Super !!

Snelle levering !

Klantvriendelijk duidelijk en snel

Snelle duidelijke en klantvriendelijke behandeling

Goede kwaliteit

Snel geleverd. Badpak is van goede kwaliteit. De prijs is nogal duur maar dat betaal je dan voor kwaliteit zullen we maar zeggen

super

ondanks dat de bestelling niet goed was voor mij, ben ik wel zeer tevreden over de werkwijze van Annadiva. ga zo door zou ik zeggen.

Snelle levering en top kwaliteit.

Ik bestel elk jaar een bikini bij jullie en de kwaliteit is super en fijn dat er in grote maten genoeg keus is.

Nette en snelle levering

Al jaren goede ervaring met Annadiva. Nette en snelle levering.

goede kwaliteit

Mijn ervaring bij annadiva was super

Goede service, snelle levering

super

vlotte en correcte afhandeling van de bestelling !

prima service

snelle levering van uitstekende producten.

Snelle levering van een goed product

Ruime sortering van hele fijne producten.

Fijne winkel

Mooie producten van uitstekende kwaliteit en snel en netjes geleverd. Ik ben al jaren heel tevreden

tevreden voerde uitvoering

alles goed gegaan, kleine wijziging ook snel uitgevoerd.

Supersnelle levering van veel moois

Duidelijke site snelle levering

Ruime keuze in merken in de sale

Al meerdere malen bij Annadiva besteld. Ze bieden de mooie duurdere merken zoals Freya en Seafolly vaak met een mooie korting aan op de website. Ik ben zeer tevreden met de levering, pakket, merken en pasvorm.

Klantgericht en dienstbaar

Twee slips besteld. Omdat één van de twee (laatste exemplaar) bevlekt was, is die niet meegestuurd. Ter compensatie kortingsvoucher ontvangen en verzendkosten vergoed gekregen. Netjes en attent. Bovendien uitgebreid toelichting en excuus via de mail ontvangen. Voor die service kom ik graag nog een keer terug.

Overzichtelijke site, snelle levering!

goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi verpakt en snelle service. Ik had 2 producten besteld en daarvan 1 retour gedaan. Dat ging allemaal super makkelijk en het bedrag stond weer super snel op mijn rekening. Over het andere product ben ik heel tevreden!

verrassend

Mooie verpakking en met zorg ingepakt.

GOEDE VERZORGING

De prijs is toch iets duurder dan bij een ander. De BH is iets goedkoper maar door de verzend kosten euro,s duurder.

Super mooie en perfect passende bikin gekocht.

Laatst ook ondergoed gekocht maar laat helaas door gebruik van inlegkruisjes aan de zijkanten de geplakte naar los.

Persoonlijk en oprechte service

Persoonlijk en oprecht advies gekregen over de aankoop die ik wilde doen. Hierna heb ik een hele goede keuze kunnen maken waar ik erg blij mee ben.

ANNADIVA biedt KWALITEIT & levert SNEL

Dank Annadiva, De chatfunctie was redelijk snel beschikbaar. (Verbeterpunt: niet via e-mail maar live chatcontact.) De vragen werden duidelijk beantwoord. De levering van het product was binnen 1 dag! Mooi verpakt! Een persoonlijke cadeau-belevenis. Wellicht kunnen prijzen wat lager bij uiteenlopende of laatste producten. Al met al heel blij

Snelle en correcte levering van mijn bestelde product.

goede en snelle online koop

Erg snelle bevestiging en levering van een online item. Opgehaald in de oh zo mooie winkel in Amsterdam. Absoluut voor herhaling vatbaar. Volgende keer in de winkel een aankoop doen omdat ik dan ook fijner geadviseerd kan worden.

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB