf moet betalen, gelukkig wel een gereduceerd tarief. Pluspuntje, niet belangrijk, wel heel leuk, ze versturen in een hele leuke vrolijke doos!!!! Echt een feestje als het binnenkomt!

Top service en hele snelle levering

ik was op zoek naar een leuke en vooral aparte bikini bij Annadiva precies gevonden en de pasvorm perfect over een weekje lekker naar Frankrijk kan niet wachten om in mijn bikini te schining

Uistekend en snelle levering

op de website wordt exact omschreven hoe een cup van een beha valt, bijvoorbeeld of de cup klein valt, etc. Goede artikel omschrijving en zeer snelle levering. Nu ik mijn maat goed weet en de perfecte Beha gevonden heb blijf ik deze bestellen bij Annadiva.

Producten worden netjes geleverd

Te lange levertijd , geen communicatie erover.

Na drie weken een mailtje eraan gewaagd. Na een paar dagen een mail terug over langere levertijd. Daarna gebeld.Dame aan de telefoon zei dat haar collega me terug zou bellen. Niet gebeurd. Weer zelf gebeld. Een bh was aanwezig en zou verstuurd worden. De andere was nog steeds niet geleverd. Nu wacht ik inmiddels al een maand op de tweede bh. Minpunten: slechte communicatie, te lange levertijden. Ivm met drukte bij de post kan ik me voorstellen dat het wat langer duurt maar een maand?

1 BH prima

Had 2 BH's besteld. 1 hiervan is prima, de ander past niet. Denk als jullie ze zelf op elkaar hadden gelegd je dat gezien had. Is korter. Gek, zelfde maat maar toch anders

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering. Het is echt een cadeautje als je het pakketje binnen krijgt.

Fijne ervaring

Goede service, goede kwaliteit en persoonlijk!

Prima ervaring na meerdere bestellingen.

Fijne collectie afwijkende maten. Goede service als er onverhoopt iets mis gaat. Persoonlijke touch door het handgeschreven kaartje in de mooie verpakking. Bij lange levering netjes een excuus mailtje.

Snelle levering en kwaliteit

Niet zo’n goede service

Ik had hier een aantal dingen besteld. Allereerst duurde je heel lang voordat het binnen was. Omdat ik steeds geen mailtjes kreeg (een verzendbevestiging bijvoorbeeld), ben ik gaan mailen naar de klantenservice. Echter moest ik een week wachten op een antwoord en kreeg totaal geen antwoord op mijn vraag. In totaal heb ik wel vijf mailtjes gestuurd en ze hebben me allemaal niks opgeleverd. Toen het uiteindelijk na drie weken binnenkwam, had ik niks om het te retourneren, weer een mail gestuurd en na drie dagen geen reactie. Heb toen maar gebeld maar kreeg een chagrijnige muts aan de telefoon.

Groot assortiment afwijkende maten, wat niet in huis is wordt besteld.

Voor mijn dochters en mijzelf perfect passende bikini's gekocht. Hoewel we alle drie geen doorsnee maten hebben zijn we alle drie heel erg goed geslaagd en zijn we klaar voor de zomer. Er wordt goed gemeten en geadviseerd, is je maat niet in de winkel, dan wordt ie besteld.

Geweldige service en kwaliteit!!

Ik heb geweldige ervaring met Annadiva, volop keus en zeer goede service!

Kwalitatief goede spullen

Nu 2x iets besteld bij Annadiva. Zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm van zowel badpak als sportbeha. Snelle levering

Goed, fijn contact

De levering van mijn bestelling duurde langer dan verwacht en aangegeven stond op de site. Na een telefoontje waarbij ze gingen checken bleek het zojuist bij hen aangekomen te zijn en is de volgende dag naar mij verstuurd. De bestelling was helemaal correct en in goede staat

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB