Fijne thuiswinkel

Voor de eerste keer bij Annadiva besteld. Het proces hierin is gemakkelijk. Aanklikken, je ziet alle producten erg overzichtelijk en bestellen. Helaas waren bij mij de maten niet goed en heb ik voor mezelf besloten bh's toch liever eerst aan te kunnen passen. Hierdoor heb ik alles weer geretourneerd, ook dit proces ging heel gemakkelijk.

Goede collectie, levering duurt wat langer

Goede collectie, alleen jammer dat levering 5 dagen duurt.

Prima en prettige service!

Jammer genoeg was de door mij bestelde BH te groot maar fijn dat ik hem in hetzelfde doosje kon retourneren waarop het correcte adres van Anna Diva al stond. Alleen de retourkosten vielen me een beetje tegen (€ 7,25) zeker omdat ik meteen een nieuwe BH in de juiste maat besteld heb. Wellicht klantvriendelijk om in dat geval de verzendkosten voor de klant te vergoeden? Ik vind dit een hele prettige manier van dessous kopen: je kunt alle mogelijkheden op je gemak bekijken, vergelijken (ook de prijzen) en in je vertrouwde omgeving passen. Geen parkeerkosten en gesleep met pakjes ook heerlijk!

Mooi verpakt en ik een gelijke grote doosje, zodat er niet zoveel verspilling is in een grote door. Een persoonlijk geschreven naam erbij waardeer ik altijd enorm.

Spoedig geleverd, netjes ingepakt.

Spoedig geleverd, netjes ingepakt.

superlevering, van een prachtbadpak.

De levering kwam spoedig. 2 badpakken zodat de verkeerde maat teruggestuurd kon worden. zeer tevreden.

top service, snelle levering, netjes verpakt. Bij telefonische info wordt je goed geholpen. Een perfecte winkel voor de grotere cupmaten en toch modieus.

OK. Kreeg geen melding van de verlate melding

Is OK. Niets bijzonders. Kreeg geen tussentijdse update van de levering dat deze langer zou duren. Heb zelf contact opgenomen voor de update. Dit is slordig.

Goede kwaliteit en kwantiteit

Koop hier graag mijn lingerie omdat ik dan weet dat het goed is. Snelle service. Goede kwaliteit en prijs verhouding.

Niks op aan te merken. Snel geleverd en mooie kwaliteit bikini.

Veel onduidelijkheid

Bh besteld, duurde door vertragingen een maand voordat hij er was, ipv de beloofde 2-5 werkdagen. De klantenservice is erg vriendelijk, maar zegt steeds iets anders, dus dat helpt niet echt. Vervolgens paste de bh niet omdat AnnaDiva een eigen maatsysteem hanteert (Waarom?? Nooit ergens anders gezien en het matcht ook niet met het label) en ik had dat niet goed begrepen met het bestellen. Alle moeite voor niets. Als is nog een keer bestel is het omdat ik het ergens anders niet kan krijgen.

Levering wat laat. Maar netjes verpakt in leuke verpakking . Een kadootje.

Uitstekende service

Mooi verpakt, goede informatie. Er wordt meegedacht met de klant

Super goed, zeer tevreden

Ondanks de iets wat langere levertijd, waar niemand iets aan kan doen, ben ik zeer tevreden met mijn tankini. Zit als gegoten en de maatvoering klopt. Super.

Super snelle levering , netjes ingepakt. Duidelijke website. Helemaal leuk !

Ruim assortiment, goed mailcontact

Veel keuze ook voor lastiger te krijgen merken. Helaas kwam een van de producten vuil en beschadigd aan. Meteen gemaild, en netjes via de mail te woord gestaan en na het sturen van foto’s het pakket teruggestuurd. Bevestiging van ontvangst retourzending duurde wat langer dan op de factuur aangegeven (maar ja, komt ook door de huidige tijd natuurlijk) dus na twee weken zelf even gemaild. Direct antwoord terug en vlak daarna ook de bevestiging ontvangen en toen die eenmaal binnen was het bedrag ook snel terug. Je baalt wel even als iets zo binnenkomt, maar als het netjes wordt opgelost zoals in dit geval is dat natuurlijk fijn!

Snel & persoonlijk

Mooie verpakking waar extra zorg aan is besteed met een kaartje, duidelijke informatie en snelle bezorging. Helemaal top!

Moest even erop wachten, maar na n vriendelijk telefoontje en even geduld was het pakketje er. Vind het Top service!

snel,leuk verpakt

aan te bevelen

prima service

De levertijd liet even op zich wachten. Na gebeld te hebben, heel vriendelijk geholpen en was mijn bestelling 2 dagen later binnen. Het zou fijn zijn als er een berichtje verstuurd wordt als de bestelling later geleverd wordt dan op de website aangegeven staat (meer dan een week later). Maar verder prima service en zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Bestellen ging vlot. Contact met annadiva ook. Had geen welkomstcode ontvangen, maar werd netjes per mail nagestuurd om te gebruiken. Ophalen in de winkel is ook zeer fijn. Je kan meteen passen en de dame in de winkel gaf ook nog advies. Ga zeker nog eens bestellen of naar de winkel. Jammer dat in de winkel maar een beperkte voorraad aanwezig is.

Top! Snelle reactie, vriendelijk, goed meegedacht

Top! Snelle reactie, vriendelijk, goed meegedacht. Fijne oplossing gevonden

Heel tevreden over de service.

Tevreden.

Snelle levering en supergoed service

Hele fijne website, goede klantenservice en snelle levering.

Steeds correct afgehandeld, ook de retours en terugbetaling.

Al jaren bestel ik dezelfde 2 bh-modellen. Ik heb ze in zowat alle kleuren. Nu zag ik op een post van een vriendin een ander, zomers model; frisse kleurtjes en toch goed steunend. Meteen gaan kijken en in mijn normale maat besteld. Bleek niet de goede maat. Even een mailtje naar Annadiva waar men me aanraadde om een grotere omtrek maar kleinere cup te bestellen. Twee dagen na de retour stond het geld op de rekening en was de juiste maat onderweg. Ze paste en is voor herhaling vatbaar. ondertussen heb ik nog een ander model ontdekt, besteld en ontvangen.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB