Zeer goede kwaliteit en een prachtige uitstraling. En wordt snel geleverd. Ik draag het met veel plezier.

Mooi product, persoonlijk verpakt.

Mooi product, mooi verpakt. 1 puntje: Veel tijd (bijna 1 week) tussen bestelbevestiging en eerste melding dat het verstuurd is. Ongetwijfeld ook a.g.v. Covid. Vroeg me af of ik mail gemist had en het nog goed kwam. Zou fijn zijn als je eerder iets hoort als “geen zorgen, je order is nog in behandeling, verzending wordt op korte termijn verwacht” .

Goede en snelle levering

Mooie producten, duidelijke uitleg over de (Engelse) maatvoering en snelle levering, ondanks corona.

Snelle service, aandacht voor de klant!!

snel geleverd, prachtig verpakt

snel geleverd, prachtig verpakt

Als het in geen winkel te koop is kun je altijd terecht bij annadiva

Altijd top

Bij Annadiva vind ik altijd iets wat past en tot eind van de dag goed zit, service is goed, snelle levering

Voor het eerst bij Anna Diva een setje besteld en wat ben ik er blij mee. Goede pasvorm, prima service en heel leuk verpakt. Ook fijn dat de collectie zo groot is en daardoor zeer veel keuze hebben.

Netjes verpakt mooie doos. Helemaal tevreden

Goede snelle service

Goede service en mooi verpakt

De dames hebben veel ervaring

Ik was al een maand bezig de bikini te vinden. Online bestellingen heen en weer en was er klaar mee. Een tijd geboekt om langs te komen en binnen 15 minuten had ik 'm. Mede dankzij de kundige dames van Anna Diva. Het heerlijke kopje koffie was de kers. Ik raad deze winkel bij iedereen aan.

Kwaliteitsproducten tegen goede prijs en service

Bij het zoeken van een nieuwe bh kwam ik uit op de website van Annadiva. Het viel me op dat er veel keuze was en de prijs voordeliger dan bij andere aanbieders. De bestelling was binnen een dag geleverd en leuk verpakt. Een aanrader dus.

Goed product en goede service

Annadiva levert in mijn ervaring kwalitatief goede producten. Levering is ook altijd conform afspraak gegaan met heldere communicatie over wat je als klant kan verwachten.

Prima ervaring, snel ontvangen en word blij van de mooie verpakking!

Super behulpzaam en vriendelijk

Vriendelijke medewerkster en zeer behulpzaam, bezit goede kennis en ervaring.

Zo blij met mijn aankoop

Zeer mooie bh gekocht 30,- goedkoper dan de winkel erg blij mee. Verzending was heel netjes en mooi ingepakt

Super service!

Geweldige winkel, met prachtige lingerie, badmode en slaapmode. Ik word iedere keer uitstekend geholpen en geadviseerd. Voor mij geen andere winkel meer.

Nooit via internet iets besteld..Maar door Corona tja toch proberen. Ik vind het super vandaag besteld andere dag al en op tijd in huis hulde hoor in deze rare tijd. Ben heel blij met de fantastische slips bestel binnenkort er meer van

In deze Coronatijd, keurig op tijd geleverd!

Fantastich en super end end to end service

Makkelijk te bestellen online en te zoeken, op tijd afgeleverd en heel mooi ingepakt! Echt! Mega fan!

Handige site, snel in huis netjes verpakt alleen maar positief!

Mooie producten, snelle en zorgvuldige levering!

Ik bestel al een aantal jaar deze mooie bikini’s bij Anadiva! Zeer tevreden.

Fijne duidelijke website

Makkelijk m’n lingerie of zwemkleding te vinden via de duidelijke, overzichtelijke website. De voorraden kloppen ook. Wel zo fijn. Wat ik bestel wordt zeer degelijk, snel verzonden. Super blij mee.

Vrouwelijk en vrolijk

Het merk bh ken ik maar nog nooit hier besteld. Bestelling ging prima en dan komt dat vrolijke doosje binnen! Leuk ingepakt in een erg leuk, vrolijk doosje. Daar word ik vrolijk van!!

zeer behulpzaam, snelle levering

Veel verschillende maten BH's en veel keus. Erg fijn dat er ook bij de aanschaf van bikini's rekening gehouden wordt met maten voor de boven- en onderkant. De site werkt prettig. Type je maat in en je ziet direct wat er voorradig is. Snelle levering en goede service. 1 klein Minpuntje: geen gratis retourzending

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB