Snelle levering, keurig verpakt.

Mooie bh, snel geleverd.

super snelle levering

super snelle levering! top!

Snelle levering in een mooie doos, product van goede kwaliteit.

Mooie kwaliteit

Mooie producten, eerlijke prijs... snelle levering

Fantastisch.

Mooie kwaliteit en ideale pasvorm.

Snelle service met goede communicatie

Ik werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Ik vond de personal touch met een kaartje van degene die mijn bestelling had ingepakt een leuk idee

Je besteld en binnen een paar dagen heb je het netjes in een doos thuis bezorgd.

Mooi product super snelle en nette levering.

Ik vond de site en was meteen al enthousiast over de artikelen...na het bestellen van een heel mooi bikini topje ben ik helemaal over de streep...wat een geweldig product en wat zit het enorm goed. En ook de manier waarop het geleverd word...een heel leuke verpakking met netjes een controle papier erbij...echt super. Zal zeker wel weer een keer wat bij deze shop bestellen.

Beste merken

Goed ontvangen

Snelle levering. Ook retour binnen acceptabele tijd verwerkt

Perfecte service! :)

Ik kende Annadiva niet, maar afgelopen week een superfijne bikini gescoord voor een mooi prijsje!

Perfect verzorgd.

Snel geleverd netjes allemaal

Mijn ervaring over bh was prima Alleen moeten het terug sturen. Retour was voor eigen kosten dat vind ik jammer.

Goede kwaliteit en goede pasvorm

Goede kwaliteit en goede pasvorm.

Relaxed en makkelijk

Supersite!

Snelle levering en ook retour sturen ging prima. Mooie kwaliteit bh, helaas niet geschikt voor mij.

Mijn geweldig mooie bikini is met veel zorg verzonden!

Erg leuk om zo'n mooi pakketje te ontvangen. Het zag eruit als een waar kadootje, al wist ik natuurlijk wel wat er in zat. De bikini past perfect. Ik ben er echt super blij mee!

Top service en zeer goede kwaliteit

Het had 5 pogingen nodig om te kunnen bestellen (lag aan mijn te sterke laptop beveiliging) maar dan heb je ook wat. Dit bracht mij namelijk in telefonisch contact met Annadiva waardoor ik gelukkig ook nog de juiste maat kon bestellen ipv wat ik zelf had bedacht. Binnen 3 dagen tankini ontvangen en past perfect. Het kost misschien wat meer, maar dan heb je wel een echte cup pasvorm!

Goed!

De juiste bestelling snel geleverd gekregen. Al 3x bij deze website besteld en wat ik het leuke vind is dat er een briefje bij zit wie de bestelling heeft ingepakt dat maakt het toch weer wat persoonlijker

Prima geregeld

Het artikel wordt snel verzonden en in een nette en leuke verpakking verzonden. Persoonlijk ondertekend wie het heeft ingepakt. Ik was er blij mee.

Mooie spullen, goede info en snelle levering indien voorradig

Hartstikke fijn!

Fijne website, makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

Ik vind het super fijn om bij annadiva te bestellen, er is zoveel keus en ook genoeg leuke dingen in de outlet! Bij een paar dingen die ik had besteld was een levertijd van 10 werkdagen en het werd ook binnen die dagen bezorgd. Ik zou er zeker weer bestellen!

Top bedrijf en alles netjes ingepakt

Wat een feestje als je bestelling binnen komt. Leuke doos en mooi ingepakt. Prachtige bikini's . Heel blij mee en eens lekker hip

Prima site, nette verpakking

Ruime keuze op deze site en alles wordt netjes verpakt en bezorgd. 1 nadeel: sommige artikelen hebben langere levertijd en dan moet je ook op de rest wachten. Verder top!

Ik bestel wel vaker bij Annadiva en vind het fijn shoppen zo, zeker in deze tijd!!! Duidelijke website, mooie artikelen en mooi verpakt alsof je een cadeautje hebt ontvangen! Top!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB