Supergoede service en dito levering

Keurig netjes verzorgd en in een blijmakende verpakking. Zelfs op het afhaaladres bij the Readshop zei de dame achter de toonbank wat een vrolijke verpakking. Mijn antwoord was : de inhoud maakt me nig veel blijer. En dat was ook zo. Volgende bestelling wordt hier weer geplaatst.

Een cadeautje om mijn bestelling te ontvangen!

Geweldig om de bestelde lingerie keurig verpakt in een gezellig doosje te ontvangen, een cadeautje voor mezelf. Voor herhaling vatbaar!

Erg fijne winkel!

Mooi assortiment, veel op voorraad. De verpakking is zo mooi, die heb ik bewaard!

Aanbeveling

Zo wordt een bestelling een cadeautje voor jezelf in zo n prachtig doosje.

prachtige bikini met bijpassende kaftan van Prima Donna geleverd

Nergens was deze bikini nog online te krijgen. Bij Annadiva wel!

Snel en gemakkelijk

Duidelijk en helder wat te doen. Levertijd staat duidelijk aangegeven. Doen wat ze zeggen.

Goede en correcte levering

Redelijk snelle levering. Vind alleen dat ik lang moet wachten op bericht van aftershave pay.

Goede service en leuke aanbiedingen, altijd betrouwbaar

Erg goed

Een prachtig met zorg verpakt pakketje gekregen! Mooie lingerie is best duur maar je ziet aan alles dat er zorg en aandacht is besteed aan het maken van het pakketje. Ik ben zo tevreden over Annadiva dat ik direct nog een setje lingerie heb uit gezocht uit het ruime assortiment op hun duidelijke en overzichtelijke site. Dank jullie wel dat ik na 22 kilo afvallen sinds september 2019 me weer sexy en elegant voel in de mooie lingerie van de site van Annadiva.

Mooi verpakt en de bh was precies zoals ik verwacht had.

prachtig badpak, snelle service

al eerder iets mooie dingen besteld op annadiva, altijd goede pasvorm en goede levering

Snel bezorgd en super blij met het product! (en deze ook nog met korting kunnen kopen!)

Helemaal goed!

Snel bezorgd en mooie producten.

Via de mooie site eenvoudig prachtige lingerie besteld

Omdat mijn bestelling er na een week nog niet was telefonisch contact opgenomen. Ik werd zeer snel en op een uiterst vriendelijke manier te woord gestaan. Het antwoord was duidelijk en verhelderend.

Uitstekende en vriendelijke pashulp!

Ik was onzeker over de maat waarin ik een sportbeha had besteld en werd in de winkel erg goed geholpen. Ik koop al mijn beha's bij Annadiva en ben groot fan!

Ik vond het een top ervaring.

De klantenservice is erg behulpzaam en er wordt geen probleem gemaakt wanneer je een grote bestelling wil retourneren. Bij andere online winkels waar ik BH's heb besteld, deden ze vaak moeilijk wanneer ik zei dat ik ze wilde retourneren, maar bij AnnaDiva dus niet, super fijn! AnnaDiva heeft een erg overzichtelijke site waardoor je gemakkelijk BH's in jouw maat kunt selecteren.

Mooie website, duidelijk en snel. En ook nog eens een supersnelle levering in deze tijd, alles duurt langer behalve bij Annadiva

Sneller bezorgd als verwacht was. Mooi verpakt en goede passende kleding. Dus alles Perfect!!

Perfect!!

Doen wat ze beloven

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling voa de mail.als je vragen hebt kun je die online makkelijk stellen. Kortom een goede service.

Prijs-kwaliteitverhouding klopt. Producten zij mooi afgewerkt . Maten kloppen .

Bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag door mij ontvangen. Geleverd in een vrolijke verzenddoos waardoor het al als cadeautje voelt. De nachtjapon was met zorg in vloeipapier ingepakt en er zat een handgeschreven kaartje bij. Alles straalde zorg en kwaliteit uit.

Heel snelle service. Pasvorm is prima maar dat was me al bekend.

Goed verzorgde levering van de bestelde artikelen.

Uitgebreid aanbod online.

Goede kwaliteit

Eindelijk een cupmaat die goed zit!!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB