Prima website, keurig verpakt

Duidelijke website Keurig netjes verpakt Bestelde artikelen van zeer goede kwaliteit Verzenden zou iets sneller mogen

top

Helemaal,top, pakketje werd per abuis verstuurd naar de winkel in Amsterdam, de dame aan de telefoon heeft het pakketje onderschept en alsnog naar mijn huisadres laten sturen. Vriendelijk te woord gestaan, er werd in oplossingen gedacht niet problemen, fijn!

Een cadeau om uit te pakken

Snelle levering, mooie verpakking en retourneren is makkelijk, alleen wel voor eigen rekening.

Super snel geleverd

Wat een feestje hoe het pakketje is in gepakt met een persoonlijk kaartje erbij! Helemaal top. Ga zo door.

Snelle en goede service

Binnen 24 uur mijn bestelling binnen. Bij ontvangst retour ook snel een bevestiging. Fijn.

super, nix op aan te merken

het was een prima transactie, zoals het hoort. ook de refund voor de overige items ging snel en gemakkelijk. alleen dat je via een UPS punt moet gaan retourneren ( die er hier nergens is) ipv bij post.nl is een kleine min waardoor het geen 10 maar een 9 is

Goede ervaring, alles goed geregeld

Wonderful things, excellent service

Shopping from Annadiva was a great experience. Easy platform, good communication, speedy dispatch and wonderfully packaged items. Will definitely be returning.

Prima site!

Kwaliteit van zwempak is erg goed, blij mee!

Met liefde

Altijd met liefde ingepakt en thuisbezorgd. Fantastische service, makkelijk retouren(al gebeurt dit sporadisch bij mij) Elk pakje die ik van jullie thuis krijg voelt als een cadeautje.

Snelle service, duidelijkheid mbt verzending. Mooie bikini! Nette verpakking. Word ik blij van.

Keurig nette en snelle levering

Heel tevreden over Anna Diva! Iedere levering is alsof je een cadeautje krijgt! Alleen al hoe het verpakt is! Erg blij dat ik met mijn grotere cupmaat ergens zoveel keuze in lingerie heb! Top!

Mooie bikini

De bikini die ik besteld had was netjes ingepakt met een mooi persoonlijk kaartje erbij. Daar voel je je echt als klant. Helaas was de bikini toch niet naar mijn smaak dus weer terug gestuurd. Wat ik wel jammer vond is dat je ,als je retourkosten wilt besparen(gedeelte moet je alsnog zelf betalen), naar een UPS service punt moet. Deze zijn niet zo verspreid als bijv. PostNL.

Was goed.

Goede levering, goed verpakt. En prima Donna bh zijn voor mij de besten. Ben heel tevreden. Ook een lief kaartje erbij. Top service

matig

Verzending duurde super lang. Nu wil ik eigenlijk iets retourneren, maar dit kost dan ook weer verzendkosten en bovendien is de termijn al verstreken Dit ligt natuurlijk bij mij zelf. Al met al dus minder blij. Maar toch. Binnen twee weken is best snel. Ik zal niet zo snel weer een bestelling doen.

Uitstekende service

Bestellen bij Annadiva is eenvoudig en wordt snel bezorgd. Keurig verpak, als een kadootje

Mooi lingerie!!

Ben blij met een goede bh in de juiste maat voor een redelijke prijs, alleen de levertijd duurde 3 weken!! Toen was de bh te groot.... geen ups punt in de buurt, uiteindelijk wel ergens bij werk gevonden. En binnen een dag was de retour aangekomen! Zit nu alweer 2 weken op de juiste maat te wachten.....

Goede ervaring

Keurig verpakt , maar helaas terug moeten sturen ivm niet goed passend

Service goed, materiaal bh minder

De service was goed! Makkelijk te bestellen, mooi pakketje wat binnen kwam. Het was even zoeken naar een ups point. Maar ook dat ging verder prima. Alleen vond ik de kwaliteit van de bh erg tegenvallen voor dat geld. (de stof was dun en voelde niet stevig) dus daarom helaas retour. Misschien had ik net even de verkeerde keus gemaakt.

Mooi materiaal en snelle service

Helaas waren de kleuren op de foto's toch anders als in het echt en mijn lichaam ook niet zo mooi als het model ;) dus vond ik de bikini niet mooi, maar de service was snel. Het was keurig ingepakt en bezorgd met een handgeschreven kaartje erbij!

Hele fijne online winkel

Annadiva is een hele fijne online winkel met een snelle en zeer nette service. Er is een mooi aanbod en de producten worden netjes en met zorg ingepakt en verstuurd. Ook op vragen wordt snel gereageerd. Er wordt met je meegedacht. Ik heb nu al een aantal keer een bestelling geplaatst en tot nu toe alles naar tevredenheid.

Snelle levering, leuk verpakt

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Betrouwbare shop maar de bezorging zou wat sneller mogen dan Minimaal 5 dagen.

Fijne webshop, goede service

Goede ervaring. Zorgvuldige communicatie. Mijn bestelling was wat vertraagd door drukte bij Postnl, maar omdat ik daar tijdig bericht over kreeg was het geen punt. Mooi verpakt en leuk met een persoonlijke noot erbij!

Top service!!

Wat een fijne winkel/webshop!! Uitgebreid assortiment en fijn dat je de voorraad van de winkels kunt checken in de webshop. De bikini’s die mijn dochter graag wilde, waren niet in de dichtstbijzijnde winkel op voorraad, dus via webshop besteld. Pakket met zorg ingepakt, wasvoorschriften erbij. Netjes en compleet! Een van de bikini’s zat minder mooi dan gehoopt, dus retour. Retourkosten zijn zeer acceptabel! En retour wordt snel verwerkt. Al met al een aanrader!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB