keurig

Snel, correct en netjes verpakt

Topservice en mooi assortiment

Eerder zeer professioneel vriendelijk geholpen (maatadvies badkleding). En ook nu een leuke keuze kunnen maken voor nachtkleding. Dank!

Mooie website, snelle levering, met zorg verpakt, en zeer tevreden met mijn aankoop!

Bestel al jaren mijn lingerie en bikini’s via deze site. Communicatie en levering ongelofelijk goed. Ik ben en blijf trouwe klant . Absolute aanrader.

Discreet, vlug en mooi verpakt.

Mijn product werd vlug geleverd en afterpay is in deze tijd wel zo wenselijk. De korting die men aanbiedt is mooi meegenomen .

Mooie verpakking

Annadiva heeft enorm veel keuze. Ik heb laatst een prachtig badpak gekocht.

Veel keuze en duidelijke website

Service is goed. Enige minpuntje is dat retourneren kostbaar is als er niet direct een UPC Parcel punt in de buurt is.

Super bedrijf.

Snelle service, komt afspraken na

Snel en goed

Super goede service en snelle levering!

Mijn bestelling was heel snel geleverd echt super blij mee! Hele goede kwaliteit ook!

Ik vond de service en de snelle levering perfect, niets op aan te merken. Daarnaast vind ik de verpakking geweldig, ik houd daar wel van. Verder vind ik het assortiment van Annadiva erg mooi en uitgebreid. Fijne website met goede zoekfilters, ook niet onbelangrijk!

Geweldig!

Super producten! Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest door deze site!

Geweldig snelle service

Mijn bestelling ging niet geheel vlekkeloos, de vetaling lukte niet. Maar na contact met de klantenservice was het al gauw geregeld. Snel antwoord van de klantenservice en daarom mijn bestelling ook al de volgende dag in huis. Super blij mee!

verbluffend

een geweldig bedrijf met een supersnelle afhandeling en service.

BH besteld, vier dagen erna geleverd. Leuke web-site, en als je telefonisch contact hebt zijn het hele aardige en behulpzame medewerksters. Voer jullie een dikke 10

Gewoon goed

Mooie bikini gekocht met korting

Mooie producten, alleen retourservice jammer

Ik had een extra broekje besteld, voor de maat. Dus ik zou iets terug moeten sturen. Producten zijn mooie kwaliteit, niets op aan te merken. Volgende keer zou ik alleen niets meer online bestellen, omdat de UPS punten op huisadressen zijn. Een onprettig idee. Dus nu was ik 7,50 aan verzendkosten kwijt. Heel jammer.

Wel jammer dat er BH s op internet staan (op de site), en die je besteld en achteraf niet leverbaar! (uitverkocht) Helaas. Dat is mij twee keer overkomen. Maar verder snelle service en mooie artikelen. En hele aardige mensen die in de anna diva winkels werken, en achter de schermen.

Prima, Netjes geleverd in korte tijd en product is mooi en goed

Mooie body besteld! Levertijd was alleen een dingetje: zou 2-5 werkdagen kunnen zijn maar body was niet op voorraad bij de leverancier. Omdat ik de body “nodig” had voor een bepaalde datum heb ik hem in een andere kleur besteld. Dat was een omslachtig proces. Eerst telefonisch contact, toen order annuleren, zonder bevestiging daarna opnieuw bestellen, Maar het resultaat was prima en de Medewerkers vriendelijk

Goed product, mooi verpakt

Bestelling volgens verwachting, degelijk en mooi verpakt.

Super snelle levering

Vandaag bestelt morgen in huis! Het is echt zo. Retourneren is lastig. Omruilen gaat niet je moet een nieuwe bestelling plaatsen en dus opnieuw verzendkosten betalen..

Mooie kwaliteit, goede service

De website is duidelijk en ik heb gekozen voor een tanktini. De levering gaat prima en je wordt ook goed op de hoogte gehouden van je levering. Helaas moest ik het artikel terugsturen vanwege de maat en ook dat gaat soepel. Duidelijk en fijne service, dank jullie wel!

Dolgelukkig

Heerlijk om zo'n vrolijk pakketje te ontvangen met een persoonlijk kaartje erin. Echt een kadootje! Mijn 4e bikini bij jullie besteld en hij zit wederom goed, blij mee!

Niets aan te merken

De bestelling was er heel vlot en het product was mooier dan ik op de afbeelding vermoedde.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB