Erg leuke collectie.

Nette site goede service. Top

Het was prettig en duidelijk om via de webwinkel te bestellen.

Fijne site en goede aflevering

Perfecte, keurige levering met 1 maar: ik vond het erg onplezierig dat de voorgevormde bh-cups in elkaar gedrukt worden bij verzending. Deukjes verdwijnen moeilijk of soms zelfs niet. Erg jammer!

netjes verzorgd

Ik heb een reeds bestaand product gekocht, wat uiterst snel geleverd werd.

een aantal jaren geleden één slechte ervaring gehad met de terugbetaling van een geretourneerd artikel. Daarna een tijdje niet meer besteld. Nu op voor de herkansing. Prima levering en bliij met de mogelijkheid van afterpay.

Goede service, mooie verzenddoos

Badpak besteld, was mooi op tijd binnen. Contact met medewerker Marie-Claire erg prettig, houdt zich aan afspraken. Goede service, vriendelijk en klantgericht.

Heel tevreden

Dit was mijn eerste bestelling en ben er zeer tevreden over, ik bestel zeker vaker hier en het persoonlijke kaartje maakt het af.

Goede ervaring, snelle bezorging.

Product goed, snelle levering! Zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Ik bestel hier vaker en altijd naar tevredenheid

Superservice en mooie spullen

Fijne webwinkel, leuke artikelen en netjes verpakt. Blij mee!

Alsof ik een cadeautje uitpak.

Altijd goed verzorgde bestwlling. Goede producten.

Groot aanbod in verschillende merken en maten. Goede service en duidelijke communicatie over wanneer de bestelling wordt geleverd. Retour zending was nog niet nodig.

Snel en goed

Bestelling gedaan van grote maat, deze werd ook snel geleverd. Vriendelijk geholpen door klantenservice.

zeer tevreden over de snelle levering en wat ik heb gekocht is ook nog een goed van kwaliteit geweldig dus

Snelle verzending en heel klantvriendelijk

Ik bestel al jaren via Annadiva en ben heel tevreden. Je wordt goed geholpen, veel keus en snelle verzending. Dus zeker een aanrader!

Super!!

Vriendelijke dames. Behulpzaam. Vlotte service. Nette service. Kan niet anders zeggen dan top!! Was mijn eerste ervaring met Annadiva maar staat inmiddels in mijn favorieten. Kom hier zeker terug!

Uitstekend!

Overzichtelijke site. Groot aanbod. Goeie prijzen. Snelle levering. Mooi ingepakt met kaartje erbij (dank je Mathijs ;))

Snelle, zorgvuldige levering

Snelle levering, netjes verpakt, bestelling klopt altijd.

Levering duurt lang: retour slecht

Het duurt lang voordat je bestelling geleverd wordt. Retourzending onhandig. Veel te weinig retourpunten en het is ook nog eens niet gratis. Dan moet je - om een lange rit naar een van de weinige retourpunten te voorkomen - van ellende maar zelf via post.nl retourneren voor 7,25 eur voor een heel klein pakje. Snap niet dat Annadiva geen brievenbus pakjes gebruikt. Kan makkelijk voor lingerie en bikini’s etc.

Ik ben zeer tevreden over de service van Annadiva

Na de bestelling geplaatst te hebben, word je heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. De service is heel goed. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Fijn dat deze winkel in grote cups voorziet.

Fijne site met prachtige producen

Goede site met kwaliteit producten en goede maat voering. Heel tevreden, elke x weer

Duidelijke webshop, snelle levering, mooie verpakking

Ik vond de keuze in de webshop ruim voldoende en hij was duidelijk. Levering ging vlot en als je mooie lingerie koopt en hij zit een mooie verpakking dan is dat toch wel erg leuk uitpakken. Ik zal zeker de volgende keer hier weer een aankoop doen.

Alles ging volgens verwachting.

Goede communicatie, leuke verpakking. Prima webshop.

Veel keuze snelle levering!

Veel keuze in lingerie en badmode. Snelle levering zonder verzendkosten, wat wil je nog meer?!

8 Australielaan

Den Bosch 5232BB